Broersma Werken verhuurt twee units van project Lariks.

Namens Lieven de Stad heeft Broersma Werken 920 m² bedrijfsruimte verhuurd van project Lariks. Lava, een creatief technologie-gedreven ontwerpbureau uit Amsterdam, gespecialiseerd in merkidentiteiten (huisstijlen), campagnes, en digitale producten huurt circa 228 m² creatieve kantoorruimte aan het Revaleiland 176 – 178. Rongoa, onderdeel van de Roger Gracie Academy – Amsterdam, huurt circa 693 m² bedrijfsruimte ten behoeve van haar sportconcept. Hiermee is totaal circa 920 m² commerciële plint in gebouw Lariks volledig verhuurd.

Gebouw Lariks is een nieuw woongebouw van Woonstichting Lieven de Key met een commerciële plint van Lieven de Stad. Het gebouw is gelegen op het Revaleiland, één van de eilanden in de Houthaven. Lariks, een ontwerp van Het Amsterdamse Architectenbureau M3H, bestaat voornamelijk uit semi-zelfstandige jongerenwoningen, een woonconcept dat betaalbaar en comfortabel is, gecombineerd met een commerciële plint.

Met de invulling van deze bedrijfsruimten in Lariks is een levendige plint met creatieve en sportieve ondernemers gecreëerd.

Lava en Roger Gracie Academy – Amsterdam, heel veel succes en plezier op jullie prachtige nieuwe locatie!

Recent bekeken
Overzicht alle woningen

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?