Kenmerken
MediArena 9, Amsterdam-duivendrecht
Soort
 • Kantoorruimte
Prijs
 • € 245,-
 • Per vierkante meters per jaar
Servicekosten
 • € 67,-
 • Per vierkante meters per jaar
Oppervlakte
 • Kantoor oppervlakte: 199 m2
 • Kantoor in units vanaf: 199 m2
Parkeren
 • 2 overdekte parkeerplaats(en)
 • € 2.950,-
Aanvaarding
 • In overleg
Energielabel
 • A
Overige kenmerken

Oppervlakte 
De totale -voor onderverhuur beschikbare- oppervlakte bedraagt circa 199 m² VVO kantoorruimte op de begane grond. Dit betreft circa 138 m² kantoorruimte en circa 61 m² aandeel algemene ruimte.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte wordt opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:

 • representatieve entreehal met receptie op de begane grond
 • systeemplafonds met verlichting
 • verhoogde computervloeren met vloerpotten voor data- en elektrabekabeling
 • twee eigen spreekkamers
 • koeling met ventilatie individueel per kamer te regelen
 • eigen toiletvoorziening in het gehuurde
 • gedeelde hal, pantry en opslaghok
 • mogelijkheid tot het huren van een gedeelde spreekkamer
 • inbouwpakket met vloerbedekking
 • luxe glazen scheidingswanden

Huurprijs kantoorruimte
€ 245,- per m² per jaar te vermeerderen met btw.

Huurprijs parkeerplaats
€ 2.950,- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met btw.

Servicekosten
€ 67,- per m² VVO per jaar te vermeerderen met btw, op voorschotbasis met nacalculatie. Dit is onder andere inclusief gas/water/elektra en onderhoud, beveiliging, glasbewassing, schoonmaak algemene ruimtes. 

Restaurantkosten
Voor het gebruik van het restaurant wordt een standaard bedrag in rekening gebracht van € 6,33 per m² per jaar exclusief btw. Huurder dient zelf met de cateraar een afspraak te maken voor het eventueel het subsidiëren van de producten voor haar werknemers.

Bestemming
Publiek-/privaatrechtelijk is de bestemming kantoorruimte van toepassing.

Monumentale status 
Niet van toepassing.

Energielabelklasse
Voor dit object geldt energielabelklasse A.

Betalingsverplichting
Per maand bij vooruitbetaling te voldoen.

Huurtermijn
Het betreft een onderhuurovereenkomst lopende tot en met 30 juni 2025.
Een flexibele huurperiode is onder voorwaarden bespreekbaar.

Huuringangsdatum
In nader overleg.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, vindt indexering plaats van de huurprijs op basis van de wijziging van het
Consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks CPI Alle huishoudens (2015 =100), als gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Huurder dient een waarborgsom/bankgarantie (model ROZ) te stellen ter grootte van tenminste drie maanden huur en servicekosten, beide te vermeerderen met btw.

Huurvoorwaarden
Op basis van de Model onderhuurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (R.O.Z. model februari 2015), met de bijbehorende algemene bepalingen, eventueel door verhuurder aan te vullen met bijzondere bepalingen.

Btw-plicht
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig door huurder wordt gecompenseerd.

Plattegrond
MediArena 9, Amsterdam-duivendrecht
Documenten
MediArena 9, Amsterdam-duivendrecht
"][/dflip]
Locatie
MediArena 9, Amsterdam-duivendrecht
Kunst & cultuur
01
Adres
Bijlmerplein 110,
1102 DB Amsterdam

Open Space Contemporary Art Museum (OSCAM)

In The Open Space Contemporary Art Museum, afgekort OSCAM, ligt de focus op het tonen van jong talent in de kunstindustrie. Dit museum gelegen aan het Bijlmerplein is een plek waar kunst, design en mode samenkomen. OSCAM is opgericht door Huma Kabakcı en werd een plek die draait om vakmanschap en het tonen van nieuwe en diverse ideeën. De tentoonstellingen en projecten van OSCAM wisselen regelmatig, waardoor hier altijd weer iets nieuws te zien is. Lopende projecten zijn onder andere de Writing Space, waar kunstenaars van verschillende achtergrond teksten aanbieden, of bijvoorbeeld project Edible Goods, waar voedsel als medium in kunst wordt onderzocht.

02
Adres
Anton de Komplein 120,
1102 DR Amsterdam

CBK Zuidoost

Aan het Anton de Kom plein ligt het Centrum Beeldende Kunst Zuidoost. Dit is dé plek voor actuele beeldende kunst vanuit een interculturele, inclusieve invalshoek. Al meer dan 30 jaar wordt hier een breed publiek aangesproken en in contact gebracht met kunst. Door het organiseren van tentoonstellingen, kunstuitleningen, kunstlessen en workshops wordt kunst hier ingezet om een verschil te maken in de samenleving.

03
Adres
Kruislaan 124,
1097 GA Amsterdam

Museum Tot Zover

Naast de mooie begraafplaats De Nieuwe Ooster bevindt zich Het Nederlands Uitvaart Museum Tot Zover: een museum over hoe er wordt omgegaan met de dood. Als je je nu afvraagt waarom er een museum is over de dood, ben je hier aan het juiste adres. Hier kan je meer leren over uitvaartrituelen en reflecteren op sterfelijkheid in de brede zin. Hoe wordt omgegaan met de dood kan veel zeggen over de identiteit van een mens, cultuur of samenleving. Als je meer wilt weten over wat de omgang met de dood ons vertelt over wie we zijn, waar we vandaan komen en wat we denken en geloven, is dit de perfecte plek. Naast een museum, is deze plek perfect voor jou.

Boodschappen
04
Adres
Anton de Komplein 10,
1102 DR Amsterdam

Markt Anton de Komplein

Midden in de Amsterdamse Bijlmer heb je het welbekende Anton de Komplein. Zonder de markt is dit ook al een van de kloppende harten van de Bijlmer maar als de markt op maandag en donderdag van 09:00 tot 18:00 neerstrijkt is het al helemaal fantastisch. Op de markt vind je van alles, inheemse groenten en fruit (denk aan jackfruit, passievrucht en nog veel meer), vis, kleding maar ook huishoudelijke artikelen en (live) muziek.

05
Adres
Harriët Freezerstraat 108A,
1103 JP Amsterdam

Toko Kai Hing

Bij Toko Kai Hing in winkelcentrum Ganzenhoef, ook wel toko Omoe genoemd,  vind je een unieke combinatie van Chinese en Surinaamse cultuur en producten. Naast Chinese draken en lampions aan het plafond, worden de lekkerste Surinaamse gerechten hier verkocht. Deze familietoko biedt onder andere nasi Hongkong style en gemberbier van Blesi, gemaakt door een familie uit Zuidoost. Kai Hing Li, 80 jaar oud en nog steeds dagelijks werkzaam in de toko, zorgt voor een authentieke sfeer en lekker eten.

06
Adres
Hoendiepstraat 2,
1079 LT Amsterdam

Pasteibakkerij

In het voormalig slachthuis van de Rivierenbuurt vind je vandaag de Pasteibakkerij. Ze maken hier allerlei soorten worsten, paté, spek, ham en andere chacuterie in Franse stijl. De Pasteibakkerij is vernoemd het gerecht pastei; waar paté wordt gebakken in korstdeeg. Gedurende het jaar verkoopt de Pasteibakkerij haar vaste assortiment maar tijdens de feestdagen kun je hier ook traditionele pastei gerechten kopen.

07
Adres
Rijnstraat 91,
1079 GZ Amsterdam

Volendammer vishandel Jonk

Er zijn maar weinig mensen die zich in kunnen houden op het hoekje van de Lekstraat en de Rijnstraat. Want wat is er beter dan een bakje kibbeling voor de lunch? Volendammer vishandel Jonk is een ouderwetse vishandel voor verse vis, gebakken vis en belegde broodjes. Van een verse Hollandse Nieuwe haring, tot luxe zalm maaltijden: de verse aanvoer van vis van visleveranciers uit Volendam, Urk en IJmuiden stelt nooit teleur.

08
Adres
Amsterdam

Pure markt

De naam zegt het al, deze markt draait om puur eten op een ambachtelijke manier. Elke zondag van de laatste maand in Park Frankendael, het Amstelpark of het Beatrixpark. Je kan er heerlijke vers bereide maaltijden eten of producten kopen om thuis aan de slag te gaan. Perfecte zondagsbesteding!

Eten & drinken
09
Adres
Develstein 100,
1102 AK Amsterdam

World of food

World of Food is één van de leukste en grootste foodhallen in Nederland. Deze locatie biedt een multiculturele verzameling van allerlei soorten streetfood. Een bezoekje aan World of Food is een echte smaakbeleving; je kunt namelijk in één avond heel veel gerechtjes proberen uit allemaal verschillende landen. In het Foodcourt - het hart van World of Food - vind je alle kraampjes en hun culinaire creaties. Van Dominicaans tot Thais tot Surinaams; de foodhallen World of Food zijn een feest voor iedereen die van internationale keukens houdt.

10
Adres
Amstelzijde 59,
1184 TZ Amstelveen

SAAM restaurant

Chef Margot Janse kookte in het verleden als head chef in restaurant Le Quartier Francais in Franschoek Zuid Afrika. Dit restaurant stond destijds op nummer 41 in de World's 50 best restaurants! Zij werkt als executive chef nu samen met sommelier en wijn importeur Koen van der Plas. Koen was vroeger hoofd sommelier bij Interscaldes. Chef Jasper Hermans werkte eerder bij Aan de Poel in Amstelveen. Dit sterrenteam creëerde een 'spys'kaart geïnspireerd door inheemse Zuid-Afrikaanse en lokale Nederlandse ingrediënten.

11
Adres
Spaklerweg 10A,
1096 BA Amsterdam

George Marina

George Marina is een elegant restaurant gevestigd langs het water van de Amsterdamse Amstel. Het is dé plek om even het hectische stadsleven te ontvluchten en bij te komen in een waterrijke omgeving. Als het fris is buiten kun je binnen genieten van het prachtige interieur met een marmeren bar en spectaculaire trappen. In de zomer kun je heerlijk buiten zitten op het terras. Rondom het restaurant zijn ook veel ligplaatsen voor boten waardoor het bijna lijkt alsof je je in de Côte d'Azur bevindt. George Marina is bekend vanwege de heerlijke visgerechten, zoals verse oesters, maar je kunt hier ook een lekkere steak of burger bestellen.

12
Adres
Fizeaustraat 2,
1097 SC Amsterdam

The Lobby

The Lobby is onderdeel van Hotel V; een 4-sterren hotel in Amsterdam-Oost op loopafstand van het Amstelstation. In dit eclectische restaurant kun je de hele dag door heerlijk zitten en genieten van de een ontbijt, lunch, diner of borrel. Op de menukaart staan vele gerechten met internationale invloeden. Als ontbijt kan je de heerlijke wentelteefjes bestellen en voor het diner kun je gerechten proberen als parelhoen met pastinaak-ravioli of topinamboer met geitenkaas. Door de fijne en gastvrij sfeer voelt The Lobby bijna als een woonkamer; je zou hier wel de hele dag willen blijven zitten.

13
Adres
Amstelboulevard 1,
1096 HH Amsterdam

Ode aan de Amstel

Ode aan de Amstel bevindt zich in het voormalige restaurant Riva. Gelegen aan de Amstel biedt dit restaurant een prachtig uitzicht over rivier de Amstel; een van de levensaders van de stad Amsterdam. Het interieur is stijlvol met warme kleuren en robuuste materialen. Op de all-day dining kaart vind je allerlei heerlijke gerechten, waarvan een aantal klassiekers of verrassende gerechten met een Aziatische twist. Als het lekker weer is, kun je op het terras heerlijk aan het water zitten. Dit restaurant is echt een verborgen parel in Amsterdam.

14
Adres
Nederhoven 13,
1082 AM Amsterdam

Hwa Won

Hwa Won is een authentiek Koreaans restaurant dat ligt in Buitenveldert tegen de rand aan van Amstelveen. Een plek waar veel Koreanen wonen. In de keuken staat moeder Chang en vader regelt de inkopen. De kimchi wordt van generatie op generatie doorgegeven en geperfectioneerd in de HwaWon-keuken van mama Chang, met respect voor de traditie. Probeer daarnaast Hwa Wons beroemde Koreaanse gefrituurde kip. Zoet, kleverig en knapperig.

15
Adres
Lekstraat 11,
1079 EK Amsterdam

Utage Sake Bar

Utage Sake Bar is nieuwe en tevens Amsterdamse primeur. Utage betekent 'banket' in het Japans, oftewel een plek waar vrienden samenkomen en de sake rijkelijke vloeit. De uitgebreide sake-selectie biedt voor elk budget en smaak wat wils. Op de menukaart staan lekkernijen als karaage, gyoza, Japanse pickles en ook aubergine met miso, desserts en tal van vegetarische opties.

16
Adres
Helmholtzstraat 37,
1098 LD Amsterdam

Badeta

Badeta begint langzaamaan naam te maken in de stad met ondertussen twee locaties. Het begon in De Pijp en heeft nu ook een vestiging in de Watergraafsmeer. De twee oprichters hebben de missie om in elk stadsdeel een locatie te openen.  Deze koffiebranderij verkoopt heerlijke koffie met hun eigen melanges en diverse huisgemaakte lekkernijen. Duurzame koffie staat centraal, afkomstig van kleinschalige boeren met milieuvriendelijke boerderijen en goede arbeidsomstandigheden.

17
Adres
Middenweg 72,
1097 BS Amsterdam

Restaurant Merkelbach

In een van de oudste herenhuizen van de stad, gelegen in Park Frankendael, vind je restaurant Merkelbach. Patron cuisiner Geert Burema was ooit grondlegger van Slow Food in Amsterdam en op de kaart van Merkelbach prijken nog altijd regionale specialiteiten. De signature vissoep van bijvangst van De Goede Vissers (die je elke zaterdag op de Noordermarkt kunt opzoeken) is niet te missen en een slow bitter frisdrankje op het terras dat uitkijkt over de tuinen van Park Frankendael is een van de grootste geneugten van de Amsterdamse zomer. Leuk om te weten: Merkelbach is vernoemd naar Ben Merkelbach, Amsterdamse architect wiens familie tot voor kort nog in dit herenhuis woonde.

18
Adres
Eerste Ringdijkstraat 2,
1097 BC Amsterdam

East57

Amsterdam Oost heeft er weer een nieuwe hotspot bij! East57 is een relaxte plek waar verschillende mensen samenkomen, van locals tot studenten tot af en toe een verdwaalde toerist, bij East 57 vind je ze allemaal. Je kunt hier vanaf 7 uur ’s ochtends tot 1 uur ’s nachts terecht. Ze bieden goed eten en lekker drinken aan. Er wordt veel samengewerkt met leveranciers uit Amsterdam die hun strepen hebben verdiend en alleen de allerbeste kwaliteit leveren. Denk aan Brandt & Levie, Vlaamsch Broodhuys, Erik’s Delicatessen en nog veel meer.

19
Adres
Schollenbrugstraat 8,
1091 EX Amsterdam

Troef

Dit nieuwe restaurant wordt gerund door ervaren horeca mensen uit succesvolle zaken. Chef Raymond Plat werkte eerder bij 212 (**) en Niels Leijssenaar, Roderick Kunst en Willem Alberts werkten eerder bij Ron Blaauw. Hier wordt serieus goed gekookt zonder teveel poespas. Gerechten als gebakken langoustine in hun eigen jus met verveine, zolderspek en doperwtjes of paling uit Giethoorn met krokante aardappel, dille en mierikswortel uit het menu worden afgewisseld met specials als een hele kreeft of ribeye met bearnaise saus en dikke frieten.

 

20
Adres
Rijnstraat 54H,
1078 RD Amsterdam

La Kushi

La Kushi is sinds 2020 geopend in de Rijnstraat, geïnspireerd op de yakitori alley in Tokio. Het kleine maar fijne restaurant is gespecialiseerd in yakitori en geeft de kans om je eigen mix samen te stellen. Van vegetarische opties tot rib-eye en kippendij worden op de traditionele manier gegrild en zijn ontzettend smaakvol. In de buurt? Hop vooral even langs voor deze Japanse lekkernijen.

21
Adres
Rijnstraat 51,
1078 PZ Amsterdam

Yuan's Hot Pot

Hotpot is een van de populairste manieren om uit eten te gaan in China en maakt nu ook haar opmars in onze stad. Yuan's Hot Pot heeft ondertussen al haar derde locatie geopend in Amsterdam. Bij Yuan's Chuan Chuan Xiang serveren ze de authentieke smaak van Chengdu Hot Pot. Aan de bamboespiesjes worden verse ingrediënten zoals groenten, tahoe, vlees en vis gelegd.  Terwijl de hete pot blijft sudderen, worden spiesjes geplaatst in de pan en wordt er aan tafel gekookt. Hoe pittig de bouillon is, kun je naar eigen smaak invullen. Ook de verschillende smaken van de bouillon kan je zelf bepalen.

Interieur
22
Adres
Schepenbergweg 26,
1105 AT Amsterdam

Kringloopcentrum Zuidoost

Je kunt hier een complete inboedel halen: van theelepeltjes, kopjes tot matras en wasmachine. Met dagelijks nieuwe spullen, is Kringloopcentrum Zuidoost de ultieme kans om die vintage spiegel een nieuw leven te geven of een retro stoel te scoren. Iedereen is welkom voor een kopje koffie of thee.

23
Adres
Van T Hofflaan 27,
1097 GH Amsterdam

Kringloop ’t Hartje

Voor alle tweedehands spullen die je maar kunt bedenken. En misschien nog wel een item wat opeens van veel waarde blijkt te zijn… ’t Hartje is daarnaast uitgegroeid tot servicepunt van welzijnsorganisatie Dynamo en daarmee een sociaal-maatschappelijk centrum. Creatieve buurtbewoners houden tentoonstellingen, geven workshops en verkopen hun werk, van sjaal tot schilderij.

24
Adres
Trompenburgstraat 22,
1079 TX Amsterdam

Kringloop Winkel Amsterdam

Kringloop Winkel Amsterdam heeft inmiddels vier locaties in de stad. Met boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, speelgoed en gereedschap. Kortom, alles wat je in een kringloopwinkel kunt verwachten. Genoeg redenen om een middagje rond te struinen.

Circa 199 m² VVO turn-key kantoorruimte is beschikbaar op de begane grond van kantorencomplex ‘Qube Offices’ in Amsterdam Zuidoost. De ruimte omvat een kantoortuin met twee separate kantoor- of vergaderruimtes welke zijn voorzien van luxe glazen scheidingswanden. Er is een gedeelde entree en pantry en tevens de mogelijkheid om een extra gedeelde spreekkamer te huren. De kantoorruimte is recent voorzien van een nieuwe vloerbedekking en is in zijn geheel geverfd. 

Het kantoor ligt op een zichtlocatie op de hoek van de Holterbergweg en de Burgemeester Stramanweg, tegenover de Ziggo Dome en op loopafstand van Station Amsterdam Bijlmer Arena. Er zijn twee parkeerplaatsen beschikbaar in de ondergelegen parkeergarage.

‘Qube Offices’ is voorzien van diverse voorzieningen zoals een gezamenlijke entree- en ontvangsthal met receptie, een bedrijfsrestaurant, De Huyskamer (bar), een coffee corner en gezamenlijke vergader- en facilitaire faciliteiten. 

Gebouw 
In 2010 is het Endemolcomplex gebouwd naar ontwerp van de architect Wouter Zaaijer. Het kantorencomplex met de naam ‘Qube Offices’ doet met de vorm van het gebouw zijn naam eer aan.

Het complex bevat behalve studio’s, decorateliers en horeca ook kantoren. Achter de entree van het gebouw, welke bestaat uit een groot multifunctioneel atrium, en het U-vormige bouwdeel bevindt zich het studiogedeelte met een grote en een kleine studio. Deze steken als reuze daklichten uit boven de basis van twee bouwlagen.

Het gebouw is energiezuinig ontwikkeld: het is aangesloten op stadsverwarming, er is daglicht reflecterende zonwering toegepast en er wordt gebruik gemaakt van koude- en warmteopslag in de bodem.

Buurt + hotspots 
Het kantorencomplex ligt aan de doorgaande Holterbergweg in Amsterdam Zuidoost. Op loopafstand bevinden zich onder andere Station Amsterdam Bijlmer Arena, de Ziggo Dome, de Johan Cruyff ArenA, AFAS Live, Woonmall Villa ArenA en de Johan Cruijff Boulevard met al haar horeca en terrassen. Ook biedt de omgeving diverse grote en kleinere winkels met een gevarieerd assortiment zoals de MediaMarkt, Prénatal, Decathlon, AKO en Etos. 

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid van het kantorencomplex is uitstekend vanwege het grote aanbod aan verbindingen. Met de auto is de locatie te bereiken vanaf de A2 (afrit 1 - Ouderkerk a/d Amstel), de A9 (afrit 3 - Amsterdam-Zuidoost/afrit 2 - Amsterdam-Bijlmermeer) en de A10 (afrit 11 - Amsterdam-Overamstel).

Daarnaast zijn er veel verbindingsmogelijkheden per openbaar vervoer. Het nabijgelegen treinstation Amsterdam Bijlmer Arena biedt een groot aantal verbindingen met onder andere Utrecht, Schiphol en Amsterdam Centraal Station. Op loopafstand liggen eveneens twee metrostations (Station Duivendrecht en Amsterdam Bijlmer Arena) waar metrolijnen 50 en 54 langs rijden.

Parkeergelegenheid
De kantoorruimte beschikt over 2 vaste parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage. In nader overleg is het mogelijk om extra parkeerplaatsen te huren. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om, tegen betaling, te parkeren in de directe omgeving in diverse openbare (gemeentelijke) parkeergarages.

Bijzonderheden

 • turn-key kantoorruimte
 • onderhuurovereenkomst lopende tot en met 30 juni 2025
 • mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats
 • goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer

Circa 199 m² VVO turn-key kantoorruimte is beschikbaar op de begane grond van kantorencomplex ‘Qube Offices’ in Amsterdam Zuidoost. De ruimte omvat een kantoortuin met twee separate kantoor- of vergaderruimtes welke zijn voorzien van luxe glazen scheidingswanden. Er is een gedeelde entree en pantry en tevens de mogelijkheid om een extra gedeelde spreekkamer te huren. De kantoorruimte is recent voorzien van een nieuwe vloerbedekking en is in zijn geheel geverfd. Het meubilair is eventueel beschikbaar ter overname.

Het kantoor ligt op een zichtlocatie op de hoek van de Holterbergweg en de Burgemeester Stramanweg, tegenover de Ziggo Dome en op loopafstand van Station Amsterdam Bijlmer Arena. Er zijn twee parkeerplaatsen beschikbaar in de ondergelegen parkeergarage.

‘Qube Offices’ is voorzien van diverse voorzieningen zoals een gezamenlijke entree- en ontvangsthal met receptie, een bedrijfsrestaurant, De Huyskamer (bar), een coffee corner en gezamenlijke vergader- en facilitaire faciliteiten.

 

Gebouw 
In 2010 is het Endemolcomplex gebouwd naar ontwerp van de architect Wouter Zaaijer. Het kantorencomplex met de naam ‘Qube Offices’ doet met de vorm van het gebouw zijn naam eer aan.

Het complex bevat behalve studio’s, decorateliers en horeca ook kantoren. Achter de entree van het gebouw, welke bestaat uit een groot multifunctioneel atrium, en het U-vormige bouwdeel bevindt zich het studiogedeelte met een grote en een kleine studio. Deze steken als reuze daklichten uit boven de basis van twee bouwlagen.

Het gebouw is energiezuinig ontwikkeld: het is aangesloten op stadsverwarming, er is daglicht reflecterende zonwering toegepast en er wordt gebruik gemaakt van koude- en warmteopslag in de bodem.

Buurt + hotspots 
Het kantorencomplex ligt aan de doorgaande Holterbergweg in Amsterdam Zuidoost. Op loopafstand bevinden zich onder andere Station Amsterdam Bijlmer Arena, de Ziggo Dome, de Johan Cruyff ArenA, AFAS Live, Woonmall Villa ArenA en de Johan Cruijff Boulevard met al haar horeca en terrassen. Ook biedt de omgeving diverse grote en kleinere winkels met een gevarieerd assortiment zoals de MediaMarkt, Prénatal, Decathlon, AKO en Etos.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid van het kantorencomplex is uitstekend vanwege het grote aanbod aan verbindingen. Met de auto is de locatie te bereiken vanaf de A2 (afrit 1 – Ouderkerk a/d Amstel), de A9 (afrit 3 – Amsterdam-Zuidoost/afrit 2 – Amsterdam-Bijlmermeer) en de A10 (afrit 11 – Amsterdam-Overamstel).

Daarnaast zijn er veel verbindingsmogelijkheden per openbaar vervoer. Het nabijgelegen treinstation Amsterdam Bijlmer Arena biedt een groot aantal verbindingen met onder andere Utrecht, Schiphol en Amsterdam Centraal Station. Op loopafstand liggen eveneens twee metrostations (Station Duivendrecht en Amsterdam Bijlmer Arena) waar metrolijnen 50 en 54 langs rijden.

Parkeergelegenheid
De kantoorruimte beschikt over 2 vaste parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage. In nader overleg is het mogelijk om extra parkeerplaatsen te huren. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om, tegen betaling, te parkeren in de directe omgeving in diverse openbare (gemeentelijke) parkeergarages.

Contempory living

Anja Henneman, voormalig topmodel, ontwierp dit interieur op de 19e verdieping van het Pontsteiger gebouw

Buurtgids: Oud-West, een selectie van fijne plekken

Recent bekeken
Overzicht alle woningen

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?