Tiffany de Raad-Baro
Nieuwbouwadviseur

Tiffany creëert een op maat gemaakte beleving voor de klant

“Verder kijken dan die stapel verkoopdocumenten”, daar gaat het in de nieuwbouw om volgens Tiffany, “Ik zet mijn harde zakelijke kennis over een woonproject graag om in iets tastbaars, iets menselijks.”

Ze haalde haar papieren voor Register Makelaar aan de Academie voor Vastgoed in Nieuwegein en ze deed hier ook de opleiding tot Woningmarktconsultant. “Het lijkt erop alsof we in de nieuwbouw luchtkastelen verkopen”, zegt Tiffany gekscherend, hiermee perfect benadrukkend hoe belangrijk het in haar functie is om de klant mee te nemen in het verkoopproces en vertrouwen te krijgen: “We kijken naar de tekeningen en artistieke impressies en dromen samen weg over de inrichting”.

Ze woont zelf ook in een nieuwbouwwoning, waar de zonnige keuken haar favoriete plek is: “Aan de grote houten keukentafel eten we, ik werk er soms, en ik heb er mooie gesprekken met mijn twee pubers.”

Een intrigerend sculptuur in Amsterdam vindt Tiffany het ‘Figure découpée of L’oiseau’, in de volksmond vaak het ‘Picasso beeld’ genoemd of aangeduid als de platte vogel of het vissenbeeld. “Heel bijzonder dat dit zomaar om de hoek van het Broersma kantoor in het park staat”, zegt Tiffany, die Picasso’s werk niet echt mooi vindt, maar wel spannend: “Je moet je eigen fantasie gebruiken om er iets in te zien. Dat is een mooi bruggetje naar mijn vak, waarin ik verhalen vertellend een interpretatie geef van een woning die nog gebouwd moet worden, en een beleving creëer voor de klant.”

‘Figure découpée of L’oiseau’, het Picasso beeld in het Vondelpark, staat ter hoogte van de Cornelis Schuytstraat in Zuid.

Neem contact op met Tiffany
T. +31 6 52 65 73 69
E. tiffany@broersma.nl

Recent bekeken
Overzicht alle woningen
1

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?