Angela Spruit
Facilitair Manager

Angela is de verzorger van kantoor

“Ik houd ervan attent en zorgzaam te zijn, en ik heb oog voor details”, zegt Angela, die haar servicegerichtheid als belangrijke kwaliteit noemt. Ze spreekt vloeiend Engels en zegt een ‘Jane of all trades’ te zijn, een manusje van alles. “Ik doe het allemaal; van contact met opdrachtgevers tot facilitaire zaken en dinertjes regelen.”

Haar opleiding weerspiegelt Angela’s veelzijdigheid, ze is een voormalig verpleegkundige en medisch secretaresse, die zeven jaar bij een Britse luchtvaartmaatschappij heeft gewerkt en haar eigen bedrijf had in sociale dienstverlening, de rode draad in haar carrière.

Angela houdt van 17e-eeuwse architectuur en doet veel stadswandelingen met Het Gilde of met Stadsherstel. “Ik duik ook graag het Stadsarchief in om voor de klant details uit te zoeken, bijvoorbeeld over een pand dat de Olifant heette, waar de Olifant uiteindelijk in de trapleuning te vinden was. De waardering hierover hoor ik dan terug van de opdrachtgever.”

Ze woont in de wijk Buitenveldert, waar ze de groene ruimte waardeert: “Toch fiets ik zo de binnenstad in naar mijn favoriete straat: de Beethovenstraat”, zegt Angela, die ervan houdt dat het in de luwte van het toerisme ligt: “Er is een fijne boekwinkel en een bloemenwinkel, en ik doe mijn boodschappen bij de kaas- en viswinkel. Ook drink ik er graag een koffie bij Cafecito.”

De tuin van het Rijksmuseum kan eveneens vaak op een bezoek van Angela rekenen: “Het maakt een wezenlijk onderdeel uit van het museum. Laatst was er een expositie van Ellsworth Kelly, en zijn moderne kunst stak mooi schril af tegen alle bloemen en andere botanische vormen in de tuin.”

Cafecito, Beethovenstraat 19, Amsterdam
Rijksmuseum, Museumstraat 1, Amsterdam

Neem contact op met Angela
T. +31 20 305 97 77
E. angela@broersma.nl

Team Broersma
Merijn Hartog
Makelaar | Partner
Tom Huber
Makelaar
Daniëlle Jong
Kwaliteitsmanager
Katie Jonker
Kantoorassistent werken
Erik Reijn
Makelaar | Partner
Nick Verberne
Makelaar
Hans Vos
Makelaar
Recent bekeken
Bekijk het overzicht

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?