Vooraankondiging start verkoop Layers Amsterdam III

Vol trots presenteren wij: Layers Amsterdam III. Vandaag start de voorverkoop van ons derde project in Amsterdam. Dit project bevindt zich op het bedrijventerrein Sloterdijk III en belooft weer een indrukwekkende ontwikkeling te worden.
Gelegen aan de zichtlocatie Jarmuiden 29 worden er in totaal 31 Layers-units ontwikkeld, variërend in grootte van circa 74 tot 144 m². De verkoopprijzen starten vanaf € 200.000,- vrij op naam, exclusief btw.
Op 8 februari lanceren we dit project op prominente platforms zoals Funda in Business, ons Broersma platform, layers-development.nl en diverse sociale mediakanalen.
Jij krijgt echter de unieke kans om vóór deze officiële lancering al deel te nemen aan deze exclusieve voorverkoop. Dit biedt jou de gelegenheid om als één van de eersten een Layers-unit te verwerven op deze unieke locatie
Vraag via Nick Verberne (nick@broersma.nl) alvast de prijslijst, plattegrondtekeningen en technische omschrijving op en ontdek alle details.

Inschrijvingsprocedure: 
Graag willen wij benadrukken dat dit een unieke gelegenheid is om als één van de eersten een unit aan te schaffen. Net als bij eerdere projecten in Amsterdam verwachten we opnieuw aanzienlijke belangstelling. Om hierop in te spelen, hanteren wij een inschrijvingsprocedure. Volg de onderstaande stappen, zodat we je zo goed mogelijk kunnen assisteren en wellicht kunnen voorzien van een Layers-unit.

Hoe schrijf je je in? (Deadline: maandag 22 januari)

  • Vraag via Nick Verberne via nick@broersma.nl alle verkoopdocumentatie en het inschrijfformulier op.
  • Neem de documentatie grondig door.
  • Vul je gegevens in op het inschrijfformulier.
  • Stuur het voltooide inschrijfformulier naar Nick Verberne via nick@broersma.nl
  • Vergroot je kans op een Layers-unit door direct een kopie van je legitimatiebewijs mee te sturen en indien nodig een uittreksel van de Kamer van Koophandel van de kopende entiteit.
  • Op woensdag 24 januari zullen wij de units toewijzen en contact met je opnemen.

Wij hechten veel waarde aan een efficiënte afhandeling van het inschrijvingsproces en waarderen jouw medewerking bij het verstrekken van de benodigde documentatie.

Recent bekeken
Overzicht alle woningen

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?