Characteristics
Herengracht 514, Amsterdam
Soort
  • Kantoorruimte
Prijs
  • € 365,-
  • Per vierkante meters per jaar
Servicekosten
  • € 65,-
  • Per vierkante meters per jaar
Oppervlakte
  • Kantoor oppervlakte: 222 m2
  • Kantoor in units vanaf: 222 m2
Aanvaarding
  • Direct
Other provisions
Herengracht 514, Amsterdam

Rent Price indexation
Annually, for the first time 1 (one) year after the start date of the lease, the rent price will be indexed based on the change in the Consumer Price Index (CPI), series CPI All households (2015 = 100), as published by the Central Bureau of Statistics (CBS).

Explanation Clause NEN2580
The Measurement Instruction is based on the NEN2580. The Measurement Instruction is intended to apply a more consistent method of measurement to provide an indication of the (gross floor area/rentable floor area/usable floor area). The Measurement Instruction does not fully eliminate differences in measurement outcomes, due to, for example, differences in interpretation, rounding, or limitations in conducting the measurement.

Disclaimer Broersma Real Estate B.V.
This non-binding information has been compiled with care. Broersma Business Real Estate accepts no liability for its accuracy, nor can any rights be derived from it.

This information is not intended as an offer. By accepting the stated conditions or making an offer, whether or not deviating from it, Broersma Business Real Estate or its principals are not in any way bound, not even to make any counteroffer. Broersma Business Real Estate expressly acts only as an advisor to its principal and not as its representative. Furthermore, it is understood that between parties, legal binding can only arise after final agreement has been reached regarding all matters they intend to regulate and this agreement is additionally documented in a written agreement duly signed by both parties, with Article 3:39 of the Civil Code being applicable accordingly.

Broersma Business Real Estate B.V. is a private limited company, registered with the Chamber of Commerce under number 34121232. Broersma Business Real Estate B.V. provides all its services on the basis of the General Terms and Conditions of the NVM for professional principals Version February 2011. The general terms and conditions apply to all assignments given to it and/or the provision of all its services and products to anyone. The general terms and conditions can be sent upon request and are also available for download at www.broersma.nl. The liability of Broersma Business Real Estate B.V. is in all circumstances and towards everyone limited to the amount paid out by the professional liability insurance of Broersma Business Real Estate B.V. in the relevant case.

Floor map
Herengracht 514, Amsterdam
Documents
Herengracht 514, Amsterdam
"][/dflip]
Location
Herengracht 514, Amsterdam
Kunst & cultuur
01
Address
Keizersgracht 609,
1017 DS Amsterdam

Foam

Foam is een fotografiemuseum die meestal meerdere tentoonstellingen tegelijk presenteert. De exposities wisselen van historische foto’s tot kunstfoto’s en van documentairefotografie tot modefoto’s. Elk jaar wordt er werk vertoond van bekende fotografen; denk aan Helmut Newton en William Klein. Foam stimuleert jong talent en zij hebben dan ook de kans om hun werk tijdelijk tentoon te stellen. De zalen zijn strak en modern vormgegeven en de foto’s zijn met spotjes verlicht, zodat deze goed zichtbaar zijn. Foam kan je elke paar maanden opnieuw bezoeken door hun constant wisselende exposities.

02
Address
Keizersgracht 672,
1017 ET Amsterdam

Museum van Loon

In een voormalig woonhuis uit 1672 aan de Amsterdamse grachtengordel ligt Museum van Loon. Naast vaste opstelling met (historische) portretten, meubilair, zilverwerk en porselein, worden hier ook tijdelijke tentoonstellingen georganiseerd waarbij een deel van de collectie van het museum, het huis, of de geschiedenis van de familie Van Loon centraal staan. Achter het huis ligt de unieke tuin die is aangelegd in de stijl van de 17e eeuw. Kortom een museum waar je terecht kan voor erfgoed, kunstgeschiedenis én hedendaagse kunst.

03
Address
Reguliersbreestraat 26-34,
1017 CN Amsterdam

Theater Tuschinski

Het Koninklijk Theater Tuschinski is gebouwd in verschillende bouwstijlen, waaronder de Amsterdamse School stijl, Jugendstil en art deco. Het is een ontwerp van Hijman Louis de Jong en werd geopend in 1921. De buitenkant van het gebouw wekt al de aandacht door de velen decoraties en sculpturen en wanneer je de foyer binnenkomt waan je je meteen in een ander tijdperk. Prachtige decoraties, tapijten vloeren en muurschilderingen brengen je terug naar de jaren 20. In de grote zaal kan je blijven kijken naar alle details, de ornamenten en het plafond wat de architect heeft ingebouwd. Naast de grote zaal zijn er ook meerdere kleine zalen waar vroeger cabaretvoorstellingen werden gehouden, dit zijn vandaag de dag ook bioscoopzalen. Er worden veel premières gehouden in Tuschinski en de bioscoop is in bezit van de bioscoopketen Pathé.

04
Address
Utrechtsestraat 44 BG,
1017 VP Amsterdam

Enari Gallery

Enari gallery ligt in het hart van Amsterdam. Het is opgericht door Paul van Gemen en Christina Voulgari medio november 2022. De galerie legt de nadruk op het cureren van opvallende tentoonstellingen met een sterke internationale oriëntatie, waarbij zowel opkomende als gevestigde kunstenaars worden gepresenteerd. Hun missie is om de culturele loopbaan van de kunstenaars die ze vertegenwoordigen verder te bevorderen door middel van vooraanstaande exposities. Hierdoor biedt de galerie een platform voor artistiek talent om in contact te komen met vooraanstaande figuren uit de kunstwereld.

05
Address
Herengracht 605,
1017 CE Amsterdam

Huis Willet-Holthuysen

Het indrukwekkende Willet-Holthuysenhuis bevindt zich in het hart van Amsterdam. Dit dubbele herenhuis aan de Herengracht herbergt talloze stijlkamers. De naam van het huis is afgeleid van het echtpaar dat hier aan het einde van de 19e eeuw woonde: Abraham Willet en Louisa Holthuysen. Zij verzamelden een schat aan kunst en objecten en lieten het interieur naar hun persoonlijke smaak vormgeven. Zelfs destijds werd dit prachtige huis beschouwd als een eerbetoon aan een romantisch verleden. Het interieur diende als het middel waarmee het echtpaar hun smaak en welvaart met anderen deelde. De schitterende salons zijn in de stijl van Lodewijk XVI ingericht en de tuin is symmetrisch aangelegd als een formele Franse tuin. In deze romantische stijlkamers organiseert het Amsterdam Museum tentoonstellingen met werk van hedendaagse kunstenaars en verzamelaars.

Interieur
06
Address
Vijzelstraat 77,
1017 HG Amsterdam

Enter the loft

Enter the Loft is een boetiek interieurwinkel en een interieur adviesbureau  met een passie; zien hoe ruimtes hun magie op mensen uitoefenen. Ga langs bij hun showroom aan de Vijzelstraat (by appointment only) en voel hoe zij ruimtes tot leven brengen door ze in te richten met hun favoriete interieurvondsten die met liefde en aandacht zijn gemaakt en die bestaan uit natuurlijke materialen – hout, leer, glas, staal, wol en keramiek.

07
Address
Utrechtsestraat 62,
1017 VR Amsterdam

Mobilia

Mobilia is een prachtige interieurzaak op de Utrechtsestraat. Rini Scherpenisse is de eigenaar van de zaak en runt deze met passie sinds 2001. Gelukkig is hij niet alleen en wordt hij ondersteund door een team jonge en gepassioneerde interieur designers. De design studio is door het vriendelijke team enorm toegankelijk en laagdrempelig, niemand hoeft een échte design kenner te zijn om hier naar binnen te stappen. De Instagram van de zaak dient als perfecte tool om inspiratie op te doen en daarna is een belletje of e-mail genoeg om een afspraak te maken.

Eten & drinken
08
Address
Reguliersdwarsstraat 131,
1017 BL Amsterdam

Tomo sushi

Tomo sushi ligt middenin het centrum van Amsterdam. Het is een modern ingericht Japans sushi en grill restaurant. Tomo Sushi biedt traditionele (a la carte) gerechten die met de fijnste en verste ingrediënten worden bereid. Je kunt plaatsnemen aan de sushibar, waar je kunt genieten van de chefs die de uitstekende sushi en sashimi bereiden.

 

09
Address
Korte Reguliersdwarsstraat 5-7-9,
1017 BH Amsterdam

Eetsalon Van Dobben

Eetsalon Van Dobben is een begrip in de wereld van kroketten. Midden in het centrum van de stad kan je altijd terecht voor een broodje kroket en een glaasje melk. Op 28 juni 1945 opende Aat van Dobben zijn eerste broodjeszaak in hartje Amsterdam en sindsdien is de plek een pleisterplaats voor artiesten, voetballers en vele andere Amsterdammers. Als je niet van kroketten houdt, is er gelukkig nog een waslijst met andere oer-Hollandse broodjes en gerechten die je kan bestellen, zowel erwtensoep als een boterham met hagelslag.

10
Address
Herengracht 542-556,
1017 CG Amsterdam

Peacock Alley

Tussen de high tea en de cocktails kan je bij Peacock Alley terrecht voor een perfect bereide burger. Sappig en goed gekruid, belegd met Gouda kaas, zuur, tomaat en uienringen. Peacock Alley is gevestigd in het chique Waldorf Astoria hotel in Amsterdam en is iedere dag geopend van 10:00 tot 22:00 uur.

11
Address
Herengracht 542-556,
1017 CG Amsterdam

Spectrum (**)

Gevestigd op de mooie Herengracht, in het chique Waldorf Astoria hotel opent Spectrum van woensdag tot zaterdag zijn deuren. . Met liefde voor Nederlandse kooktraditie, steekt chef-kok Sidney Schutte de oude kennis in een nieuwe jasje. Laat je verrassen door de rijke internationale keuken, zomaar bij jou om de hoek. De wijnlijst, samengesteld door Cas Kratz (restaurant manager en sommelier) bevat zeer bijzondere wijnen.

12
Address
Rembrandtplein 1,
1017 CT Amsterdam

Café Los

Tot in de jaren '80 was Café Los een politiebureau. Waar vroeger het cellencomplex stond, bevinden nu de toiletten van het café.  Degene die het pand ombouwde besteedde daaraan al zijn geld en was na de verbouwing dus 'los'. Vandaar de naam. Tegenwoordig is het een gezellig bruin café en open tot diep in de nacht.

13
Address
Regulierssteeg 4,
1017 CP Amsterdam

Pho King

In een steegje bij het Rembrandtplein bevindt zich een kleine Vietnamese zaak. De originele smaak van Pho varieert door het hele land, waarbij het in het midden van Vietnam vaak wat pittiger is en in het noorden zouter. Er zijn slechts een paar zitplekken binnen, maar buiten kun je plaatsnemen op houten krukjes. De soep is gevuld met malse reepjes rundvlees, gehaktballetjes en een flinke dosis koriander, taugé en fijngesneden reepjes rode ui, lente-ui en limoen.

14
Address
Amstel 2,
1017 AA Amsterdam

Incanto

Mooi opgemaakte borden, verfijnde smaken en een centrale locatie aan de Amstel. Met uitzondering op de zondag kan je bij Encanto iedere avond terecht voor stijlvol Italiaans eten. De seizoenskeuken wisselt vier keer per jaar van menu. Denk aan Octopus met crème van gegrilde tomaten, paprika en pompelmoes en Fettucine met ragout van wild zwijn. Van primi tot dulci een absolute kwaliteitskaart.

15
Address
Nieuwe Spiegelstraat 3A,
1017 DB Amsterdam

Zero Zero

Zero Zero is een bakkerij en delicatessenwinkel gelegen in Amsterdam en eigendom van dezelfde eigenaren als Ceppi's. Naast het maken van pizza is Greco gespecialiseerd in het maken van zuurdesembrood. De naam Zero Zero komt van bloem als de basis van wat ze verkopen. De Toscaanse zuurdesembroden (schiacciata) zijn belegd met ingrediënten zoals gegrilde aubergine, gemarineerde courgette met munt, balsamico en zongedroogde tomaten (€9), of mortadella, stracciatella en pistache (€10). Zero Zero verkoopt verkoopt naast de broodjes een breed scala aan Italiaanse delicatessen, waaronder wijn, zakken pasta en olijfolie. Verse ingrediënten voor broodjes zijn ook te koop. Hoewel de meeste klanten komen voor een broodje om mee te nemen, zijn ze ook welkom om te blijven en te genieten van een kopje koffie. Volgens Greco zijn alle delicatessen verkrijgbaar bij Zero Zero uit afkomstig uit Italië.

16
Address
Utrechtsestraat 57,
1017 VJ Amsterdam

Bistro de la Mer (*)

Na de succesvolle openingen van 212 en restaurant de Juwelier, opent het chef duo Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot wederom een succesvol restauramt. Bistro de la Mer bevindt zich maar een paar deuren verder op de Utrechtsestraat. Het is een Frans georiënteerde visbistro met klassieke smaken. Het concept en de prijzen zijn te vergelijken met restaurant de Juwelier, maar dan met een a la carte menu. Ook deze zaak van het succesvolle duo heeft sinds April 2023 een Michel ster.

 

17
Address
Utrechtsestraat 51,
1017 VJ Amsterdam

De Juwelier (*)

Restaurant De Juwelier is het nieuwe à la carte restaurant van de chefs van het met twee Michelin-sterren bekroonde Restaurant 212. Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot openden samen De Juwelier aan de Utrechtsestraat. Zowel klassiekers uit de Franse en Nederlandse keuken staan op de menukaart. Deze chique bistro heeft, verfrissend genoeg, geen concept, maar draait gewoon om lekker bourgondisch eten en genieten. Kortom: een juweeltje.

18
Address
Keizersgracht 711HS,
1017 DX Amsterdam

Café Van Leeuwen

Café Van Leeuwen is een op en top Amsterdams café, beroemd om zijn ouderwets gezellige borrels. Veel verschillende mensen komen hier te gast van buurtbewoners tot vaste klanten en toevallige voorbijgangers weten dit café al ruim 20 jaar weten te vinden. Een goede ontbijt- en lunchkaart, lekkere borrelhapjes een simpel maar goed cafe diner, ook lekkere wijnen en uitgebreid bier assortiment.

19
Address
Vijzelstraat 135,
1017 HJ Amsterdam

Tokyo Ramen Takeichi

Deze Japanse ramen keten heeft inmiddels al meerdere vestigingen over de hele wereld. In Amsterdam zijn inmiddels al drie vestigingen. Tokyo Ramen Takeichi is bekend om zijn gezonde ramen met kip en groentebouillon. Doordat ze trouw blijven aan de Japanse roots is het een authentieke restaurant. Naast hun specialiteit zijn de side dishes ook heerlijk. De 'karaage' zal je niet teleurstellen.

20
Address
Prinsengracht 955,
1017 KL Amsterdam

Bar Gui

Bar Gui is een nieuwe hotspot aan de Prinsengracht in Amsterdam van ondernemer en chef-kok Guillaume de Beer.
Guillaume (Gui) is voormalig eigenaar / partner van de Breda groep en heeft zijn sporen in verschillende top zaken verdiend. In de voormalige 'De Fles" aan de Prinsengracht komen de Bretonse en Brabantse invloeden terug van De Beer. Je kunt kiezen voor een 3 gangen menu waaraan je 'extra's' kunt toevoegen of het  ‘carte blanche’ menu. Gui is ook eigenaar van het eigenzinnige 'Paindemie'.

21
Address
Nieuwe Doelenstraat 2-14,
1012 AC Amsterdam

Marie Amsterdam

Brasserie Marie is verbonden aan het luxueuze Hotel De L'Europe en heeft een mooie ligging aan het water. Het restaurant brengt de smaken van de Côte d'Azur naar het centrum van Amsterdam. Ontdek de Franse keuken met het heerlijke menu vol met de beste gerechten. Chef Jop heeft de kunst van het combineren van moderniteit met de klassieke Franse keuken onder de knie. Geniet van de selectie wijnen, sterke dranken en cocktails die perfect passen bij je maaltijd en geserveerd worden met gastvrijheid van hoog niveau.

22
Address
Amstelstraat 5,
1017 DA Amsterdam

Screaming Beans

Screaming Beans is een Amsterdams merk dat lokaal en internationaal bekend staat om zijn hoogwaardige koffie. De ruime locatie aan Amstelstraat is de ideale plek om vrienden en collega's te ontmoeten onder het genot van een smakelijke kop koffie, een stuk heerlijke taart of een verwarmende thee. Het is populair onder kantoormedewerkers en buurtbewoners, vooral in de ochtend op weg naar het werk.

23
Address
Nieuwe Doelenstraat 2-14,
1012 CP Amsterdam

Restaurant Flore

‘Chef Bas Van Kranen heeft zuivelproducten uit zijn repertoire gebannen en een primaire plaats gegeven in al zijn gerechten. In deze voornamelijk plantaardige aanpak is er nog wel plaats voor wild, gevogelte en vis. Zo hebben we een mooie herinnering aan een kwartel die in zijn geheel op karkas gegaard werd en aan tafel gepresenteerd werd. En daarna mooi ontbeend met fijne wortelbereiding, duindoornbes en jus van de beentjes op het bord verscheen. Vooraf proefden we onder meer van een aparte combinatie rond witte bonen, hazelnoten en peer met daarna zacht gegaarde zeekat afgewerkt met dauwbraam en dulse wier.’

24
Address
Keizersgracht 600,
1017 EP Amsterdam

Carmen

Winkel, restaurant en guesthouse. Eigenaren Carmen Atiyah de Baets en Joris ter Meulen Swijtink openden na enkele jaren gewerkt en gewoond te hebben in Londen deze geweldige hotspot op de Keizersgracht. Carmen selecteerde een fijne mix van mode, interieur, accessoires van bijzondere ontwerpers. Joris bestiert de keuken waar regelmatig buitenlandse bevriende chefs gehost worden.

25
Address
Utrechtsestraat 75,
1017 VJ Amsterdam

Screaming Beans

Screaming Beans is een Amsterdams merk dat lokaal en internationaal bekend staat om zijn hoogwaardige koffie. De locatie heeft een prachtige, open bakstenen bar en een rustige zitruimte. Het is de perfecte plek om te werken of gewoon achterover te leunen, koffie te drinken en te ontspannen.

Aan de Herengracht op nummer 514 is het monumentale grachtenpand “Huis met de Moortjes” gelegen. In dit volledig verbouwde kantoor in het historische centrum van Amsterdam is op de tweede verdieping een ruimte van circa 222 m² VVO beschikbaar voor onderhuur. Het betreft een periode van maximaal twee jaar tot en met 30 september 2026. Een eventuele verlenging is bespreekbaar in overleg met de betrokkende partijen. De gerenoveerde kantoorruimte is gelegen aan de voorzijde van het pand en heeft een prachtig uitzicht over de Herengracht. De ruimte wordt turn-key opgeleverd, inclusief een luxe keuken met inbouwapparatuur, prachtige lichte houten vloer, glazen scheidingwanden en een authentiek balken plafond. Er is tevens een riante gemeenschappelijke tuin aanwezig. Deze representatieve kantoorruimte leent zicht uitstekend voor een zakelijke-/ of creatieve kantoorgebruiker, die op een functionele kantoorvloer, met uitzicht over de Herengracht, kantoor wenst te houden.

Gebouw
Het betreft een dubbel woonhuis met een lijstgevel. In 1766 is het pand verbouwd in een Lodewijk XVI-stijl met onder andere een zandstenen middentravee van één raam breed met een deuromlijsting met rond bovenlicht, sobere gevellijst met twee dakkapellen en een hoog dwarsdak.

Buitenruimte
De tuin aan de achterzijde is een verborgen parel midden in de stad. Vanuit de gezamenlijke hal en keuken is de tuin – welke op het zuiden is gelegen - toegankelijk. De tuin bestaat uit paden met grint en buxus hagen met op verschillende plekken zitjes die ideaal zijn voor een gezellig lunch of borrel na werktijd.

Buurt + hotspots
De kantoorruimte is gelegen in de Grachtengordel-Zuid nabij de Vijzelstraat en de Utrechtesestraat. Aan dit gedeelte van de grachten, aan de rand van het centrum van Amsterdam, kun je rustig wonen en/of kantoorhouden en de drukte en gezelligheid makkelijk opzoeken.

Het Rembrandtplein, het Amstelveld, de Utrechtsestraat, de Munttoren, de Magere Brug, de winkelstraten Nieuwe Spiegelstraat en Leidsestraat en het Vondelpark zijn op een steenworp afstand gelegen. Hotspots vind je om de hoek op de Vijzelstraat, bijvoorbeeld Bar Dó, BAMBINO, Patisserie Holtkamp en Vlaamsch Broodhuys.

Bereikbaarheid
De kantoorruimte is centraal gelegen in Amsterdam en uitstekend bereikbaar vanwege de ligging nabij de Vijzelstraat. Deze is reeds heringericht waardoor dit sluitstuk van de rode loper goed toegankelijk is met het openbaar vervoer, auto’s, fietsers en voetgangers.

Vanaf de Ringweg A-10 (Noord) is via de IJtunnel en de S116/A100 de kantoorruimte binnen een kwartier te bereiken. Vanaf de zuidkant is dit ook mogelijk via de S108. Op loopafstand is de tramhalte aan het Muntplein waar lijn 24 richting Centraal Station stopt. Tevens is op loopafstand aan het Rembrandtplein de tramhalte van de lijnen 4 en 14. Aan de Vijzelgracht is het metrostation van de Noord/Zuidlijn en de tramhalte voor de lijnen 1, 7 en 19.

Parkeergelegenheid
Parkeren is mogelijk op de openbare weg middels betaling of een vergunningensysteem. Informatie over voorwaarden en mogelijkheden voor verkrijging van een (bedrijfs-)vergunning en eventuele wachttijd is op te vragen via de gemeente Amsterdam.

Eveneens is nabijgelegen de openbare parkeergarage APCOA PARKING Prins & Keizer Amsterdam waar tegen betaling diverse parkeerabonnementen beschikbaar zijn.

Bijzonderheden
• turn-key opleveringsniveau
• recent gerenoveerd
• alles op 1 laag
• onderhuursituatie
• riante gemeenschappelijke tuin

Aan de Herengracht op nummer 514 is het monumentale grachtenpand “Huis met de Moortjes” gelegen. In dit volledig verbouwde kantoor in het historische centrum van Amsterdam is op de tweede verdieping een ruimte van circa 222 m2 VVO beschikbaar voor onderhuur. Het betreft een periode van maximaal twee jaar tot en met 30 september 2026. Een eventuele verlenging is bespreekbaar in overleg met de betrokkende partijen. De gerenoveerde kantoorruimte is gelegen aan de voorzijde van het pand en heeft een prachtig uitzicht over de Herengracht. De ruimte wordt turn-key opgeleverd, inclusief een luxe keuken met inbouwapparatuur, prachtige lichte houten vloer, glazen scheidingwanden en een authentiek balken plafond. Er is tevens een riante gemeenschappelijke tuin aanwezig. Deze representatieve kantoorruimte leent zicht uitstekend voor een zakelijke-/ of creatieve kantoorgebruiker, die op een functionele kantoorvloer, met uitzicht over de Herengracht, kantoor wenst te houden.

Gebouw
Het betreft een dubbel woonhuis met een lijstgevel. In 1766 is het pand verbouwd in een Lodewijk XVI-stijl met onder andere een zandstenen middentravee van één raam breed met een deuromlijsting met rond bovenlicht, sobere gevellijst met twee dakkapellen en een hoog dwarsdak.

Buitenruimte
De tuin aan de achterzijde is een verborgen parel midden in de stad. Vanuit de gezamenlijke hal en keuken is de tuin – welke op het zuiden is gelegen – toegankelijk. De tuin bestaat uit paden met grint en buxus hagen met op verschillende plekken zitjes die ideaal zijn voor een gezellig lunch of borrel na werktijd.

Buurt + hotspots
De kantoorruimte is gelegen in de Grachtengordel-Zuid nabij de Vijzelstraat en de Utrechtesestraat. Aan dit gedeelte van de grachten, aan de rand van het centrum van Amsterdam, kun je rustig wonen en/of kantoorhouden en de drukte en gezelligheid makkelijk opzoeken.

Het Rembrandtplein, het Amstelveld, de Utrechtsestraat, de Munttoren, de Magere Brug, de winkelstraten Nieuwe Spiegelstraat en Leidsestraat en het Vondelpark zijn op een steenworp afstand gelegen. Hotspots vind je om de hoek op de Vijzelstraat, bijvoorbeeld Bar Dó, BAMBINO, Patisserie Holtkamp en Vlaamsch Broodhuys.

Bereikbaarheid
De kantoorruimte is centraal gelegen in Amsterdam en uitstekend bereikbaar vanwege de ligging nabij de Vijzelstraat. Deze is reeds heringericht waardoor dit sluitstuk van de rode loper goed toegankelijk is met het openbaar vervoer, auto’s, fietsers en voetgangers.

Vanaf de Ringweg A-10 (Noord) is via de IJtunnel en de S116/A100 de kantoorruimte binnen een kwartier te bereiken. Vanaf de zuidkant is dit ook mogelijk via de S108. Op loopafstand is de tramhalte aan het Muntplein waar lijn 24 richting Centraal Station stopt. Tevens is op loopafstand aan het Rembrandtplein de tramhalte van de lijnen 4 en 14. Aan de Vijzelgracht is het metrostation van de Noord/Zuidlijn en de tramhalte voor de lijnen 1, 7 en 19.

Parkeergelegenheid
Parkeren is mogelijk op de openbare weg middels betaling of een vergunningensysteem. Informatie over voorwaarden en mogelijkheden voor verkrijging van een (bedrijfs-)vergunning en eventuele wachttijd is op te vragen via de gemeente Amsterdam.

Eveneens is nabijgelegen de openbare parkeergarage APCOA PARKING Prins & Keizer Amsterdam waar tegen betaling diverse parkeerabonnementen beschikbaar zijn.

Recently viewed
View overview

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?