Kenmerken
Sarphatistraat 8- 14, Amsterdam
Soort
  • Kantoorruimte
Prijs
  • € 325,-
  • Per vierkante meters per jaar
Servicekosten
  • Per maand
Oppervlakte
  • Kantoor oppervlakte: 136 m2
  • Kantoor in units vanaf: 136 m2
Aanvaarding
  • Direct
Overige kenmerken

Oppervlakte 
De totale oppervlakte bedraagt circa 136 m² VVO kantoorruimte en is gelegen op de derde verdieping. 

Opleveringsniveau
De kantoorruimte wordt opgeleverd, in huidige turn-key staat, met onder andere de volgende voorzieningen:

•    representatieve gemeenschappelijke entree
•    gestucte wanden en plafonds
•    vloerafwerking (tapijt)
•    led-inbouwarmaturen
•    mechanische ventilatie (koeling en verwarming)
•    twee toiletten
•    gedeelde keuken met inbouwapparatuur 
•    gedeelde spreekkamer 
•    huidige databekabeling 
•    gemeenschappelijke tuin
•    lift 

Indien gewenst is het mogelijk om het huidige meubilair additioneel te huren gedurende de onderhuurperiode.

Huurprijs
€ 325,- per m² per jaar te vermeerderen met omzetbelasting.

Servicekosten
Pro memorie.

Bestemming
Publiek-/privaatrechtelijk is de bestemming kantoorruimte van toepassing.

Monumentale status 
Gemeentelijk monument.

Energielabelklasse
Niet van toepassing. Wegens monumentale status niet labelplichtig.

Betalingsverplichting
Per maand bij vooruitbetaling te voldoen.

Huurtermijn
Het betreft een onderhuursituatie van maximaal twee jaar.

Huuringangsdatum
Per direct.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, vindt indexering plaats van de huurprijs op basis van de wijziging van het Consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks CPI Alle huishoudens (2015 =100), als gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Huurder dient een waarborgsom/bankgarantie (model ROZ) te stellen ter grootte van tenminste drie maanden huur en servicekosten, beide te vermeerderen met btw.

Huurvoorwaarden
Op basis van de Modelhuurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (R.O.Z. model februari 2015), met de bijbehorende algemene bepalingen, eventueel door verhuurder aan te vullen met bijzondere bepalingen.

Btw-plicht
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig door huurder wordt gecompenseerd.

Plattegrond
Sarphatistraat 8- 14, Amsterdam
Documenten
Sarphatistraat 8- 14, Amsterdam
"][/dflip]
Locatie
Sarphatistraat 8- 14, Amsterdam
Interieur
01
Adres
Stadhouderskade 160,
1074 BC Amsterdam

Nicemakers

Interieurontwerpers Joyce en Dax Roll zijn partners in het leven en in design, samen staan zij bekend als ‘Nicemakers’. Persoonlijk, levendig, functioneel, rijk, inspirerend, elegant, gedegen en decoratief; het 'Nice' in 'Nicemakers' is even licht en natuurlijk alsook indrukwekkend en allesomvattend. Het interieur voor de saladebar SLA was het eerste project dat hen op de kaart zette, waarna vele indrukwekkende projecten volgden waaronder een waanzinnig penthouse in Maastricht, waarmee ze een rol kregen in het Netflix-programma 'Amazing Interiors'.

02
Adres
Utrechtsestraat 145-147,
1017 VM Amsterdam

Moooi

Opgericht door Marcel Wanders & Carsper Vissers in 2001 zet ‘Moooi’ al meer dan 20 jaar fantastische producten op de markt. De winkels hebben zich in deze 20 jaar dan ook niet voor niets verspreid over de hele wereld. Het merk staat voornamelijk bekend om innovatieve designs die verder gaan dan het alledaagse. Of het nou om lampen, meubels of accessoires gaat, Moooi belooft hun klanten altijd te blijven verbazen met schoonheid en creativiteit. Om producten op deze wijze af te leveren werkt Moooi samen met designers die variëren van up and coming tot degene die al internationaal bekend zijn.

03
Adres
Frederiksplein 16-18,
1017 XM Amsterdam

Archive store

Op het Frederiksplein, op het randje van de Pijp, vind je sinds 2015 de Archive store - te herkennen aan de prachtig versierde thema etalages. De interieurwinkel is bestemd voor een groot publiek: je kunt hier terecht voor baby- en kinderspulletjes tot volwassen hebbedingetjes en meubels. Het is daarmee een winkel om heerlijk in rond te struinen als je op zoek bent naar dingen voor jezelf en een kleine. Met een gigantisch arsenaal aan merken is de keuze daadwerkelijk reuze, wat voor elke generatie wat wils biedt. Naast het verkopen van bestaande merken houdt de Archive store zich ook bezig met hun huismerk - société.

Eten & drinken
04
Adres
Frederiksplein 29h,
1017 XL Amsterdam

Oocker

Oocker is een nieuwe restobar (restaurant-bar) in Amsterdam. Het is opgezet door de mannen Meyer Viol, Niels van der Werf (voorheen bij The Lobby, Gebr. Hartering en Shiraz) en Stefano Orofino (voorheen bij Domenica). Bij Oocker is het eten net zo belangrijk als de wijn. Aan de voorzijde kan je de wijnbar vinden en achterin is het restaurant gedeelte, waar wordt gekookt in een open keuken. Chef Stefano kook voornamelijk veel met groentes.  Het is open van donderdag tot en met dinsdag vanaf 15:00. Ze nemen geen reserveringen aan dus loop vooral gezellig naar binnen.

 

05
Adres
Utrechtsestraat 140,
1017 VT Amsterdam

Café Slijterij Oosterling

Café Oosterling is een van de enige twee cafe's in Amsterdam met een slijterij-vergunning. Oosterling produceert jenever naar eigen recept. Het café is al 140 jaar in de familie.

06
Adres
Utrechtsestraat 141H,
1017 VM Amsterdam

Zoldering

Een 1* Michelin bistro gerund door gerenommeerde en getalenteerde sommeliers en chefs. Er bestaan twee wijnkaarten. Een kaart met 'betaalbare' wijnen onder de 50 euro en een uitgebreide kaart met een grote selectie Champagne en een focus op de Bourgogne. De keuken serveert ongedwongen to share bordjes met o.a filet americain van tomaat, bospeen & hazelnoot met karnemelk, dille en vadouvan. Grotere gerechten zijn bijvoorbeeld boerederijeend met spinazie, cantharel en krokante huid of rogvleugel met courgette, merg en groene peper. Zoldering is erg gewild, dus reserveer  lang van te voren. Je kunt ook proberen op de dag zelf binnen te lopen voor een glas wijn aan de bar.

07
Adres
Utrechtsedwarsstraat 85A,
1017 WD Amsterdam

Fiaschetteria Pistoai

Pistoia is een plek om authentieke geïmporteerde Italiaanse wijnen te proeven terwijl je geniet van de traditionele Toscaanse keuken. De wijnkaart is vol smaakvolle geïmporteerde wijnen, de ingrediënten worden geïmporteerd uit Italië en de recepten komen uit een lange familietraditie onder leiding van "nonna".

08
Adres
Utrechtsestraat 128,
1017 VT Amsterdam

Colima

Bij Colima in de Utrechtsestraat waan je je in Mexico. Hier staat geen Tex-Mex op het menu, maar de authentieke Mexicaanse keuken en een uitgebreide drankkaart met mezcal en tequila. Chef-kok Miguel Martin Gomez, mede-eigenaar van Pikoteo, serveert geen nacho's, maar klassieke en verrassende maistaco's en quesadilla's. De cocktailbar, gerund door Florian Stallinga en Erik de Jong, biedt vijftig Mexicaanse agavedranken en creatieve cocktails, zoals Café Colima, een Mexicaanse twist op de Espresso Martini. Bij Colima proef je de echte smaken van Mexico, met gerechten als watermeloen met jalapeños, octopus-maistaco's en quesadilla's met Mexicaanse kaviaar.

09
Adres
Hemonystraat 18,
1074 BP Amsterdam

L'Angoletto

Bij L’Angoletto lijkt het alsof de tijd heeft stil gestaan. Het restaurant heeft geen website, reserveren kan niet en pinnen ook niet maar het eten is verrukkelijk! De chef staat erom bekend dat hij trots is op zijn eten en hij hecht veel waarde aan tradities, dus waag het niet om te vragen om kaas bij je pasta met vis. Dit is het allemaal waard want het beste Italiaans eten in de Pijp eet je hier.

10
Adres
Stadhouderskade 123-124,
1074 AV Amsterdam

Saravana Bhavan

Wie echt goed Indiaas wilt eten, en de sfeer van een echt Indiaas restaurant wilt proeven, moet naar Saravana Bhavan gaan, op het hoekje van de drukke Stadhouderskade en de van Wou straat zit hier dit grote restaurant. Het is een deel van de grootste vegetarische Indiase ketens in de wereld. Ze serveren ontelbaar veel lekkere (veel vegetarische dus) curry's en andere specialiteiten uit India. Het zit er vaak bomvol, met een gemengd publiek. Indiase gezinnen, stelletjes, toeristen, buurtbewoners, Saravana Bhavaan is een plek waar je goed kan eten.

11
Adres
Utrechtsestraat 114,
1017 VT Amsterdam

Ku Kitchen & Bar

Hier serveren ze de klassieke, maar ook minder klassieke Japanse gerechten. Sinds 2014 is deze plek geopend, en het is niks voor niks dat het Kitchen EN bar heet. Ze hebben naast de Japanse gerechten namelijk ook een uitstekend aanbod aan Japanse bieren, sakes whiskeys en spannende en bijzondere cocktails. Zeker de moeite waard om dit kleine stukje Japan op Amsterdamse bodem uit te proberen!

12
Adres
Van Woustraat 17,
1074 AA Amsterdam

Tjin's

Rond deze kleine broodjeszaak verzamelen zich vaak groepen mensen voor de deur voor een snelle snack. Tjin maakt al meer dan 40 jaar surinaamse broodjes en hapjes op basis van familie recept. Oprichter Chong begon ooit in West als platenzaak, echter werden de broodjes die hij achterin klaargemaakte steeds populairder, zoals het broodje met kabeljauw of de kerrie kip.

13
Adres
Utrechtsestraat 109-111,
1017 VL Amsterdam

Patisserie Kuyt

Voor de echte zoetekauw is Patisserie Kuyt een zeer bekende. Klaas Kuyt heeft het geheime recept voor allerlei verfijnde taartjes, cakes, chocola, koekjes en eclairs. Met als kers op de taart een beloning van het parool voor beste appeltaart van Amsterdam. Te vinden op de gezellige Utrechtsestraat naast de lokale slager en kaasboer.

14
Adres
Albert Cuypstraat 278,
1073 BR Amsterdam

La Biss Kosher Streetfood

La Biss is geen gewone sandwichbar; los van het feit dat de sandwiches uiteraard kosher zijn worden ze met zorg en precisie gemaakt met de beste en meest verse ingrediënten. Een specialiteit is de huisgemaakte challah brood, dagelijks vers gebakken en een unieke toevoeging aan de sandwiches. Ook de baguettes en andere verse broden zijn niet te missen.

15
Adres
Van Woustraat 25,
1074 AB Amsterdam

Café Biljart van Wou

Café Biljart van Wou is een typisch buurtcafé waar het stil wordt als de buurtbewoners op vakantie zijn.

16
Adres
Van Woustraat 20,
1073 LL Amsterdam

Broodje Popov

Broodje Popov is al 50 jaar een broodjeszaak zoals deze bedoeld is. Gewoon een dik belegd broodje zoals je hem wil. Ze staan bekend om hun philly cheese steak en smashed hamburger met kaas, augurken, burgersaus en heerlijke gefrituurde uitjes. Iets minder trek? Ze serveren ook een goed broodje halfom.

 

17
Adres
Falckstraat 3,
1017 VV Amsterdam

Bouchon du centre

Op de hoek van de Reguliersgracht vind je 40m2 knus Frankrijk, inclusief traditionele bistro sfeer en rood wit-geruite tafelkleden. De bistro wordt gerund door Hanneke Schouten en is geopend van woensdag tot en met zaterdag. Het concept is ontstaan vanuit de ‘bouchon Lyonnais’ waarbij met betaalbare ingrediënten een hoogwaardige maaltijd wordt bereid.

18
Adres
Van Woustraat 37,
1074 AB Amsterdam

Roopram Roti

Roopram Roti komt oorspronkelijk uit Suriname en werd geëxporteerd naar Nederland vanwege de grote vraag naar roti op de Nederlandse markt, onder andere door vakantiegangers uit Paramaribo. Om aan deze vraag te voldoen, besloot J. Roopram diepvries roti naar Nederland te exporteren. Helaas werd dit op het laatste moment tegengehouden vanwege de beperkingen op de uitvoer van kip en kipdelen uit Suriname. In plaats daarvan opende J. Roopram in juli 2002 zijn eerste restaurant aan het Mathenesserplein 89 te Rotterdam. Dit werd gevolgd door het tweede filiaal in Amsterdam, genaamd Roopram Roti Eetcafé. Sindsdien zijn er twee extra filialen geopend, namelijk in Den Haag en aan de Van Woustraat 37 te Amsterdam.

19
Adres
Govert Flinckstraat 326HS,
1073 CJ Amsterdam

101 Gowrie

De jonge Australische chef Alex Haupt met Japanse en Duitse roots kookt naar eigen zeggen 'Gaijin cuisine'.  'Een viering van culturele diversiteit door middel van Japanse tradities, technieken en liefde voor het ingrediënt met een respectvolle minachting voor de regels van reguliere conventie.' Gowrie serveert een vast menu met verrassende gerechtjes. Denk aan gyoza gevuld met duif, japans brood (shokupan) met miso en nori en een congee van noord zee krab. Reserveren is noodzakelijk.

20
Adres
Utrechtsestraat 89,
1015 VK Amsterdam

Restaurant Soenda Kelapa

Indonesische familiebedrijf biedt een- en tweepersoons rijsttafels, een à-la-cartemenu en verzorgt ook catering klussen. Ze serveren eten geïnspireerd op de West Javaanse keuken. ‘Soenda’ is namelijk de provincienaam van dat gebied. Gelegen midden in de Utrechsestraat is dit een geweldige plek om goed Indonesisch eten te proeven.

21
Adres
Albert Cuypstraat 260,
1073 BR Amsterdam

Ranchi

Ranchi is een Japanse broodjeszaak gerund door Sebastiaan en Christiaan Roosink. Een broodje in Japanse stijl wordt ook wel Sando genoemd. Keuzes zijn bijvoorbeeld een chicken sando (met krokante kip) of de beroemde tamago sando met eiersalade. Daarnaast hebben ze een broodje met tsukune (een soort gehaktbrood) gemaakt van kippengehakt in yakitori-stijl. Lekker met sesam, bosui, gember, knoflook en tare-saus.

Boodschappen
22
Adres
Sarphatistraat 61,
1018 EX Amsterdam

Bakhuys

Bakhuys valt zeker onder de top tien bakkers van Amsterdam, met authentiek houtoven gebakken broden. Het familiebedrijf houdt een traditie van vijf generaties in stand sinds 1926. Bakhuys staat bekend om het lekkerste biologische dezembrood, allerlei Franse specialiteiten en niet te vergeten de dezem pizza. Stuk voor stuk met aandacht bereid.

23
Adres
Albert Cuypstraat 267,
1073 BH Amsterdam

C&C Asianmarkt

Aan het einde/of het begin van de Albert Cuyp ligt de C&C Asian Supermarket. De winkel is een begrip voor eenieder die tijdens het koken opeens bijzondere ingrediënten nodig heeft. Naast verse producten heeft de winkel een gigantisch assortiment met allerlei Aziatische must-haves wanneer het op onmisbare ingrediënten aankomt. Van heerlijke pindasaus voor bij summer-rolls tot ongelofelijke hoeveelheden ingevroren dumplings om in bamboe mandjes zelf op te warmen. De sojasaus vliegt in grote flessen en betaalbare prijzen over de toonbank en ook voor enkele leuke decoraties kan je hier terecht. De pret kan echter niet op, want er is óók nog een klein hoekje in de supermarkt waar er vers eten wordt klaargemaakt. Hier kun je dus na je grote boodschappen genieten van onder andere verse summer-rolls.

24
Adres
Utrechtsestraat 92,
1017 VS Amsterdam

Slagerij de Leeuw

Een begrip in Amsterdam en omstreken. De kwaliteit is heel hoog in deze slagerij, traiteur en delicatessenwinkel. Hij zit al sinds 1966 in de gezellige Utrechtsestraat. Ze hangen het vlees hier op een traditionele manier waardoor het zachter en smaakvoller wordt. Ze hebben een open keuken waar je kan zien hoe de professionele chefs te werk gaan. Ze hebben ook nog een wijnassortiment.

25
Adres
Amstelveld,
1017 VS Amsterdam

Plantenmarkt Amstelveld

Op maandagen het Amstelveld opgaan is een goed idee, je wordt meteen vrolijk van alle kleuren die op je afkomen. 30 kramen vol bloemen en planten waar je je tuin of balkon mee kan opfleuren. Ook hebben ze heel erg veel kruiden en bollen waar je je eigen moestuin mee kan beginnen. Je komt zeker niet met lege handen thuis.

In de monumentale gebouwen aan de Sarphatistraat 8 – 14 is een kantoorruimte op de derde verdieping beschikbaar. De ruimte is circa 136 m² VVO en heeft een turn-key opleveringsniveau. Het betreft een onderhuursituatie waarbij er naast een eigen kantoorruimte ook een gedeelde spreekkamer en keuken is. Deze kantoorruimte heeft een schitterende ligging nabij de Amstel. Vanwege haar maatvoering en indeling is de ruimte uitermate geschikt voor zakelijke- en creatieve dienstverleners die op een representatieve locatie hun klanten wensen te ontvangen.

Gebouw
Sarphati boutique office bestaat uit twee gebouwen die met elkaar verbonden zijn. Het gebouw op nummer 8 – 10 is het voormalige Forestershuis; een sociëteitsgebouw. Dit gemeentelijk monument uit 1937 is ontworpen door de architect Simson Vieijra. 

Het herenhuis op nummer 12 – 14 is een voormalige woning en dateert uit 1878. Het gemeentelijke monument naar ontwerp van de architect Sanders kent de bouwstijl eclecticisme. Het gebouw is recent volledig gerenoveerd naar de maatstaven voor dé moderne kantoorgebruiker.

Buitenruimte 
Aan de achterzijde van Sarphati boutique office bevindt zich een tuin met een modern tuinhuis. Het tuinhuis is verhuurd, maar de rest van de tuin is voor gemeenschappelijk gebruik beschikbaar. Hier is tevens voldoende plaats om fietsen te parkeren. De achtertuin is afgesloten door middel van een hekwerk. 

Buurt + hotspots 
De kantoorruimte is gelegen nabij de Amstel met het Amstel Hotel en het Amstel Restaurant op steenworp afstand aan de overzijde van het water gelegen. De Utrechtsestraat met al haar voorzieningen, winkels en restaurants is op loopafstand gelegen. Aanraders in de omgeving zijn onder andere Bar Lempicka met haar zonovergoten terras aan de Amstel en Bakhuys Amsterdam voor authentiek brood. Op fietsafstand is de bruisende wijk De Pijp gelegen. In De Pijp is aan lekkere food hotspots geen gebrek; van een lekker ontbijt of een goede kop koffie tot culinaire hoogstandjes zoals Michelin Restaurant Sinne of de luxe brasserie Maris Piper. Ook op cultureel gebied is dit een historierijke omgeving met onder andere de Magere Burg, Hermitage Amsterdam en het Nationale Opera & Ballet. 

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend vanwege de op loopafstand gelegen tramhalte aan het Frederiksplein. Hier rijden de lijnen 1, 4, 7 en 19.  Aan de overzijde van de Amstel is ook metrohalte Weesperplein gelegen. Metrolijnen 51, 53 en 54 bieden hiervandaan een directe verbinding met Station Amsterdam Centraal. Per auto is het kantoor ook goed bereikbaar. Dit vanwege de ligging nabij de Weesperstraat, één van de toegangswegen van Amsterdam. Deze is te bereiken middels de ringweg A-10 Zuid afslag S-112 via de Wibautstraat of middels de ringweg A-10 Noord afslag S-116 via de IJ-tunnel.

Parkeergelegenheid
Parkeren is mogelijk op de openbare weg middels betaling of een vergunningensysteem. Informatie over voorwaarden en mogelijkheden voor verkrijging van een (bedrijfs-) vergunning en eventuele wachttijd is op te vragen via de gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden
•    onderhuursituatie
•    monumentaal pand
•    nabij de Amstel
•    turn-key opleveringsniveau (optioneel gemeubileerd)
•    gedeelde spreekkamer en (ruime) keuken

In de monumentale gebouwen aan de Sarphatistraat 8 – 14 is een kantoorruimte op de derde verdieping beschikbaar. De ruimte is circa 136 m2 VVO en heeft een turn-key opleveringsniveau. Het betreft een onderhuursituatie waarbij er naast een eigen kantoorruimte ook een gedeelde spreekkamer en keuken is. Deze kantoorruimte heeft een schitterende ligging nabij de Amstel. Vanwege haar maatvoering en indeling is de ruimte uitermate geschikt voor zakelijke- en creatieve dienstverleners die op een representatieve locatie hun klanten wensen te ontvangen.

Gebouw
Sarphati boutique office bestaat uit twee gebouwen die met elkaar verbonden zijn. Het gebouw op nummer 8 – 10 is het voormalige Forestershuis; een sociëteitsgebouw. Dit gemeentelijk monument uit 1937 is ontworpen door de architect Simson Vieijra.

Het herenhuis op nummer 12 – 14 is een voormalige woning en dateert uit 1878. Het gemeentelijke monument naar ontwerp van de architect Sanders kent de bouwstijl eclecticisme. Het gebouw is recent volledig gerenoveerd naar de maatstaven voor dé moderne kantoorgebruiker.

Buitenruimte
Aan de achterzijde van Sarphati boutique office bevindt zich een tuin met een modern tuinhuis. Het tuinhuis is verhuurd, maar de rest van de tuin is voor gemeenschappelijk gebruik beschikbaar. Hier is tevens voldoende plaats om fietsen te parkeren. De achtertuin is afgesloten door middel van een hekwerk.

Buurt + hotspots
De kantoorruimte is gelegen nabij de Amstel met het Amstel Hotel en het Amstel Restaurant op steenworp afstand aan de overzijde van het water gelegen. De Utrechtsestraat met al haar voorzieningen, winkels en restaurants is op loopafstand gelegen. Aanraders in de omgeving zijn onder andere Bar Lempicka met haar zonovergoten terras aan de Amstel en Bakhuys Amsterdam voor authentiek brood. Op fietsafstand is de bruisende wijk De Pijp gelegen. In De Pijp is aan lekkere food hotspots geen gebrek; van een lekker ontbijt of een goede kop koffie tot culinaire hoogstandjes zoals Michelin Restaurant Sinne of de luxe brasserie Maris Piper. Ook op cultureel gebied is dit een historierijke omgeving met onder andere de Magere Burg, Hermitage Amsterdam en het Nationale Opera & Ballet.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend vanwege de op loopafstand gelegen tramhalte aan het Frederiksplein. Hier rijden de lijnen 1, 4, 7 en 19.  Aan de overzijde van de Amstel is ook metrohalte Weesperplein gelegen. Metrolijnen 51, 53 en 54 bieden hiervandaan een directe verbinding met Station Amsterdam Centraal. Per auto is het kantoor ook goed bereikbaar. Dit vanwege de ligging nabij de Weesperstraat, één van de toegangswegen van Amsterdam. Deze is te bereiken middels de ringweg A-10 Zuid afslag S-112 via de Wibautstraat of middels de ringweg A-10 Noord afslag S-116 via de IJ-tunnel.

Parkeergelegenheid
Parkeren is mogelijk op de openbare weg middels betaling of een vergunningensysteem. Informatie over voorwaarden en mogelijkheden voor verkrijging van een (bedrijfs-) vergunning en eventuele wachttijd is op te vragen via de gemeente Amsterdam.

Ontmoet de ondernemer, in deze serie Tanja Deurloo, geurexpert en parfumdesigner over geur in huis. “Je kunt geur als vierde dimensie zien in een ruimte.”

De ‘Brute Prins’, een exponent van de stoere bouwstijl uit de vijftiger jaren, het Brutalisme

Ontmoet de ondernemer, in deze serie Titi Waber van Indonesisch restaurant Blauw

Recent bekeken
Overzicht alle woningen

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?