Characteristics
Pieter Baststraat 19H, Amsterdam
Soort
  • Kantoorruimte
Prijs
  • € 95.000,-
  • Per jaar
Servicekosten
  • Per maand
Oppervlakte
  • Kantoor oppervlakte: 270 m2
  • Kantoor in units vanaf: 270 m2
Aanvaarding
  • In overleg
Floor map
Pieter Baststraat 19H, Amsterdam
Location
Pieter Baststraat 19H, Amsterdam
Eten & drinken
01
Address
Roelof Hartplein 1,
1071 TR Amsterdam

Café wildschut

Café wildschut zit aan het Roelof Hartplein en is een ideale uitvalbasis om een drankje te doen. Vooral 's zomers ben je hier aan het goede adres, het terras heeft namelijk van 's ochtends vroeg tot 's avonds zon. Omdat het café aan een plein zit is er altijd reuring. Het café is gevestigd in een monumentaal pand van de Amsterdamse school en heeft kosmopolitisch interieur met jaren '20 elementen. Er komt een gemêleerd publiek en is inmiddels al decennia een begrip onder Amsterdammers. Je kan hier ook terecht voor ontbijt, lunch en diner.

02
Address
Johannes Vermeerstraat 52,
1071 DT Amsterdam

Café Loetje

In 1977 werd café Loetje opgericht als biljartcafé door Ludwig 'Loetje' Klinkhamer, maar het duurde niet lang voor men het biljart inruilde voor de ossenhaasbiefstuk die werd geserveerd. Meer dan veertig jaar later is Loetje een gigantische keten en is het oorspronkelijke 'Café' een begrip in Amsterdam. De smakelijke biefstuk wordt geserveerd met huisgemaakte frietjes en zwemt in verse jus - om je vingers bij af te likken!

03
Address
Van Ostadestraat 1,
1072 SL Amsterdam

Sjefietshé

Sjefietshe is een cevicheria in het midden van de Pijp, met een mooi terras met genoeg plek. Voor eenieder die niet bekend is met het heerlijke Zuid-Amerikaanse gerecht: het klassieke Peruviaanse voorgerecht bestaat uit rauwe (wit) vis die ‘gegaard’ is in limoensap. Het gerecht wordt geserveerd met chili, koriander, rode ui en een oceaan aan limoen. Een overdonderende smaaksensatie en daarom ook moeilijk om goed te evenaren. Sjefietshe doet een goede poging en maakt met een Amsterdamse flair een goede eigen variant. Naast de ceviches met verschillende soorten vis is er ook de optie om van lekkere bites te genieten, waaronder de Sjefietshe special: de door hun uitgevonden ‘hotdoctopus’. Genoeg redenen om hier dus langs te gaan en voor jezelf te besluiten of de zaak erin slaagt je mee te nemen naar hogere Zuid-Amerikaanse sferen!

04
Address
Ceintuurbaan 49,
1072 ET Amsterdam

Sora Sapporo

Sora Sapporo Ramen serveert authentieke Japanse ramen en andere Aziatische gerechten. Het restaurant heeft twee vestigingen in Amsterdam, waarvan één is geleden aan de Ceintuurbaan in de Pijp. Het restaurant staat bekend om zijn smaakvolle noedels. Deze noedels worden geïmporteerd uit Japan, waar ze gespecialiseerd zijn in het bereiden van dit product. Ook de bouillon, die deel uit maakt van de miso soep en de tonkotsu shoyu ramen is het proberen waard. Voor degenen die liever thuis van een heerlijke kom noedels genieten: Sora Sapporo Ramen bezorgt ook aan huis.

05
Address
Albert Cuypstraat 31,
1072 CL Amsterdam

Restaurant Floreyn

Restaurant Floreyn, aan de Albert Cuypstraat, biedt fine dining in een Nederlands jasje. De eigenaar van restaurant Floreyn wil zijn gasten laten kennismaken met "écht goed Nederlands eten". Met verse producten van Nederlandse bodem stellen de chefs van dit restaurant de meest verfijnde menu's samen. Het restaurant heeft een fijne ontspannen sfeer en een prachtig modern interieur. De gerechten die worden geserveerd zijn stuk voor stuk verbluffend. Het restaurant is misschien iets aan de prijzige kant, maar het is het geld zeker waard.

06
Address
Ceintuurbaan 238,
1072 GE Amsterdam

Tapi 'n Bowls

Bij Tapi 'n Bowls bieden ze Braziliaanse gerechten met een moderne jonge twist. De specialiteiten zijn Tapiocas en exotische smoothie bowls. De smoothie bowls worden geserveerd met meer dan 200 verschillende soorten vruchten met verschillende kleuren en smaken. De tapioca is een gerecht van cassave zetmeel, wat erg populair is in het noorden van Brazilië. De Tapioca heeft een knapperige buitenkant en is zacht van binnen. Daarbij is het ook erg gezond omdat het geen geen gluten, vetten, lactose of suiker bevat.

 

07
Address
Albert Cuypstraat 20H,
1072 CT Amsterdam

Sababa

De eigenaar van Sababa wilde goede, perfecte falafel. Ze zijn verschillende combinaties gaan uitproberen, producten gaan proeven en zo ontstond hun perfecte falafel broodje. Geïnspireerd op de Israëlische keuken, heerlijk voor een snelle hap of om uitgebreid te eten met een biertje erbij.

08
Address
Van Baerlestraat 158,
1071 BG Amsterdam

Brasserie van Baerle

De Franse brasserie van Baerle is niet meer weg te denken uit het Amsterdamse stadsbeeld. Met een levensloop van al 41 jaar in Amsterdam-Zuid, is het een vertrouwde plek. De compacte lunch- en dinerkaart bestaat uit klassieke gerechten uit de – overwegend Franse – brasserie-keuken én vernieuwende eigentijdse gerechten (ook veg&vegan).  In het seizoen zijn er altijd oesters, asperges en kreeft. Naast à la carte is er – zowel voor lunch als diner – een wisselend 3-gangen keuzemenu. Dat is sinds 2010 jaarlijks door Michelin met een ‘BIB Gourmand’  onderscheiden voor de excellente prijs/kwaliteit-verhouding. Brasserie van Baerle heeft zich ook altijd onderscheiden met een hoogwaardige maar overzichtelijke wijnkaart van ‘Oude wereld’-wijnen, overwegend Frans. Deze kaart heeft meerdere prijzen ontvangen voor haar kwaliteit, toegankelijkheid en wijn/spijs-adviezen. Grootspraak, de restaurantgids voor wijnliefhebbers, rangschikt Brasserie van Baerle al jaren tot de beste ‘wijnrestaurants’ van Amsterdam.

09
Address
Ceintuurbaan 256,
1072 GH Amsterdam

Happyhappyjoyjoy

Bij Happyhappyjoyjoy waan je je in het verre oosten, zowel qua smaak als beleving. Fris, kruidig, pittig of hot, ze serveren het allemaal. Ze hebben vier locaties, waarvan één in West. De zaak is heel kleurrijk ingericht en geeft een beetje het streetfood gevoel als in Azië. Op het menu staat een verscheidenheid aan rijstgerechten, verschillende soorten pad thai en fingerfood. Ze serveren ook verschillende buitenlandse biertjes en Aziatische frisdranken.

10
Address
Ruysdaelkade 251,
1072 AX Amsterdam

KID

Levy Byron, Joshua Styns en Steven Mamahit begonnen tijdens de pandemie. Het concept begon als pop-up en heeft nu een vaste locatie op de Ruysdaelkade.  Het menu is inmiddels fors uitgebreid. Yakitori van kip met kaffir lime en chillies. Chickenwings gevuld met een tartaar van garnaal en een saus van shi-take. Geroosterde kool met gefrituurde ui en een hollandaise saus. En natuurlijk de inmiddels beroemde kip-sandwiches in allerlei varianten zoals bijvoorbeeld de Sichuan spiced firied chicken met pickles en knoflookmayonaise geserveerd op een sake kasu bricohe broodje. KID schenkt er cocktails, bier en een kleine selectie wijn bij.

11
Address
Dusartstraat 53 h,
1072 HP Amsterdam

En Japanese kitchen & Sake bar

En Japanese kitchen & Sake bar opent in 2015 zijn deuren. Chef Ken Osawa en Ryuji Ikemizu (restaurant manager), die voorheen bij Yamazato werkten, brengen de originele Japanse keuken in zicht.  Iedere maand maakt chef Ken Osawa (geboren & opgegroeid in Hokkaido) een nieuw menu in 3, 6 of 8 gangen met oog voor de seizoenen. Manager Ikemizu paart deze aan de mooiste sakes. De sashimi en sushi zijn allebei van top kwaliteit en het wordt altijd mooi geserveerd.

 

12
Address
Frans Halsstraat 76 HS,
1072 BV Amsterdam

Maris Piper Brasserie

Het begrip brasserie vindt zijn oorsprong in de Elzas en serveert over het algemeen wat luxere gerechten dan een bistro. De Breda Group heeft met Maris Piper is een eigentijdse versie neergezet. Hier kun je traditionele vis- en schelpdierengerechten, vlees en seizoensfavorieten bestellen. Denk aan Denk aan oesters, artichoke en piepkuiken.Wil je je laten verrassen, dan kan je kiezen voor de Chef's Table, een dertiengangenmenu dat veranderd per seizoen. Voor een gezellige sfeer en een goed gevuld bord is dit restaurant in De Pijp zeker het bezoeken waard.

13
Address
Eerste Jan Steenstraat 85H,
1072 NE Amsterdam

Mana Mana

Wie houdt van de Israëlische keuken moet zeker een keertje langsgaan bij Mana Mana in de Pijp. Dit restaurant bereidt dagelijks heerlijke gerechten uit het Midden-Oosten. Naast de kruidige humus en gerookte aubergine serveren ze ook frisse drankjes, zoals cocktails en sangria. De specialiteit van dit restaurant is de bloemkool. Dat verklaart ook hun slogan: 'In cauliflower we trust".

14
Address
Saenredamstraat 37,
1072 CB Amsterdam

La Dilettante

Eigenaren Olivier von Grumbkow en Hans Vervoort openden de deuren van La Dilettante. La Dilettante is open voor lunch en wijn. Bij de natuurwijnen worden hapjes geserveerd als quiches, tarte tatins, patés en rillettes. Een van die natuurwijnen die de mannen schenken heet La dilettante. Dat is niet de enige verklaring voor de gekozen naam. Het woord heeft verschillende betekenissen. Een daarvan is: iemand die iets doet uit liefhebberij.

15
Address
Ferdinand Bolstraat 74,
1072 LM Amsterdam

Toko Ramee

Midden op de Ferdinandbolstraat vind je Toko Ramee. Zoals al vermeld staat op de buitenkant van de toko is er een scala aan authentieke Indonesische en Aziatische producten. Het is een toko die aansluit op het familiare gevoel van de traditionele Indische en Chinees-Indische keuken, waar er voor iedereen iets te vinden valt. De toko is gevuld met geïmporteerde hapjes en drankjes en ook met kookgerei om zelf dingen thuis te maken. Van een complete rijsttafel tot huisgemaakt spekkoek: Toko Ramee neemt je maar al te graag mee in het proces om een heerlijke maaltijd samen te stellen. Mocht dat niet genoeg reden zijn om naar de toko toe te komen, vrees niet – toko Ramee heeft ook een catering service paraat!

16
Address
Ferdinand Bolstraat 158,
1072 LT Amsterdam

Gs

Gs is de ideale plek voor een Amerikaanse brunch. Naast de klassieke eggs benny hebben ze bijvoorbeeld ook een chicken waffle burger. Probeer daarnaast een bloody marry van hun speciale bloody marry menu. Hierop bieden ze wel 13 verschillende soorten bloody marry's.

17
Address
Ferdinand Bolstraat 37,
1072 LB Amsterdam

Onigiri YA!

De meeste mensen die door de Pijp struinen voor Japans komen niet veel verder dan het denken aan sushi en bubble tea (ook al komt dit oorspronkelijk uit Taiwan). Bij Onigri Ya staat dan ook specifiek op de deur vermeld dat deze items hier niet te koop zijn. In plaats daarvan is Onigri Ya een authentiek Japans restaurant en daarnaast ook een kruideniers- en delicatessenwinkel. Zoals verwacht zijn de Onigri’s een specialiteit: gekruide Japanse rijstballen in verschillende vormen, bedekt met nori en met vullingen van vis tot fruit. Voor eenieder die wel eens naar animé kijkt, Onigri Ya brengt het voedsel wat eenieder zo doet watertanden van het beeldscherm naar een lief klein winkeltje in de Pijp. Simpelweg een must-go.

18
Address
Albert Cuypstraat 91 H,
1072 CP Amsterdam

Pho 91

Dit kleine restaurant serveert traditionele Vietnamese pho (noedelsoep). De menukaart is bewust klein en verfijnd om de dagelijkse kwaliteit en versheid van het eten te garanderen. De meeste gerechten zijn gluten-, ei- en zuivelvrij en er is een uitgebreide selectie van spannende keuzes voor vleeseters, vegetariërs en veganisten. Als je geen zin hebt in soep, probeer de rund en noedels salade (Bun bo Xao Sa). Oftewel er is voor elk wat wils!

19
Address
Ferdinand Bolstraat 36 H,
1072 LK Amsterdam

Takumi Ramen Kitchen

Takumi is het zuster Restaurant Umaimon ramen op het Leidseplein. Het restaurant is intiem met uitstekend vriendelijke bediening. Takumi biedt een klein, maar heerlijk aanbod. Je hebt de keuze uit shio (zout), shoyu (soyasaus) of miso ramen met gevarieerde toppings en smaken.

 

Boodschappen
20
Address
Albert Cuypstraat 62,
1072 CV Amsterdam

Épicerie Jean & Marie

In 2020 openden eigenaren van Auberge Jean en Marie een delicatessenwinkel in Amsterdam. naast het door Gault&Milau en Guide Michelin bekroonde restaurant Auberge. Je hebt hier voornamelijk gerechten die geïnspireerd zijn op de Franse keuken, maar ook broodjes conserven en veel meer. Alles wat met de Franse gastronomie te maken heeft, kun je hier vinden; zowel huisgemaakte patés en terrines als debefaamde rillettes van eend en soepen.

21
Address
Van Baerlestraat 67,
1071 AR Amsterdam

Renzo’s Delicatessen

Bij Renzo’s Delicatessen draait het om huisgemaakte, culinaire en Italiaanse producten. Alle gerechten worden hier dagvers gemaakt. Naast Renzo’s allerlekkerste klassiekers is er ook een variërend menu. Voor de een is Renzo’s een buurtwinkel en voor de ander een plek om te lunchen of dineren. Je kan hier voor alles terecht wat je wil, van boodschappen, een Italiaanse meeneem menu of blijf rustig zitten voor een diner. Je kan Renzo’s ook kennen van de foodtruck waarmee ze allerlei evenementen door het hele land afgaan.

22
Address
Gerard Doustraat 60 HS,
1072 VV Amsterdam

'T Kaasboertje

’T Kaasboertje op de Albert Cuyp markt is een fenomeen onder de bewoners van de Pijp. Daarnaast is het ook een bekende spot voor toeristen, omdat mensen die graag kennis willen maken met het Nederlandse assortiment aan kazen hier vaak naartoe worden doorverwezen. Het familiebedrijf staat bekend om een vriendelijke service, waarbij er de tijd wordt genomen voor klanten met persoonlijk advies. Hoe druk het ook is, het personeel assisteert graag in het kiezen van de perfecte dessertplank tot een heerlijke kaasfondue. Naast kazen worden er ook wijnen, allerlei soorten tapende en andere bijpassende borrelhappen verkocht. Het is een duidelijk voorbeeld van een zaak met aandacht voor de kwaliteit van de producten die worden verkocht, als een zaak waar de klant koning is. Een overduidelijke aanrader voor degene die de boodschappen in moeten slaan voor het hosten van de weekendborrels!

23
Address
Gerard Doustraat 66,
1072 VV Amsterdam

Pacomer traiteur

Pacomer traiteur is een zaak in de Pijp, gespecialiseerd in de verkoop van Spaanse delicatessen. Binnen in de winkel staat een grote tafel waar je de heerlijke huisgemaakte paella, broodjes of tapas kan eten. Daarnaast is er buiten een klein terrasje, waar je – mocht je geluk hebben – ook plaats kunt nemen. Alle gerechten kunnen worden meegenomen en zijn dus ook ideaal om in bijvoorbeeld het Sarphatipark te nuttigen, onder het genot van een glas rioja, sidra of cava op een picknickkleed. De traiteur doet ook aan catering, waarbij het mogelijk is om je eigen borrel en/of tapas plateaus samen te stellen. Heb je niet genoeg gasten voor een catering, maar wil je wel graag lekker Spaans borrelen met jezelf of je vrienden? Pacomer levert met liefde een groot deel van de tapas aan huis, van broodjes pata negra of tortilla, tot paella’s en Spaanse kaas en vlees plateaus!

24
Address
Ceintuurbaan 320,
1072 GP Amsterdam

Bakkerij Mater

Zuurdesembakkerij Mater is niet zomaar een bakkerij. Ex-bankier Willem opende deze echte, eerlijke en duurzame bakkerij op zijn 65e toen hij de bankwereld omruilde voor brood. Het is ondertussen een familiebedrijf geworden waar passie, eerlijkheid en de natuur centraal staan. Over alles is hier nagedacht. Het graan komt van speciaal land dat niet geploegd is dat zorgt voor een betere bodemkwaliteit en de bakkerij is van het gas af. Je kunt hier alles op basis van zuurdesem kopen, van heerlijke broden tot knapperige croissants.

Interieur
25
Address
Van Baerlestraat 39-43,
1071 AP Amsterdam

Cosentino

Cosentino Group is een wereldwijd bekend Spaans familiebedrijf dat hoogwaardige innovatieve oppervlakken produceert en distribueert voor de wereld van design en architectuur. Aan de Van Baerlestraat bevindt zich hun inspiratiecentrum waar men kleuren, materialen en toepassingen voor architectuur en designprojecten met elkaar kan vergelijken. Cosentino City biedt een uitgebreid inspiratieplatform waar architecten en ontwerpers elkaar kunnen ontmoeten en kunnen werken.

De Kattenbak Centrale’ is an office space of approximately 270 m² located on Pieter Baststraat in Amsterdam Zuid. Designed by architect Jan Loerakker, the office space is undergoing high-quality renovation and extremely sustainable refurbishment, ensuring that it meets all the modern standards an office user might desire.

A distinguishing feature is the open layout of the space on the ground floor in combination with the attractive ceiling height with glass saw-tooth roof, which allows for plenty of natural light. The space has a new cellar area and extension. This factors in natural light by means of a 'wolfskuil" (wolf pit, or an extension of the cellar area over the full width of the cellar found in Amsterdam) at the front and a light well at the rear of the space. The entire office will be equipped with state-of-the-art CO2 -controlled air treatment systems that significantly reduce the risk of viral infection. Combined with three heat pumps and underfloor heating, this will contribute to the expected A+ or A++ energy label.

At the rear is a beautiful newly landscaped city garden with spacious garden house, which also serves as an office. This is a unique opportunity for the office user who, on top of valuing comfort and being after a luxurious look, would like to settle in this prestigious residential and working area.

History
The building dates from 1905 and has undergone several renovations since then. The outbuilding dates back to 1926 and was converted into 'De Kattenbak Centrale' in 1937 following the design of structural engineer C. de Groot.

The so-called "litter box centre" was a service for people who kept cats in the `30s. On a daily basis, used litter boxes would be cleaned here and returned to the people who handed them in. Hence, the appearance on the blueprints of washing facilities.

Accordingly, a plaque depicting a cat, designed by natural stone worker Tobias Snoep, will be installed to pay tribute to this history.

Layout
The office space is accessed through a representative entrance decorated in marble and bluestone. The entrance is shared with the occupants of the apartments above. The office space on the ground floor is large enough for at least 12 workstations. At the entrance to the office space on the ground floor is the specially designed steel staircase, in RAL 6012 colour (Black green), to the basement. A spacious kitchen with lunch area will be installed with toilets and a shower room in the basement. It is also possible to create an enclosed meeting room here.

The garden can be accessed through French windows at the rear of the office space on the ground floor. The garden house, which also has a pantry and toilet, can be reached through the garden. This spacious area can be utilised in a variety of ways. Although there is the option of creating a meeting room, it is also conceivable to set up this space as an artistic presentation space.

Interior design
Great care and attention has been devoted to interior design so as to create an optimal working experience and feel in the office space. The design and implementation are by architect Jan Loerakker. This extremely talented architect lives in Copenhagen and comes from a true family of architects. For instance, his grandfather designed the former cantonal court building in the Zuidas. This is currently being converted into the new Zuidas Museum under the guidance of Rem Koolhaas and his team, of which Jan is a member.

The kitchen in the basement is from the high-end Danish brand Kvik and will be furnished with a kitchen island, Quooker and wine cabinet. The green VEDA model comes in handleless and touch system design and is fitted with an extra-wide beech laminate worktop. The built-in appliances (dishwasher, fridge/freezer and combi microwave) are Bosch brand.

The pantry in the garden house is also by Kvik and a green VEDA handleless model with a similar worktop. The pantry will be equipped with a Zanussi (built-in) fridge, Bosch dishwasher and Quooker.

The carefully chosen colours for the interior design imbue a sense of calm, warmth and unity. RAL 6012, an elegant black-green colour, will be applied to the frames of the glass door at the entrance, as well as to the light well window and skylights in the garden house. The frame of the garage's glass partition wall will also get this beautiful colour. The walls will all be plastered and painted in Keim off-white.

Elegant furniture by Villeroy & Boch has been chosen for the washrooms. The tiling by French brand Winckelmans is in dark green. The rooms will be fitted with lighting from the modern Maretti brand. Black track systems with spotlights have been chosen. In consultation with the tenant, the floors will be finished with a Forbo Eurocol BetonDesign floor or durable Forbo Eurocol LiquidDesign concrete-look self-levelling screed.

The interior design can be adapted to the tenant's wishes, and at the tenant's expense. The renders with furnishings are indicative only.

Sustainability
Sustainability is a top priority in this current renovation. The office space has been optimally insulated. The building will also be gas-free and equipped with three heat pumps. The installation of new window frames with HR++ glass ensures excellent insulation. Floor heating and an air heating system will also be installed. As a result of these modifications, a minimum of energy label class A+ is expected to be achieved upon completion of the renovation.

The most important feature of the renovation plan, drawn up during the COVID-19 outbreak, is ventilation and air conditioning. The heating/ventilation plan has been designed by Amstelius engineers.

The high-quality Mitsubishi/OC Verhulst CO2-controlled air treatment system ensures optimal air conditioning and a cosy ambience with very low CO2 levels. This contributes to comfort and work productivity. The visible CO2 meters display the levels. The systems will run harder when there are more people in the room, thus displacing and purifying more air. This ensures less virus transmission.

The air treatment system consists of a HR unit and a cooling/air conditioning system. This allows the temperature to be set separately for each room. Despite the heavy demands on these systems, the calculations for energy consumption are very favourable. Reports with consumption calculations are available on request.

Technology
The office space will be equipped with roughly 15 double data connections on the ground floor and about eight double connections in the basement. The garden house will also have approximately eight data connections and around two single connections. The built-in cabling in the garden house is suitable up to 10 GB. All rooms will be equipped with access points and a patch cabinet will be built into the equipment room in the basement.

The outdoor space
The garden design has been created by Buro Mien Ruys tuin- en landschapsarchitecten. This factors in the shade of the listed chestnut tree in the rear garden of Hobbemakade 79. The garden faces east, allowing one to take in the morning sun. The sun slowly moves away from the garden as the day goes on.

A gravel strip leading towards the office space and garden house will also be installed. The garden will be paved with 60x60cm tiles. A new fence will be erected at the sides, with small trees and ground cover plants in front so that the garden will be nice and green. A platform with bird bath will also be installed.

The garden is approximately 90 m2 in size and will have automatic watering and four outdoor lights.

The surroundings
The office space is located in Amsterdam's smallest neighbourhood. Duivelseiland is part of the Museum Quarter in Amsterdam Oud-Zuid, near Roelof Hartstraat and Roelof Hartplein. There are plenty of amenities here, including shops, cafés and restaurants, such as Café Wildschut and the establishment where Café Restaurant Loetje once originated.

Also within walking distance are the Museumplein with the Van Gogh Museum, Stedelijk Museum and Rijksmuseum. The Van Baerlestraat and Beethovenstraat high streets in Zuid are nearby, as is Ceintuurbaan in De Pijp. The Cornelis Schuytstraat high street, with its various catering establishments, is a must if you're after conviviality. Hotspots here are Restaurant Oud-Zuid, Sardegna Amsterdam and
Brasserie Van Dam.

In addition to being a prestigious residential area, this location is known for being a business district with a variety of representative companies and organisations.

Accessibility
'De Kattenbak Centrale' is easily accessible both by car from the A10 Ring Road (exit S109) and by public transport. Tram lines 3, 5, 12 and 24 stop at the Roelof Hartplein tram stop. These tram lines run through Roelof Hartstraat and provide a direct connection to Amsterdam Centraal, Westergasfabriek and VUmc. Metro stop 'De Pijp' of the Noord/Zuidlijn (metro line 52) is six minutes' walk away.

Parking facilities
Parking is available on public roads by means of either a payment or permit system. Information about terms and conditions and possibilities of obtaining a permit, for business purposes or otherwise, and potential waiting periods should be requested through the City of Amsterdam.

Recently viewed
View overview

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?