Kenmerken
Sloterweg 303, Badhoevedorp
Soort
  • Kantoorruimte
Prijs
  • € 750,-
  • Per maand
Servicekosten
  • Per maand
Oppervlakte
  • Kantoor oppervlakte: 15 m2
  • Kantoor in units vanaf: 15 m2
Parkeren
  • 1 niet-overdekte parkeerplaats(en)
Aanvaarding
  • In overleg
Energielabel
  • A
Overige kenmerken

Kantoorunits 
De kantoorunits zijn geschikt voor 2 tot 4 personen. Het is mogelijk om meerdere units met elkaar te verbinden.   

Opleveringsniveau
De kantoorunit wordt opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:

- gemeenschappelijke representatieve entree;
- lift;
- in overleg voorzien van meubilair;
- mogelijkheid tot gebruik van vergaderruimtes;
- mechanische ventilatie met topkoeling;
- datanetwerk;
- gratis parkeren;
- rolstoeltoegankelijk;
- goed onderhouden gebouw.

Services
De navolgende services zijn inbegrepen bij een huurovereenkomst bij Atrium Business Centers:
- host;
- gebruik van pantry incl. koffie/thee/soep/bronwater etc.;
- gebruik van printer/copier/scanner/fax;
- dagelijkse schoonmaak.

Huurprijs
Vanaf € 750,- inclusief servicekosten per maand te vermeerderen met btw.

Energielabelklasse
Voor dit object geldt energielabelklasse A.

Betalingsverplichting
Per maand bij vooruitbetaling te voldoen.

Huurtermijn
Vanaf 6 maanden.

Huuringangsdatum
Per direct. 

Zekerheidsstelling
Huurder dient een waarborgsom/bankgarantie (model ROZ) te stellen ter grootte van tenminste drie maanden huur en servicekosten, beide te vermeerderen met btw.

Huurvoorwaarden
Op basis van de Modelhuurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (R.O.Z. model februari 2015), met de bijbehorende algemene bepalingen, eventueel door verhuurder aan te vullen met bijzondere bepalingen.

Btw-plicht
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig door huurder wordt gecompenseerd.

Documenten
Sloterweg 303, Badhoevedorp
Locatie
Sloterweg 303, Badhoevedorp
Eten & drinken
01
Adres
Tussen Meer 58-A,
1068 GC Amsterdam

Artisani

Voor de burger liefhebber behoort Artisani tot de absolute top. Er is keuze uit zes huisgemaakte burgers van halal vlees en een vegetarische optie. Daarnaast kan je er ook terecht voor de signature Artisani hotdogs en frietjes met allerlei soorten saus.

Boodschappen
02
Adres
Osdorper Ban 52,
1068 MJ Amsterdam

Giel Imming

Giel Imming heeft al twintig jaar loyale fans die zijn brood kopen. De bakkerij staat bekend om het smakelijke volkorenbrood met zonnebloempitten en lijnzaad en om de hartelijke mensen die in de winkel staan. Het 'Amsterdamse brood' is ook populair en heeft doldwaze namen zoals De Jordanees (een donker meergranenbrood met karamelsuiker, noten en rozijnen), De Damrakker (roodbruin met extra pompoen- en zonnebloempitten) en Rooie Sien (een extra donker meergranenbrood).

Kunst & cultuur
03
Adres
De Duizendmeterweg 7,
1182 DC Amstelveen

Het Amsterdamse Bos theater

Vanaf mei t/m september kun je hier genieten van theater, concerten, filmavonden, jeugdtheatervoorstellingen en het Boslab Theaterfestival.  Je ziet de zon ondergaan tijdens de voorstelling en de laatste scène wordt onder de sterrenhemel gespeeld.

Een zeer goed bereikbaar kantoorverzamelgebouw met ready-to-use kantoor-/bedrijfsruimtes van verschillende formaten. De kantoorunits zijn ideaal voor bedrijven die behoefte hebben aan een professionele en flexibele werkomgeving waar gewerkt kan worden, medisch behandelingen uitgevoerd kunnen worden en sfeervol vergaderd kan worden. Er is veel daglichttoetreding in het indrukwekkende glazen atrium. Atrium Business Centers heeft ook een bemande receptie zodat gasten enthousiast en vriendelijk worden ontvangen.

Het gebouw
Het kantoorgebouw is verdeeld in twee delen, namelijk het Atirium en het Atirium Business Centers. 
In het Atrium Business Centers zijn er verschillende ready-to-use flexwerkplekken zoals vergaderruimten, workshopsruimten, evenementenruimten, opleiding- en trainingsruimten en/of medische behandelruimten en creatieve- en ontspanningsruimten. 

Het Atrium is een gezamenlijke ruimte waar tevens ontspanning en contact met andere ondernemers mogelijk is. Het kantoorgebouw beschikt tot een veelzijdig facilitair pakket. Daarnaast heeft deze locatie een uitstekend centrale ligging voor het vlieg-, bus- en treinverkeer. 

De buurt 
Atrium Business Centers ligt op een gewilde locatie voor creatieve bedrijven. In de directe omgeving bevinden zich verschillende recreatie/sport voorzieningen en hotels.

Bereikbaarheid
Het kantoorverzamelgebouw bevindt zich in Badhoevedorp aan de rand van Schiphol, Amsterdam en Amstelveen. De snelwegen A4 en A9 liggen op steenworp afstand waardoor het kantoorgebouw uitstekend bereikbaar is vanuit Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp en Schiphol. Op tien minuten loopafstand is een bushalte waar diverse buslijnen stoppen. Hierdoor is verbinden met de regio mogelijk. 

Parkeergelegenheid
Aan de voorzijde van Atrium Business Centers is voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

Huurtermijn
Vanaf 6 maanden. 

De beste koffiezaken van Amsterdam

Samengesteld; een collectie woningen met luxe badkamers

‘De Valckenier’

Recent bekeken
Bekijk het overzicht

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?