KAAP

€ 700.000,- till € 4.350.000,- Amsterdam

Address
Amsterdam
1031 HX

Laatste appartement met uitzicht over het IJ
Er is nog een woning beschikbaar in Kaap: Kaap York 6.2.68. Dit unieke appartement van 160 m², met een groot balkon op het zuiden, strekt zich uit over de gehele tweede verdieping in gebouw York. In de garage onder Kaap zijn twee parkeerplaatsen gereserveerd. In de andere gebouwen Coast, Horn en Blanc en Verde zijn geen woningen meer beschikbaar.

Kaap, wonen in bruisend Noord
Een unieke plek aan het IJ met een schitterend uitzicht dat geen moment hetzelfde is. De bouw is gestart: vijf iconische woongebouwen met een eigen karakter en signatuur die samen een krachtig geheel vormen. De kleinschalige en exclusieve woongebouwen zijn ontworpen door verschillende architectenbureaus, elk met hun eigen visie op wonen en design. Kaap biedt een combinatie van rust en levendigheid, het inspireert en geeft energie. Circa eind 2024 zijn de appartementen klaar.

Kaap wordt gebouwd op een landtong omringd door het IJ, tussen Eye en NDSM, aan het einde van de Grasweg. Met de auto is het centrum van Amsterdam bereikbaar via de IJtunnel en je bent in een paar minuten op de ring A10. Op nog geen 10 minuten fietsen ligt metrostation Noorderpark van de Noord/Zuidlijn. Vanaf daar ben je binnen 15 minuten in het centrum van Amsterdam of op de Zuidas. Of met de pont, die op 5 minuten loopafstand ligt.

Interesse?
Heb je interesse in het laatste appartement van Kaap direct aan het IJ? Neem dan contact met ons op of ga naar de projectwebsite van Kaap Amsterdam voor meer informatie.

Timeline

  • Verkoop gestart
  • Bouw gestart
  • Oplevering eind 2024

Welkom bij KAAP De bouw is gestart, naar verwachting zijn de appartementen eind 2024 klaar.

Living surface

71m2 > 381m2

Building number

71

Buy

€ 700.000,- till € 4.350.000,-

Vijf karaktervolle, kleinschalige gebouwen met panoramische appartementen met een mooie zichtlijn over het IJ en Amsterdam.

More information

Tiffany de Raad-Baro & Nanneke Koopman are happy to tell you more about this project

Tiffany de Raad-Baro Nanneke Koopman

More information

Nieuwsbrief
Toestemming
Recently viewed
View overview

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?