Le Plantage

€ 2.450.000,- tot € 2.825.000,- Kosten koper 1 woningen beschikbaar Amsterdam

Adres
Amsterdam
1018 TT

Verkoopevent
De woningen op de eerste (155 B) en tweede (155C) verdieping in Le Plantage zijn binnenkort te bezichtigen. Het authentieke gebouw is inmiddels getransformeerd tot vier smaakvol afgebouwde appartementen. De turn-key woningen hebben een waanzinnig uitzicht over de gracht richting de Muiderpoort. Het pand is aan de binnenzijde volledig voorzien van modern design. Zo is er een lift naar de eigen entree en zijn de woningen afgebouwd met natuursteen en hout wat zorgt voor veel sfeer en karakter. Bekijk het beeld, plattegronden en vraagprijs op www.leplantage.nl. Plan hier een afspraak om het verkoopevent bij te wonen op 2 of 3 februari.
Het penthouse is inmiddels verkocht, de begane grondwoning (155 A) gaat later in de verkoop. 

De chocoladefabriek 
Aan Plantage Muidergracht 155 ligt een bijzonder, authentiek pand uit eind 19de eeuw. Ooit begon familie De Vries en Zonen hier een chocoladefabriek, en maakte de eerste hagelslag. Het merk Venz was geboren. Na de chocoladefabriek, diende het pand als kerk en later als fotostudio. En nu is het pand toe aan een transformatie en worden hier door ROCK vastgoed vier luxe appartementen gerealiseerd. 

De plantagebuurt
Vanuit Le Plantage is er weids uitzicht op de groene gracht en het Tropenmuseum. De buurt staat bekend om haar statige, elegante panden en lanen. De buurt is een dorp op zich, met veel groen en cultuur als Artis, het Wertheimerpark, het Oosterpark, bioscoop Kriterion, en veel restaurants en café's. Vanaf deze plek ben je zo in het bruisende centrum of Amsterdam Oost. 

Interesse
Heb je interesse in een van de appartementen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op de project website. Je ontvangt dan updates als er meer informatie is. De betrokken makelaars voor dit project zijn Kees Kemp en Daniel de Bont
 

Woonoppervlakte

175m2 > 211m2

Aantal bouwnummers

4

Koop

€ 2.450.000,- tot € 2.825.000,-

Bouwtypes

Tussen verdiepingen

€ 2.775.000,- tot € 2.825.000,-
tot: 211m2
Status: Beschikbaar
Beschikbare woningen: 1

1 bouwnummer

  • Bouwnummer
  • Woonoppervlakte
  • Kamers
  • Prijs

Meer informatie

Kees Kemp & Daniël de Bont vertellen u graag meer over dit project

Kees Kemp Daniël de Bont

Meer informatie

Nieuwsbrief
Toestemming
Recent bekeken
Bekijk het overzicht

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?