Le Plantage

€ 2.450.000,- tot € 2.825.000,- Kosten koper Amsterdam

Adres
Amsterdam
1018 TT

De verkoop is gestart
Er is veel interesse voor de appartementen in Le Plantage. Neem contact op met Broersma Wonen om een afspraak te maken voor appartement 155 B op de eerste etage. Appartement 155 C (tweede etage) en het penthouse zijn verkocht. De begane grondwoning (155 A) gaat later in de verkoop. 

Het authentieke gebouw is getransformeerd tot vier smaakvol afgebouwde appartementen. De turn-key woningen hebben een waanzinnig uitzicht over de gracht richting de Muiderpoort. Het pand is aan de binnenzijde volledig voorzien van modern design. Zo is er een lift naar de eigen entree en zijn de woningen afgebouwd met natuursteen en hout wat zorgt voor veel sfeer en karakter. De woningen liggen op eigen grond en er is een nieuwe fundering. Bekijk het beeld, plattegronden en vraagprijs op www.leplantage.nl

De chocoladefabriek 
Aan Plantage Muidergracht 155 ligt een bijzonder, authentiek pand uit eind 19de eeuw. Ooit begon familie De Vries en Zonen hier een chocoladefabriek, en maakte de eerste hagelslag. Het merk Venz was geboren. Na de chocoladefabriek, diende het pand als kerk en later als fotostudio. En nu is het pand toe aan een transformatie en worden hier door ROCK vastgoed vier luxe appartementen gerealiseerd. 

De plantagebuurt
Vanuit Le Plantage is er weids uitzicht op de groene gracht en het Tropenmuseum. De buurt staat bekend om haar statige, elegante panden en lanen. De buurt is een dorp op zich, met veel groen en cultuur als Artis, het Wertheimerpark, het Oosterpark, bioscoop Kriterion, en veel restaurants en café's. Vanaf deze plek ben je zo in het bruisende centrum of Amsterdam Oost. 

Interesse
Ben je geinteresseerd? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op de project website. Je ontvangt dan updates als er meer informatie is. De betrokken makelaars voor dit project zijn Kees Kemp en Daniel de Bont
 

Woonoppervlakte

175m2 > 211m2

Aantal bouwnummers

4

Koop

€ 2.450.000,- tot € 2.825.000,-

Bouwtypes

Penthouse

€ 2.450.000,- tot € 2.450.000,-
tot: 175m2
Status: Verkocht

1 bouwnummer

  • Bouwnummer
  • Woonoppervlakte
  • Kamers
  • Prijs

Tussen verdiepingen

€ 2.775.000,- tot € 2.825.000,-
tot: 211m2
Status: Beschikbaar

2 bouwnummer s

  • Bouwnummer
  • Woonoppervlakte
  • Kamers
  • Prijs

Meer informatie

Kees Kemp & Daniël de Bont vertellen u graag meer over dit project

Kees Kemp Daniël de Bont

Meer informatie

Nieuwsbrief
Toestemming
Recent bekeken
Bekijk het overzicht