International

Internationale huizenverkoop

 
Als lid van het Knight Frank Network, is Broersma Makelaardij in staat om u een selectie van het beste internationale onroerend goed aan te bieden in de meest gewilde woonlocaties over de hele wereld.

Knight Frank is opgericht in 1896 en is uitgegroeid tot s’werelds grootste particuliere onroerend goed adviesbureau. Vandaag de dag wordt Knight Frank beschouwd als het bedrijf voor het zoeken naar internationaal onroerend goed, voor zowel residentieel als commercieel vastgoed.

Knight Frank Global Network (Knight Frank wereldwijde netwerk). Met 244 kantoren in 43 landen, omvat het netwerk de beste onroerend goed makelaars in Londen, New York, Parijs, Moskou, Singapore en natuurlijk Nederland.

Internationaal bekroonde website
Het Knight Frank Global Property Search (Knight Frank internationaal onroerend goed zoektocht) site werd uitgeroepen tot s’werelds beste onroerend goed site bij het Internationale Residentieel Onroerend Goed Prijs 2009. De website ontvangt maandelijks 1.000.000 bezoekers uit meer dan 218 verschillende landen.

 
 
De Knight Frank iPhone app
Deze opmerkelijke innovatie biedt een extra platform voor Knight Frank klanten om onderweg hun droomhuis te zoeken. Gebruikers kunnen zoeken op lifestyle, GPS positie of gewenste locatie en met groot gemak brochures en plattegronden bekijken. Sinds de lancering van de iPhone® App in februari 2010 hebben meer dan 40.000 mensen dit gedownload en wordt door meer dan 1000 mensen dagelijks gebruikt.

Wereldwijd bereik 
Een selectie van onroerend goed welke te koop is bij Broersma Makelaardij staat vermeld op het grootste internationale onroerend goed portaal en wordt dagelijks aangevuld door makelaars van het hele Knight Frank Netwerk.

Start hier uw internationale onroerend goed zoektocht.

Certified Expat Broker


Ons kantoor is sinds kort ook Certified Expat Broker van de MVA. Dit is een netwerk van een aantal geselecteerde makelaars uit Amsterdam en directe omgeving die gespecialiseerd zijn in het begeleiden van expats bij aankoop, verkoop en aan-/verhuur.
De MVA is de grootste regionale afdeling van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).