Broersma Werken & Wonen verhuurt ruim 1.000 m² bedrijfsruimte op Bedrijvencentrum Amsterdam.

Namens een particuliere belegger heeft Broersma Werken een bedrijfsruimte van circa 561 m² verhuurd op de Archangelkade 7B in Amsterdam alsmede een bedrijfsruimte van circa 454 m² op de Archangelkade 17.

De Lokatie huurt de Archangelkade 7B ten behoeve van een sorteercentrum voor haar kringloopwinkels in Amsterdam. Stichting Kringloopbedrijf De Lokatie heeft verschillende kringloopwinkels in Amsterdam en biedt zich aan sinds 1996 als organisatie voor dagbesteding en werkervaring met het doel om het maatschappelijk perspectief van mensen met een psychiatrische of psychosociale problematiek te vergroten.

LOT61 Coffee Roasters huurt de Archangelkade 17 ter uitbreiding op haar bestaande locatie op Bedrijvencentrum Amsterdam. LOT61 Coffee Roasters zal de bedrijfsruimte gaan gebruiken voor haar koffiebranderij en groothandel.

Bedrijvencentrum Amsterdam is gelegen aan de Archangelkade in de Houthavens van Amsterdam. De uitstekende ligging nabij het centrum en de goede bereikbaarheid vanaf de ringweg A10 West, maken het bedrijvencentrum tot een gewilde locatie voor stadslogistiek, ambachtelijke- en centrum georiënteerde bedrijven.

Recent bekeken
Overzicht alle woningen

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?