Ellen Zandwijk
Frontofficemedewerker

Terugkerende klanten zijn de kroon op ons werk

“Regelmatig ontvang ik telefoontjes van mensen die in het verleden een huis met Broersma hebben verkocht. Als ze dan weer gaan verhuizen, bellen ze eerst met ons”, vertelt Ellen met een grote lach op haar gezicht. “Ik verbind ze dan door met dezelfde makelaar, want het verloop is hier niet groot.”

Als eerste contactpersoon bij Broersma, anticipeert Ellen graag op wat de klant vraagt. Hiervoor werkte ze in de hospitality branche. Al die kennis en ervaring neemt ze nu elke dag mee naar ons kantoor aan het Vondelpark, waar ze mensen ontvangt, verzorgt en ondersteunt. “Broersma regelt veel voor haar klanten. Dat merk je aan de kleinste details en daar draag ik graag aan bij.”

Ellen heeft haar hart verpand aan Amsterdam. Zelf woont ze buiten de stad, maar in het weekend is ze hier vaak te vinden. “Dan gaan we naar de markt in de Pijp of de Jordaan en eten we wat in een van de vele cafeetjes. In de zomer pakken we vaak de pont vanaf het centraal. Ik hou van het industriële karakter van Noord en het rommelige sfeertje op het strand van Pllek”, vertelt ze.

Een favoriete buurt heeft Ellen niet; ze heeft er vier. Namelijk: Amsterdam Zuid, Oost, Oud-West en Noord. De gemeenschappelijke binder is de architectuur. “Ik hou van die oude, statige huizen met hoge plafonds en klassieke ornamenten. Maar ook van die enorme, rauwe pakhuizen, zoals in Noord.”

Een favoriete plek in Amsterdam heeft ze wel. Dat is Huis Marseille, het fotografiemuseum aan de Keizersgracht, waar ze vaak is te vinden voor een expositie. “Het is de combinatie van het monumentale grachtenpand met de hedendaagse kunst die erin hangt, waardoor ik even word meegenomen naar een andere wereld. Prachtig vind ik dat.”

~ Huis Marseille, Keizersgracht 401, 1016 EK Amsterdam

Neem contact op met Ellen
T. +31 20 305 97 77

ellen@broersma.nl

Recent bekeken
Overzicht alle woningen

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?