Dilara Bilgin
Kantoorassistent werken

Dilara Bilgin

Dilara helpt bedrijven ook met het vervullen van een droom

“In het pand, de aankleding van de ruimtes, de medewerkers en de algehele service: overal binnen Broersma voel je de elegantie, met het behoud van een gevoel van huiselijkheid”, omschrijft Dilara haar ervaring binnen ons kantoor.

“Ons doel is om de behoefte van de klant te vervullen, wat die behoefte ook is”, licht ze de passie voor haar werk verder toe. “Soms is een bedrijf startend en help je met het vervullen van een droom. De andere keer is een bestaande onderneming op zoek naar een grotere ruimte, maar is het huidige huurcontract nog niet afgelopen. Dan helpen we ook met het uitzetten van de juiste strategie”.

Het ondersteunen van anderen doet Dilara graag. Al het voorbereidende werk, zoals het doen van research en het maken van afspraken met klanten, neemt ze onze bedrijfsmakelaars uit handen. Daarnaast biedt ze een luisterend oor aan onze opdrachtgevers in hun zoektocht naar de juiste bedrijfsruimte.

Zelf heeft Dilara haar hart verpand aan de Jordaan, waar ze sinds twee jaar samen met haar vriend woont. “Onze buurt is een dorp in de stad, met spelletjescafé De Laurierboom als centrale huiskamer”, vertelt ze enthousiast. “Het maakt hier niet uit wie je bent of wat je doet. Iedereen helpt elkaar. Zoals laatst toen de ketting van mijn vriend z’n fiets eraf lag en de buurman hem gelijk te hulp schoot.” Hiervoor woonde Dilara in Noord, maar in de stad voelt ze de verhalen. “Mijn woondroom? Blijven wonen waar ik nu woon, maar dan het liefst met iets meer ruimte.”

Café De Laurierboom, Laurierstraat 76, Amsterdam

Neem contact op met Dilara
T. +31 6 216 25 895
E. dilara@broersma.nl

 

Recent bekeken
Bekijk het overzicht