Kenmerken
Veemkade 322, Amsterdam
Soort
 • Kantoorruimte
Prijs
 • € 1.350,-
 • Per maand
Servicekosten
 • € 50,-
 • Per maand
Oppervlakte
 • Kantoor oppervlakte: 45 m2
 • Kantoor in units vanaf: 45 m2
Parkeren
 • 1 overdekte parkeerplaats(en)
 • € 150,-
Aanvaarding
 • In overleg
Energielabel
 • A
Overige kenmerken

Oppervlakte 
De totale oppervlakte bedraagt circa 45 m² VVO kantoorruimte gelegen op de begane grond.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte wordt opgeleverd, in huidige staat, met onder andere de volgende voorzieningen:

•    cv-installatie met radiatoren
•    NUTS-aansluitingen tot de meterkast
•    separaat sanitaire voorzieningen met fontein
•    houten vloerbedekking
•    vloerwarming
•    verlichting
•    gestucte wanden en plafonds
•    keuken v.v. diverse inbouwapparatuur
•    representatieve eigen entree
•    één parkeerplaats in ondergelegen garage

Huurprijs kantoorruimte 
€ 1.350,- per maand te vermeerderen met omzetbelasting 

Huurprijs parkeerplaats
€ 150,- per maand te vermeerderen met omzetbelasting

Servicekosten
€ 50,- per maand te vermeerderen met omzetbelasting. Dit betreft verwarmingskosten, installatie-onderhoud en glasbewassing.

Huurder dient zelf contracten af te sluiten met de betreffende nutsbedrijven voor de levering van water en elektra.

Bestemming
Publiek-/privaatrechtelijk is de bestemming kantoorruimte van toepassing.

Monumentale status 
Niet van toepassing.

Energielabelklasse
Voor dit object geldt energielabelklasse A.

Betalingsverplichting
Per maand bij vooruitbetaling te voldoen.

Huurtermijn
Vijf jaar met aansluitende verlengingsperioden van vijf jaar.
Een eventuele kortere huurtermijn is onder voorwaarden bespreekbaar.

Huuringangsdatum
In nader overleg

Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, vindt indexering plaats van de huurprijs op basis van de wijziging van het Consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks CPI Alle huishoudens (2015 =100), als gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Huurder dient een waarborgsom/bankgarantie (model ROZ) te stellen ter grootte van tenminste drie maanden huur en servicekosten, beide te vermeerderen met btw.

Huurvoorwaarden
Op basis van de Modelhuurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (R.O.Z. model februari 2015), met de bijbehorende algemene bepalingen, eventueel door verhuurder aan te vullen met bijzondere bepalingen.

Btw-plicht
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig door huurder wordt gecompenseerd.

Plattegrond
Veemkade 322, Amsterdam
Documenten
Veemkade 322, Amsterdam
"][/dflip]
Locatie
Veemkade 322, Amsterdam
Eten & drinken
01
Adres
Kattenburgerstraat 5,
1018 JA Amsterdam

Pension Homeland

Pension Homeland biedt niet alleen een heerlijke overnachtingsplek in het centrum, maar ook verrukkelijk eten. Chef Jerrey staat bekend om zijn zelfgemaakte charcuterie, zoals salami's. Geniet van kraakverse vis van De Goede Vissers en hun eigen bier, zoals de Jerrey triple. Het restaurant heeft een retro lunchroom/living room sfeer met een cool esthetisch tintje. Met uitzicht op het marineterrein via grote glasramen voelt het als een stadsontsnapping met een Amsterdams accent. Ze serveren royale porties van heerlijke klassieke gerechten en brouwen hun eigen bier, naast een selectie natuurlijke en klassieke wijnen.

02
Adres
Kattenburgerstraat 5,
1018 JA Amsterdam

Scheepskameel

Op het voormalige marineterrein, in een fantastisch gebouw,  is dit goede restaurant gevestigd. In de zomer zit je hier heerlijk aan het water. Ze wisselen de kaart regelmatig waardoor je altijd voor nieuwe verassingen staat. Klassieke Europese bereidingen op verschillende manieren. De kaart is ingedeeld in Rauw (vis, vlees, fruits de mer), Groente (verschillende bereidingen), Vis / Vlees, Kaas en Desserts. De uitgebreide en uitstekende wijnkaart is samengesteld met alleen maar Duitse wijnen. De wijnen zijn tevens te koop via de (online) winkel Wijnkameel. De service is, net zoals het zuster restaurant Rijsel, uitstekend.

03
Adres
Kattenburgerstraat 5, 27E,
1018 JA Amsterdam

Apollonia

Het nieuwe restaurant op het Kattenburgeiland genaamd Apollonia, is vernoemd naar de eerste vrouw van Michael Corleone uit The Godfather-trilogie.  Mede-eigenaresse Romy Claessen heeft een achtergrond bij Bar Centraal en is nog in dienst bij Bruut Wijnimport, waardoor de wijnen met zorg worden uitgezocht. Apollonia biedt een biologische en duurzame kaart met de nadruk op natuurlijke wijnen die per dag verschillen. Het restaurant heeft twee terrassen, waaronder een buitenbar waar bezoekers 's avonds van de zon kunnen genieten. Op donderdag tot en met zaterdag is Apollonia in de avond open en serveert het aperitivo's: kleine Italiaanse gerechten.

04
Adres
Conradstraat 471,
1018 NE Amsterdam

VRR

In het Voormalig Rosa & Rita zit VRR (vandaar de naam), samen met Stadsbakkerij As. Het is opgericht door de eigenaren van Hotel de Goudfazant. Het restaurant in deze oude loods biedt pure gerechten met veel Hollandse ingrediënten, maar toch allemaal net verrassender en bijzonderder dan we ze gewend zijn. Het restaurant heeft een chique doch casual sfeer, waardoor je ook gewoon lekker aan de bar kan aanschuiven voor een wijntje. En wat voor wijntje! De wijnkaart is heel goed, en biedt veel keus.

05
Adres
Gedempt Hamerkanaal 85,
1021 KP Amsterdam

The Beef Chief

Bekend bij de Amsterdamse festival gangers, is The Beef Chief food truck. Inmiddels permanent neergestreken in de Oepdipus brouwerij in Amsterdam-Noord. De ideale plek voor solide combo, zo ontwikkeld eigenaar Simon Parrot regelmatig burgers die passen bij de bieren van de brouwerij. The Beef Chief staat wekelijks vanaf donderdag te grillen.

06
Adres
Gedempt Hamerkanaal 79,
1021 KP Amsterdam

Europizza

Europizza is een relatief nieuw restaurant in dit opkomende deel van Amsterdam-Noord. Eerder trof je hier al Hotel de Goudfazant, FC Hyena, Skatecafé, Garagenoord en nog meer maar nu is er dan ook Europizza. Behalve steengoede verassende pizza’s heb je hier ook hele lekkere ‘sides’. De bedoeling bij Europizza is dat je alles met elkaar deelt. Dus de heerlijke pizza’s maar ook de spannende vegetarische, vis en vleesgerechten. Verwacht geen normale pizzeria zoals je die kent, deze is een unieke ervaring. Zelf omschrijven ze zich als een ‘pizza driven wijnbar’ en dat omschrijft het perfect. Naast het uitstekende eten weet al het goede personeel je namelijk ook alles haarfijn uit te leggen over de fantastische (natuur) wijnen die ze hier hebben.

07
Adres
Czaar Peterstraat 171,
1018 PJ Amsterdam

Barreto

Barreto wordt gerund door de Italiaanse eigenaar. Het is gevestigd in Amsterdam-Oost op de hoek van de Czaar Peterstraat en de Lijndenstraat. Het is een plek waar je elkaar kan ontmoeten voor ontbijt of een late lunch. Ze hebben uitgebreide keuzes van broodjes, salades tot yoghurt met bosbessen. Ook serveren ze Shakshuka of roerei met truffel.

08
Adres
Aambeeldstraat 24,
1021 KB Amsterdam

FC Hyena

FC Hyena is behalve een restaurant ook nog een bioscoop, een boutique cinema zelfs. Mooie, populaire en cultfilms kan je hier kijken in de twee gezellig ingerichte bioscoopzalen. Zaal twee heeft heerlijk comfortabele banken. Maar voordat je naar de film gaat (of erna) moet je zeker gaan eten bij FC Hyena want het is niet zomaar bioscoopvoer, ze serveren hier heerlijke gerechten om te delen, met voornamelijk Italiaanse en Mediterrane sferen. Ook hebben ze een goede wijnkaart met verschillende natuurwijnen. In de zomer kan je ook naar de buitenbioscoop gaan, of aan een van de grote picknicktafels zitten die uitkijken op het IJ. Dat is bijna net zo entertaining als een film, vanaf het terras zie je namelijk de hele skyline van Amsterdam inclusief alle boten en grote vracht- en cruiseschepen die voorbij varen.

09
Adres
Czaar Peterstraat 174,
1018 PX Amsterdam

Mondo Mediterraneo

Voor de lunch en avondeten. Deze traiteur en ristorantino kookt de authentieke landelijke Mediterraanse keuken. Je kan hier informeel lekker een hapje eten naast de open keuken, waardoor je een kijkje krijgt in hoe deze heerlijke gerechten bereid worden. Ook kan je de gerechten meenemen naar huis om thuis te genieten van een beetje mediterraanse sferen.

10
Adres
Aambeeldstraat 30,
1021 KB Amsterdam

Hotel de Goudfazant

Menig Amsterdammer heeft dit als favoriet restaurant. Ze serveren hele goede gerechten geïnspireerd op de Franse keuken. Het restaurant bevindt zich in een gigantische industriële loods, die ondanks de grootte een fijne akoestiek heeft en heel goed en stijlvol is ingericht. Het zit elke avond vol. Als toetje moet je de hemelse modder proeven, dat is er zeker een waarvoor je terug wilt komen. ’s Zomers zit je heerlijk op het terras en kijk je uit op het IJ. Ook met grote groepen kan je hier goed terecht.

11
Adres
Schaafstraat 4,
1021 KE Amsterdam

Coba

In Amsterdam-Noord bevindt zich in een voormalige garage Coba Taqueria. Dit restaurant met Mexicaanse keuken heeft een menu bestaande uit traditionele handgemaakte taco’s, geraffineerde cocktails en een selectie aan bijzondere wijnen en bieren. Ook het interieur van deze plek doet denken aan een echte Mexicaanse taqueria, met kleurrijke decoraties, planten en muziek in een bewust onafgewerkte ruimte. Als je na een bezoek aan Coba graag zelf taco’s wil leren maken, kan dat via de online kook cursus die Coba aanbiedt.

12
Adres
Aambeeldstraat 36,
1021 KB Amsterdam

Hangar Amsterdam

Aan de noordzijde van het IJ ligt Hangar Amsterdam. Een rauwe havenkeet die is ingericht met meubels die direct van Franse rommelmarkten zouden kunnen komen. Je kan hier terecht voor een verjaardag, een diner met Italiaanse klassiekers of een drankje. Het terras ligt bijna altijd in de zon en is ideaal voor een biertje, wijntje of een lekkere cocktail mét schitterend uitzicht over het IJ.

13
Adres
Aambeeldstraat 10,
1021 KB Amsterdam

Barracuda

In Amsterdam-Noord vind je Barracuda, het nieuwste restaurant van de chef van Chateau Amsterdam, waar vis en wijn de hoofdrol spelen. De locatie is een omgebouwde loods net voorbij de slagboom naar de Goudfazant, met een fantastische open ruimte en een sfeer die doet denken aan de Goudfazant.

14
Adres
Czaar Peterstraat 21,
1018 NW Amsterdam

Trattoria Breda & Enoteca

Trattoria Breda & Enoteca heeft zijn intrek genomen in het historische pand waar ooit Instock gevestigd was en verwelkomt gasten met een charmant terras voor de deur. Dit gerenoveerde gebouw heeft twee onderscheidende ervaringen onder één dak. Bij binnenkomst zie je de trattoria met de aanblik van een imposante houtoven. Deze oven bereidt niet alleen heerlijke pizza's maar ook smaakvolle gerechten zoals aubergines, zeebaars in zoutkorst en T-bone steaks. In de andere ruimte, de enoteca, oftewel wijnbar. Hier kan je wijnen proeven zoals jij dat zelf wenst: per slokje, half glas of een volledig glas. Wat deze enoteca nog specialer maakt, is dat je de wijnen die je hebt geproefd meteen kunt aanschaffen voor thuis.

Boodschappen
15
Adres
Gedempt Hamerkanaal 139,
1021 KP Amsterdam

Chateau Amsterdam

Verscholen in een gigantische loods in Amsterdam-Noord zit de urban winery Chateau Amsterdam. In 2017 richtten vader en zoon deze plek op om het proces van wijn maken naar de stad te brengen. Door druiven te importeren vanuit verschillende Europese wijngaarden, worden unieke moderne en klassieke wijnen gecreëerd. Je kan hier terecht voor een wijnproeverij waarbij je een variatie aan wijnen krijgt te proeven én het proces van wijn maken een keer in het echt kan zien.

16
Adres
Conradstraat 471,
1018 NE Amsterdam

Stadsbakkerij As

Het zuurdesembrood van deze stadsbakkerij behoort tot de beste van de stad. Ooit een restaurant, maar herrezen als bakkerij in Amsterdam Oost met aan het stuur Godfather van het brood: Efraim Bolado van der Meij. De bakkerij zit een beetje verstopt, maar is absoluut een ommetje waard.

17
Adres
Wittenburgergracht 303,
1018 ZL Amsterdam

Frank's Smokehouse

Al meer dan twintig jaar bevindt Frank’s rokerij zich in Amsterdam, nog op dezelfde plek waar de eerste echte winkel werd geopend op de Wittenburgergracht. Al in 1984 leerde Frank forel roken in Zweden en zo werd hij gegrepen door de simpele oervorm van conserveren. Toen hij hier in Amsterdam mee verderging in zijn achtertuin werden eerst vrienden zijn klant en groeide zo uit tot een gevestigde rokerij. Als je erlangs loopt kan je de geur van de ambachtelijke gerookte vis en vlees al buiten ruiken.

18
Adres
Czaar Peterstraat 137,
1018 PH Amsterdam

Fromagerie Abraham Kef

Bij Fromagerie Abraham Kef haal je de lekkerste kazen. Al in 1953 opende Abraham Kef een winkel in het centrum van Amsterdam. Als echte kaasliefhebber met buitengewone verhalen, bleek Kef een pionier op het gebied van kaas en liet hij een blijvende indruk achter.

19
Adres
Czaar Peterstraat 118,
1018 PT Amsterdam

Enoteca Sprezzatura

Sprezzatura betekent in het Italiaans: virtuositeit, iets met speels gemak doen zodat de overtuigingskracht er vanaf spat. Enoteca Sprezzatura importeert bijzondere veelal biologische Italiaanse wijnen. De inkoop wordt gedaan bij kleinschalige wijnmakers vanuit heel Italië. Onder de naam Verkerk import wordt al meer dan 26 jaar aan de horeca geleverd. Een ware Italië-specialist dus!

Kunst & cultuur
20
Adres
Piet Heinkade 3,
1019 BR Amsterdam

Het BIMHUIS

Het BIMHUIS is in 1974 opgericht door een groep jazzmuzikanten, zij misten een podium voor jazzmuziek in Amsterdam. Een oude meubelzaak werd omgetoverd tot podium wat ze het 'BIMHUIS’ noemde. Onder musici werd het een bekende plek en er werd ook een podiumplek voor aanstormend talent geboden. In de loop der jaren is het ontwikkeld tot een internationaal toonaangevend podium voor jazz en geïmproviseerde muziek. Vele jazzlegendes hebben er al opgetreden zoals; Art Blakey, Charles Mingus en Archie Shepp. De huidige locatie werd in 2005 geopend aan de Piet Heinkade. Het is een intieme zaal waar de jazzmuziek tot zijn recht komt. Er zit tevens een café en restaurant met prachtig uitzicht over het IJ.

21
Adres
Oosterdok 2,
1011 VX Amsterdam

Nemo

Museum Nemo is misschien wel het verrassendste en leukste museum dat Amsterdam te bieden heeft. Nemo is een sciencemuseum maar op een hele speelse manier. Je kan allerlei natuurkundige en scheikundige dingen uittesten, zelf doen, bekijken en een hele boel leren. Voor jong en oud is dit museum een groot plezier. Tip: Ga in de zomer op het dak van Nemo wat drinken en kijk uit over het IJ en Amsterdam!

22
Adres
Kattenburgerplein 1,
1018 KK Amsterdam

Scheepvaartmuseum

Ontdek de scheepvaart en de maritieme geschiedenis van Nederland in het scheepvaartmuseum. Het museum ligt in het water aan het oosterdok, vroeger werd dit gebouw gebruikt als pakhuis voor de opslag van scheepsuitrusting en kanonnen toen Amsterdam nog de grootste haven ter wereld was. De collectie bevat schilderijen, scheepsmodellen, kaarten en wapens. Het is het op een na grootste maritieme museum ter wereld. In het water voor het museum ligt een replica van het VOC-schip ‘Amsterdam’. In de tongewelven onder de binnenplaats werden vroeger duizenden liters water opgeslagen om de scheepsliederen te voorzien van water onderweg.

23
Adres
Nieuwevaart 200,
1018 ZN Amsterdam

Galerie Franzis Engels

Op een steenworp afstand van het Centraal Station kun je Galerie Franzis Engels vinden. Een galerie voor hedendaagse kunst met wel vier verdiepingen. Op de bovenste verdieping worden zowel solo- als thematische tentoonstellingen gehouden. De drie benedenverdiepingen en de tuin tonen frisse en verrassende werken uit het galeriearchief van nationale en internationale kunstenaars.

Interieur
24
Adres
Czaar Peterstraat 145,
1018 PH Amsterdam

Dreamboat

Met de overtuiging in het achterhoofd, dat schoonheid leidt tot geluk wat leidt tot leukere mensen, is in 2015 Dreamboat Store opgericht. Zoals de naam al doet vermoeden, vind je bij Dreamboat de designitems van je dromen. Alleen al om dat idee is de winkel op de Czaar Peterstraat een bezoekje waard. Alle items, gecureerd door eigenaar Stephanie Rammeloo, zijn ontworpen door designers die deze filosofie omarmen.

Deze zelfstandige kantoorruimte van circa 45 m² VVO is gelegen aan ‘t IJ en wordt turn-key opgeleverd. De kantoorruimte bevindt zich op de begane grond van Gebouw Katoen en biedt een vrij uitzicht over het IJ. De kantoorruimte beschikt over een representatieve entree, een mooie plafondhoogte, eigen sanitaire voorzieningen en een representatieve keuken. Een nieuwe gebruiker heeft de mogelijkheid om in een moderne en volledig afgewerkte kantoorruimte een eigen identiteit aan zijn onderneming te geven. Vanwege haar ligging nabij de Centrumring S-100 is de bereikbaarheid met de auto uitstekend. Bovendien is er ook één parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage inbegrepen bij de huurprijs.

Gebouw
De Veemkade aan het Oostelijk Havengebied is oorspronkelijk aangelegd in de vroege 19e eeuw en was oorspronkelijk bedoeld als een aanlegplaats voor schepen die goederen vanuit de hele wereld naar Amsterdam brachten. De imposante pakhuizen die langs de kade werden gebouwd, getuigen nog steeds van het industriële verleden van deze plek.

Het complex De Loodsen uit 2006 bestaat uit zes afzonderlijke gebouwen (Kaneel, Katoen, Koffie, Cacao, Thee en Peper). De kantoorruimte aan de Veemkade 322 maakt onderdeel uit van gebouw Katoen. De Loodsen zijn allemaal geïnspireerd op de robuuste scheepvaartkantoren uit de negentiende eeuw, maar zijn tegelijkertijd helemaal eigentijds ontworpen en gebouwd. 

Buurt + hotspots 
De kantoorruimte is gelegen op een bijzondere en historische plek in Amsterdam die vroeger een belangrijke rol heeft gespeeld in de handel en industrie van de stad. Tegenwoordig worden op de Veemkade ook regelmatig evenementen en activiteiten georganiseerd, zoals kunsttentoonstellingen, workshops, markten en festivals. Ook aan lekkere hotspots is geen gebrek in deze omgeving.

Restaurant PepeNero Cucina & Pizza in de buurt biedt prachtig uitzicht over ‘t IJ. Het unieke hotel met een rijke geschiedenis “Lloyd Hotel”, het Yakarta hotel en creatieve centrum Pakhuis de Zwijger, waar diverse evenementen worden georganiseerd voor kunst, cultuur en technologie, liggen nabij het kantoorgebouw. Deze evenementen dragen bij aan de levendigheid en diversiteit van de omgeving. Naast een woongebied, kenmerkt deze locatie zich ook als een werkgebied.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid per openbaar vervoer is goed. Vanuit Amsterdam Centraal Station rijdt tram 26 zeer frequent naar de halte "Passenger Terminal Amsterdam". Hiervandaan is het nog enkele minuten lopen naar het kantoor. Ook met eigen vervoer is de kantoorruimte uitstekend bereikbaar. Via de Ringweg A10 (S114) is de kantoorruimte binnen enkele minuten bereikbaar. Ook zorgt de IJtunnel voor een goede verbinding met Amsterdam Noord en de Ringweg A10 (S116).

Parkeergelegenheid
Parkeren is mogelijk in de deels openbare en onderliggende parkeergarage De Loodsen. Hier is tevens ook één vaste parkeerplaats inbegrepen bij de huurprijs.

Bijzonderheden
•    één parkeerplaats in ondergelegen garage
•    zelfstandige kantoorruimte met eigen entree
•    keuken met inbouwapparatuur 
•    zicht op ‘t IJ
•    veel natuurlijke daglicht toetreding

Deze zelfstandige kantoorruimte van circa 45 m² VVO is gelegen aan ‘t IJ en wordt turn-key opgeleverd. De kantoorruimte bevindt zich op de begane grond van Gebouw Katoen en biedt een vrij uitzicht over het IJ. De kantoorruimte beschikt over een representatieve entree, een mooie plafondhoogte, eigen sanitaire voorzieningen en een representatieve keuken. Een nieuwe gebruiker heeft de mogelijkheid om in een moderne en volledig afgewerkte kantoorruimte een eigen identiteit aan zijn onderneming te geven. Vanwege haar ligging nabij de Centrumring S-100 is de bereikbaarheid met de auto uitstekend. Bovendien is er ook één parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage inbegrepen bij de huurprijs.

Gebouw
De Veemkade aan het Oostelijk Havengebied is oorspronkelijk aangelegd in de vroege 19e eeuw en was oorspronkelijk bedoeld als een aanlegplaats voor schepen die goederen vanuit de hele wereld naar Amsterdam brachten. De imposante pakhuizen die langs de kade werden gebouwd, getuigen nog steeds van het industriële verleden van deze plek.

Het complex De Loodsen uit 2006 bestaat uit zes afzonderlijke gebouwen (Kaneel, Katoen, Koffie, Cacao, Thee en Peper). De kantoorruimte aan de Veemkade 322 maakt onderdeel uit van gebouw Katoen. De Loodsen zijn allemaal geïnspireerd op de robuuste scheepvaartkantoren uit de negentiende eeuw, maar zijn tegelijkertijd helemaal eigentijds ontworpen en gebouwd.

Buurt + hotspots
De kantoorruimte is gelegen op een bijzondere en historische plek in Amsterdam die vroeger een belangrijke rol heeft gespeeld in de handel en industrie van de stad. Tegenwoordig worden op de Veemkade ook regelmatig evenementen en activiteiten georganiseerd, zoals kunsttentoonstellingen, workshops, markten en festivals. Ook aan lekkere hotspots is geen gebrek in deze omgeving.

Restaurant PepeNero Cucina & Pizza in de buurt biedt prachtig uitzicht over ‘t IJ. Het unieke hotel met een rijke geschiedenis “Lloyd Hotel”, het Yakarta hotel en creatieve centrum Pakhuis de Zwijger, waar diverse evenementen worden georganiseerd voor kunst, cultuur en technologie, liggen nabij het kantoorgebouw. Deze evenementen dragen bij aan de levendigheid en diversiteit van de omgeving. Naast een woongebied, kenmerkt deze locatie zich ook als een werkgebied.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid per openbaar vervoer is goed. Vanuit Amsterdam Centraal Station rijdt tram 26 zeer frequent naar de halte “Passenger Terminal Amsterdam”. Hiervandaan is het nog enkele minuten lopen naar het kantoor. Ook met eigen vervoer is de kantoorruimte uitstekend bereikbaar. Via de Ringweg A10 (S114) is de kantoorruimte binnen enkele minuten bereikbaar. Ook zorgt de IJtunnel voor een goede verbinding met Amsterdam Noord en de Ringweg A10 (S116).

Parkeergelegenheid
Parkeren is mogelijk in de deels openbare en onderliggende parkeergarage De Loodsen. Hier is tevens ook één vaste parkeerplaats inbegrepen bij de huurprijs.

Buurtgids: Het Museumkwartier rondom de van Baerlestraat

De meest unieke musea van Amsterdam

‘Le Plantage.’ Een historisch pand uit 1824, ooit gebouwd en ingericht als chocolade- en suikerwerkfabriek, nu vier moderne appartementen op een van de mooiste locaties van de Plantage buurt.

Recent bekeken
Overzicht alle woningen

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?