Kenmerken
Oostenburgervoorstraat 83, Amsterdam
Soort
  • Kantoorruimte
Prijs
  • € 325,-
  • Per vierkante meters per jaar
Servicekosten
  • € 17,-
  • Per vierkante meters per jaar
Oppervlakte
  • Kantoor oppervlakte: 434 m2
  • Kantoor in units vanaf: 434 m2
Parkeren
  • 4 niet-overdekte parkeerplaats(en)
  • € 3.000,-
Aanvaarding
  • Direct
Overige kenmerken

Oppervlakte 
De totale oppervlakte bedraagt circa 434 m² VVO kantoorruimte en is gelegen op de tweede verdieping. 

Opleveringsniveau
De kantoorruimte wordt opgeleverd, in huidige gerenoveerde staat, met onder andere de volgende voorzieningen:

•    representatieve entree met beton vloer
•    gestucte wanden en plafonds met ruw steens muren op de tweede etage
•    deels nieuw schilderwerk
•    Senso gietvloer op de tweede etage
•    verlichting
•    diverse kamers
•    diverse gerenoveerde sanitaire groepen
•    luxe keuken met inbouwapparatuur
•    centrale verwarming middels radiatoren
•    huidige databekabeling
•    videofooninstallatie met elektrische deuropener
•    zonwering
•    archiefruimte
•    nieuwe airco units (zowel verwarmen als koelen)

Huurprijs kantoorruimte
€ 325,- per m² per jaar te vermeerderen met omzetbelasting.

Huurprijs archiefruimte
€ 175,- per m² per jaar te vermeerderen met omzetbelasting.

Huurprijs parkeerplaats
€ 3.000,- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met omzetbelasting.

Servicekosten
€ 17,- per m² per jaar te vermeerderen met omzetbelasting.

Huurder dient zelf contracten af te sluiten met de betreffende leveranciers voor de levering van gas/water/elektra en eventuele overige voorzieningen.

Bestemming
Publiek-/privaatrechtelijk is de bestemming kantoorruimte van toepassing.

Monumentale status 
Gemeentelijk monument.

Energielabelklasse
Niet van toepassing. Wegens monumentale status niet labelplichtig. Echter is het gebouw duurzaam en beschikt de eerste verdieping over een energielabelklasse A en de tweede verdieping over een energielabelklasse B.

Betalingsverplichting
Per maand bij vooruitbetaling te voldoen.

Huurtermijn
Vijf jaar met aansluitende verlengingsperioden van vijf jaar.
Een eventuele kortere huurtermijn is onder voorwaarden bespreekbaar.

Huuringangsdatum
Per direct.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, vindt indexering plaats van de huurprijs op basis van de wijziging van het Consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks CPI Alle huishoudens (2015 =100), als gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Huurder dient een waarborgsom/bankgarantie (model ROZ) te stellen ter grootte van tenminste drie maanden huur en servicekosten, beide te vermeerderen met btw.

Huurvoorwaarden
Op basis van de Modelhuurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (R.O.Z. model februari 2015), met de bijbehorende algemene bepalingen, eventueel door verhuurder aan te vullen met bijzondere bepalingen.

Btw-plicht
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig door huurder wordt gecompenseerd.

Plattegrond
Oostenburgervoorstraat 83, Amsterdam
Documenten
Oostenburgervoorstraat 83, Amsterdam
"][/dflip]
Locatie
Oostenburgervoorstraat 83, Amsterdam
Eten & drinken
01
Adres
Czaar Peterstraat 21,
1018 NW Amsterdam

Trattoria Breda & Enoteca

Trattoria Breda & Enoteca heeft zijn intrek genomen in het historische pand waar ooit Instock gevestigd was en verwelkomt gasten met een charmant terras voor de deur. Dit gerenoveerde gebouw heeft twee onderscheidende ervaringen onder één dak. Bij binnenkomst zie je de trattoria met de aanblik van een imposante houtoven. Deze oven bereidt niet alleen heerlijke pizza's maar ook smaakvolle gerechten zoals aubergines, zeebaars in zoutkorst en T-bone steaks. In de andere ruimte, de enoteca, oftewel wijnbar. Hier kan je wijnen proeven zoals jij dat zelf wenst: per slokje, half glas of een volledig glas. Wat deze enoteca nog specialer maakt, is dat je de wijnen die je hebt geproefd meteen kunt aanschaffen voor thuis.

02
Adres
Oostenburgergracht 75,
1018 NC Amsterdam

Coulisse

Coulisse is gevestigd in de ontvangsthal van een voormalig theater. Oprichters Simon en Tim streven naar hoogwaardige kwaliteit met een verwelkomende laagdrempeligheid, of zoals ze het zelf noemen ‘easy fine dining’. Denk aan vernieuwende gerechten als gegrilde kool met huisgemaakte miso en ingelegde rozenblaadjes of een hoofdgerecht van spitskool 'taco's' met gegrilde maitake-paddenstoelen. Geniet van een uitgebreid menu terwijl je bent omringt door kunst en design. Coulisse heeft sinds April 2023 een Michel ster.

03
Adres
Funenkade 7,
1018 AL Amsterdam

Brouwerij 't IJ

Brouwerij 't IJ is een bier brouwerij gevestigd in een oud badhuis en is goed te herkennen, omdat deze naast de molen De Gooyer ligt. Ze maken speciaalbieren en deze zijn gewoon gemaakt van Amsterdams leidingwater. Het begon ooit als een kleinschalige ambachtelijke bierbrouwerij met twee soorten bier, maar inmiddels heeft het merk ook bekendheid gekregen buiten Amsterdam en heeft het assortiment zich flink uitgebreid. Proef bijvoorbeeld de bekende 'natte', 'zatte' en IJwit of probeer één van de seizoenbieren; zoals 'PaasIJ' of 'IJndejaars'. De brouwerij heeft ook een proeflokaal en een groot zonnig terras met een aanlegsteiger.

04
Adres
Czaar Peterstraat 171,
1018 PJ Amsterdam

Barreto

Barreto wordt gerund door de Italiaanse eigenaar. Het is gevestigd in Amsterdam-Oost op de hoek van de Czaar Peterstraat en de Lijndenstraat. Het is een plek waar je elkaar kan ontmoeten voor ontbijt of een late lunch. Ze hebben uitgebreide keuzes van broodjes, salades tot yoghurt met bosbessen. Ook serveren ze Shakshuka of roerei met truffel.

05
Adres
Czaar Peterstraat 174,
1018 PX Amsterdam

Mondo Mediterraneo

Voor de lunch en avondeten. Deze traiteur en ristorantino kookt de authentieke landelijke Mediterraanse keuken. Je kan hier informeel lekker een hapje eten naast de open keuken, waardoor je een kijkje krijgt in hoe deze heerlijke gerechten bereid worden. Ook kan je de gerechten meenemen naar huis om thuis te genieten van een beetje mediterraanse sferen.

06
Adres
Conradstraat 471,
1018 NE Amsterdam

VRR

In het Voormalig Rosa & Rita zit VRR (vandaar de naam), samen met Stadsbakkerij As. Het is opgericht door de eigenaren van Hotel de Goudfazant. Het restaurant in deze oude loods biedt pure gerechten met veel Hollandse ingrediënten, maar toch allemaal net verrassender en bijzonderder dan we ze gewend zijn. Het restaurant heeft een chique doch casual sfeer, waardoor je ook gewoon lekker aan de bar kan aanschuiven voor een wijntje. En wat voor wijntje! De wijnkaart is heel goed, en biedt veel keus.

07
Adres
Dapperstraat 4,
1093 BT Amsterdam

Best döner

Hasan Karaca staat sinds 1990 met zijn kraam op de Dappermarkt in Amsterdam-Oost. Eerst verkocht hij allerlei verschillen producten totdat hij in 2003 besloot te beginnen met een kebabkraam. Dat was een goede beslissing want zijn heerlijke broodjes en wraps sloegen aan bij de bezoekers van de markt. Inmiddels heeft Hasan een grote groep vaste klanten die wekelijks een hapje bij hem komen halenHet geheim voor zijn ultieme kebab schuilt in de hoge kwaliteit van de ingrediënten. Hasan kookt alleen maar met 100% lamsvlees en voegt hier zijn ook een speciaal kruidenmengsel aan toe.

08
Adres
Dapperstraat 12HS,
1093 BV Amsterdam

Boi Boi

Boi Boi is een gezellige plek dicht bij de bruisende Dapper Market. Strijk neer in in de hippe tent, geniet van de met graffiti bespoten decoraties en neem de tijd voor de smaakvolle gerechten. De Thaise keuken is niet alleen smaakvol en bijzonder door de Laotiaanse twist, maar ook nog eens vers en gezond.

09
Adres
Cruquiusweg 9,
1019 AT Amsterdam

Foer

Bij Foer bepalen de seizoenen het menu, waardoor het aanbod constant in beweging is. Het eten is bijzonder en experimenteel. De chef Steven Broere kookt een mix tussen modern Nederlands eten, met een Noorse toevoeging. Je eet hier vijf of zeven gangen, met de keuze tussen vlees of vegetarisch. De zaak zit in een mooi gebouw en de serre geeft een bijzondere sfeer. Ook de bar (chef’s table) is een enorme aanrader, met een kijkje in de keuken. Stijlvol ingericht met een lichte sfeer.

10
Adres
Kattenburgerstraat 5, 27E,
1018 JA Amsterdam

Apollonia

Het nieuwe restaurant op het Kattenburgeiland genaamd Apollonia, is vernoemd naar de eerste vrouw van Michael Corleone uit The Godfather-trilogie.  Mede-eigenaresse Romy Claessen heeft een achtergrond bij Bar Centraal en is nog in dienst bij Bruut Wijnimport, waardoor de wijnen met zorg worden uitgezocht. Apollonia biedt een biologische en duurzame kaart met de nadruk op natuurlijke wijnen die per dag verschillen. Het restaurant heeft twee terrassen, waaronder een buitenbar waar bezoekers 's avonds van de zon kunnen genieten. Op donderdag tot en met zaterdag is Apollonia in de avond open en serveert het aperitivo's: kleine Italiaanse gerechten.

11
Adres
Linnaeusstraat 11A,
1093 EC Amsterdam

Louie Louie

Bar Louie Louie is de perfecte spot om een biertje te drinken na een bezoek aan het Tropenmuseum. Ongeacht welk wispelturig Nederlandse weer het is - het overdekte terras met heaters creëert gelegenheid om lang te blijven hangen en te genieten van de Zuid-Amerikaanse keuken.

12
Adres
Kadijksplein 9,
1018 AC Amsterdam

A Tavola

Italiaanse keuken met gerechten gebaseerd op klassieke familierecepten. De wortels van A Tavola liggen in Palomonte, een klein dorpje in de provincie Salerno, een vruchtbaar gebied doordat het op vulkanische grond ligt. Ze koken hier op gevoel, volgens de koks hier is dat de basis voor puur, traditioneel Italiaans eten. Ambacht en kwaliteit staan voorop en dat proef je. Verse producten, met aandacht bereid.

13
Adres
Kadijksplein 4,
1018 AB Amsterdam

Sotto Pizza

Sotto Pizza is één van de top 10 Italiaanse restaurants in Amsterdam. Het restaurant opende haar deuren in 2021, maar is sindsdien een begrip onder de pizza-liefhebbers. De diverse keuze is een weergave van de kundigheid van de koks, maar hun klassieke Margherita is onverslaanbaar. Het interieur heeft iets weg van een moderne Spaanse tapasbar, met een fijne sfeer. Je kan bij Sotto uitgebreid tafelen of snel een pizza eten aan de bar. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk.

14
Adres
Eerste Van Swindenstraat 423,
1093 GB Amsterdam

Toko Bersama

Bij Toko Bersama kan je terecht voor authentieke Indonesische gerechten. Van heerlijke roti tot rames en van soepen tot snacks, er is voor ieder wat wils. Van de rijsttafel zijn er verschillende varianten beschikbaar, van klein (voor één persoon) tot extra compleet. Deze kan (desgewenst) volledig vegetarisch worden geserveerd. Bij de normale rijsttafel ( van €36), voor twee personen, kies je zelf twee basis-, drie vlees- en drie groente- of sojagerechten. Standaard komen daar kroepoek, seroendeng, tempé en sambal bij. De rijsttafel biedt de mogelijkheid om de verschillende Indonesische gerechten te proberen.

15
Adres
Entrepotdok 8,
1018 AD Amsterdam

Restaurant Entrepot

Dit restaurant zit, (verrassend genoeg) gevestigd op het Entrepotdok. Een van de mooiste stukjes Amsterdam, prachtige grachten maar haast onaangeraakt door toeristen. Het restaurant zit in een van de oude pakhuizen en de veel van het eten op de kaart is bereid op open vuur. De wijnkaart is ook uitstekend en het restaurant is ruim en heel gezellig. Goede service en heerlijk eten en drinken.

16
Adres
Eerste Van Swindenstraat 581,
1093 LC Amsterdam

Bar Botanique

Gezellig wat drinken in de groene oase van Bar Botanique. Een hippe bar waar je terecht kan voor alle soorten drankjes, lunch, pizza's, burgers en een driegangenmenu. Neem bijvoorbeeld de 'pulpo' als voorgerecht (anijs-doperwtencrème, pomme paille, chorizopoeder) een langoustine bisque als hoofdgerecht (gebakken zeeduivel, gamba's, la ratte aardappelen, seizoensgroenten) en de chocolade bavaroise (honeycomb, koekjes bodem, saus van dulce de leche met zeezout) als dessert.

Boodschappen
17
Adres
Wittenburgergracht 303,
1018 ZL Amsterdam

Frank's Smokehouse

Al meer dan twintig jaar bevindt Frank’s rokerij zich in Amsterdam, nog op dezelfde plek waar de eerste echte winkel werd geopend op de Wittenburgergracht. Al in 1984 leerde Frank forel roken in Zweden en zo werd hij gegrepen door de simpele oervorm van conserveren. Toen hij hier in Amsterdam mee verderging in zijn achtertuin werden eerst vrienden zijn klant en groeide zo uit tot een gevestigde rokerij. Als je erlangs loopt kan je de geur van de ambachtelijke gerookte vis en vlees al buiten ruiken.

18
Adres
Czaar Peterstraat 118,
1018 PT Amsterdam

Enoteca Sprezzatura

Sprezzatura betekent in het Italiaans: virtuositeit, iets met speels gemak doen zodat de overtuigingskracht er vanaf spat. Enoteca Sprezzatura importeert bijzondere veelal biologische Italiaanse wijnen. De inkoop wordt gedaan bij kleinschalige wijnmakers vanuit heel Italië. Onder de naam Verkerk import wordt al meer dan 26 jaar aan de horeca geleverd. Een ware Italië-specialist dus!

19
Adres
Czaar Peterstraat 137,
1018 PH Amsterdam

Fromagerie Abraham Kef

Bij Fromagerie Abraham Kef haal je de lekkerste kazen. Al in 1953 opende Abraham Kef een winkel in het centrum van Amsterdam. Als echte kaasliefhebber met buitengewone verhalen, bleek Kef een pionier op het gebied van kaas en liet hij een blijvende indruk achter.

20
Adres
Conradstraat 471,
1018 NE Amsterdam

Stadsbakkerij As

Het zuurdesembrood van deze stadsbakkerij behoort tot de beste van de stad. Ooit een restaurant, maar herrezen als bakkerij in Amsterdam Oost met aan het stuur Godfather van het brood: Efraim Bolado van der Meij. De bakkerij zit een beetje verstopt, maar is absoluut een ommetje waard.

Interieur
21
Adres
Czaar Peterstraat 145,
1018 PH Amsterdam

Dreamboat

Met de overtuiging in het achterhoofd, dat schoonheid leidt tot geluk wat leidt tot leukere mensen, is in 2015 Dreamboat Store opgericht. Zoals de naam al doet vermoeden, vind je bij Dreamboat de designitems van je dromen. Alleen al om dat idee is de winkel op de Czaar Peterstraat een bezoekje waard. Alle items, gecureerd door eigenaar Stephanie Rammeloo, zijn ontworpen door designers die deze filosofie omarmen.

22
Adres
Zeeburgerpad 26 BG,
1019 AA Amsterdam

Fortune Flea

Elke zaterdag en zondag is de Vintage interieurwinkel van Zoë open op het Zeeburgerpad in Amsterdam Oost, gepositioneerd in een gave oude loods aan het water. De creatieve eigenaresse van Fortune Flea is alleen in de weekenden open om een eenvoudige reden: de rest van de tijd is ze op treasure hunt in Frankrijk of België. Naast de winkel maakt Fortune Flea goed gebruik van Instagram als platform om te inspireren en verkopen. Mocht je op de Instagram pagina langs een item kopen dat je absoluut wilt hebben, dan kan je simpelweg reageren door middel van een privé berichtje. Dit betekent dat de verkoop dus altijd doorgaat!

Kunst & cultuur
23
Adres
Nieuwevaart 200,
1018 ZN Amsterdam

Galerie Franzis Engels

Op een steenworp afstand van het Centraal Station kun je Galerie Franzis Engels vinden. Een galerie voor hedendaagse kunst met wel vier verdiepingen. Op de bovenste verdieping worden zowel solo- als thematische tentoonstellingen gehouden. De drie benedenverdiepingen en de tuin tonen frisse en verrassende werken uit het galeriearchief van nationale en internationale kunstenaars.

24
Adres
Kattenburgerplein 1,
1018 KK Amsterdam

Scheepvaartmuseum

Ontdek de scheepvaart en de maritieme geschiedenis van Nederland in het scheepvaartmuseum. Het museum ligt in het water aan het oosterdok, vroeger werd dit gebouw gebruikt als pakhuis voor de opslag van scheepsuitrusting en kanonnen toen Amsterdam nog de grootste haven ter wereld was. De collectie bevat schilderijen, scheepsmodellen, kaarten en wapens. Het is het op een na grootste maritieme museum ter wereld. In het water voor het museum ligt een replica van het VOC-schip ‘Amsterdam’. In de tongewelven onder de binnenplaats werden vroeger duizenden liters water opgeslagen om de scheepsliederen te voorzien van water onderweg.

25
Adres
Plantage Kerklaan 38-40,
1018 CZ Amsterdam

Artis

Artis is de oudste dierentuin van Nederland, het werd in 1838 opgericht met het doel om de natuur dichter bij de mensen te brengen. Het begon klein als een tuin met vijver en een wintertuin en in de loop der jaren kwamen er steeds meer gebouwen dieren en bomen bij. Vandaag de dag zijn er meer dan 900 verschillende diersoorten te bewonderen waaronder ook enkele bijzondere diersoorten zoals de algazellen, de witstaartgnoes en de margay. Je kan een hele dag zoet zijn in Artis. Waan je bijvoorbeeld in een tropisch klimaat, bewonder bijzondere vissensoorten en lach om de aapjes op de apenrots.

De beschikbare kantoorruimte is gelegen in Gebouw Werkspoor op de Oostelijke Eilanden aan de oostkant van het Centrum van Amsterdam. Vanwege de ligging nabij de IJ-tunnel en de Piet Heintunnel is het kantoor uitstekend bereikbaar met de auto. Tevens zijn er op voorgelegen parkeerterrein vier parkeerplaatsen beschikbaar. De kantoorruimte van 434 m² is gelegen op de tweede verdieping en is inclusief een glazen loopbrug. Het monumentale gebouw is recent gerenoveerd met behoud van haar industriële uitstraling. Vanwege haar maatvoering, indeling en ligging is deze kantoorruimte uitermate geschikt voor een creatieve onderneming.

Historie
Het eiland Oostenburg was vanouds een industriegebied met 17e -eeuwse scheepswerven. Paul van Vlissingen richtte in dit gebouw in 1826 een reparatiewerkplaats voor stoommachines op. In 1850 was het bedrijf, de Fabriek van Stoom- en Andere Werktuigen, al de grootste machinewerkplaats van Nederland, met zo'n 1000 werknemers.

In 1891 veranderde de naam van het bedrijf naar Nederlandsche Fabriek van Werktuigen en Spoorwegmaterieel. Het telegramadres 'Werkspoor' werd al snel de gangbare naam. De fabricage werd in 1916 verplaatst naar Utrecht en na de Tweede Wereldoorlog volgde een fusie met werktuigbouwer Stork (1954) en de overname door het Finse concern Wärtsilä (1989). In de jaren 1990 kwam een einde aan de bedrijvigheid op Oostenburg.

Gebouw
Gebouw Werkspoor is gebouwd in 1903 naar ontwerp van F.W.M. Poggenbeek als bedrijfsgebouw voor de firma Werkspoor (voluit "Nederlandsche Fabriek voor Werktuigen en Spoorwegmaterieel.

Dit gedeelte was het voormalige hospitaal. Het gebouw is later flink gewijzigd, onder meer met de komst van een extra verdieping. Via een luchtbrug is het verbonden met het in 1913 gebouwde kantoor van Werkspoor.

Renovatie
Het object is in zijn geheel gerenoveerd met behoud van de originele details en materialen. Bij de recente renovatie zijn er onder andere airco units geplaatst. Daarnaast heeft de ruimte op de tweede verdieping nu een open karakter gekregen doordat er muren zijn verwijderd. Hierdoor is de ruimte nu rondom voorzien van daglicht. 

Buitenruimte 
Verhuurder is voornemens om de bestarating bij de entree van Gebouw Werkspoor te vernieuwen en te verfraaien. 

Buurt + hotspots 
Gebouw Werkspoor ligt op het voormalige Stork-terrein op Oostenburg, onderdeel van de Oostelijke Eilanden nabij het centrum van Amsterdam. Oostenburg was eeuwenlang het centrum van handel en industrie. Nu wordt het getransformeerd tot  woonwijk in een stoere en creatieve omgeving waar Wonen en Werken op ideale wijze kan worden gecombineerd. De verwachting is dat begin 2024 het eerste gedeelte van de Van Gendthallen zal gaan openen. Dit zal een enorme bedrijvigheid met zich meebrengen, in deze ontwikkeling bevinden zich vijf monumentale fabriekshallen uit eind 19e eeuw welke nu op een duurzame manier worden klaargemaakt voor de toekomst. In de nieuwe bestemming zal ruimte zijn voor een mix van startups, bedrijven, winkels, horeca, sport en cultuur. 

Op dit moment is de levendige Czaar Peterstraat een middelpunt van het eiland. In deze straat bevinden zich verschillende voorzieningen, waaronder winkels en cafés. Daarnaast bevinden zich op loopafstand Het Scheepvaartmuseum, ARTIS en het Funenpark. 

Bereikbaarheid
Gebouw Werkspoor is uitstekend bereikbaar met zowel eigen vervoer als met openbaar vervoer vanwege haar ligging aan de oostkant van het Centrum van Amsterdam, nabij de IJ-tunnel en Piet Heintunnel. Via de IJ-tunnel is de Ringweg A10 met al haar uitvalswegen gemakkelijk en snel te bereiken. 

Aan de Oostenburgergracht stopt buslijn 22 waardoor een directe verbinding mogelijk is met het Centraal Station, Station Sloterdijk en het Muiderpoortstation. Op loopafstand aan de Czaar Peterstraat bevindt zich bovendien de tramhalte voor lijn 7 aan de Zeerburgerdijk de tramhalte voor lijn 14.

Parkeergelegenheid
Parkeren is mogelijk op eigen afgesloten terrein. Hier zijn vier plaatsen beschikbaar.

Parkeren is daarnaast ook mogelijk op de openbare weg middels betaling of een vergunningensysteem. Informatie over voorwaarden en mogelijkheden voor verkrijging van een (bedrijfs-) vergunning en eventuele wachttijd is op te vragen via de gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden
•    Monument
•    Goede bereikbaarheid met de auto
•    Parkeermogelijkheid
•    Gerenoveerd
•    Creatieve ruimte
•    Rondom daglicht

sv

historie

omgeving

Uitgelicht; In het hart van Oud-Zuid, tussen het Museumplein en de PC Hooftstraat verschijnt het mondaine ‘Petit Paris’

37 exiting openings in 2023 (and still counting)!

Buurtgids: De Rivierenbuurt rondom de President Kennedylaan

Recent bekeken
Overzicht alle woningen

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?