Kenmerken
Krijn Taconiskade, Amsterdam
Soort
  • Kantoorruimte
Prijs
  • € 750.000,-
  • Kosten koper
Oppervlakte
  • Kantoor oppervlakte: 171 m2
  • Kantoor in units vanaf: 171 m2
Aanvaarding
  • In overleg
Energielabel
  • A+++
Kadastrale gegevens (eigendom)
  • Eigendom belast met erfpacht
Overige kenmerken

Oppervlakte 
De totale oppervlakte bedraagt 171,4 m² VVO kantoorruimte exclusief aandeel in de algemene ruimten en is gelegen op de tweede verdieping.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte wordt opgeleverd in huidige (verhuurde) staat, waarbij wordt opgemerkt dat:

•    verhuurder de bedrijfsruimte in casco staat heeft verhuurd aan huurder;
•    huurder de bedrijfsruimte thans gebruikt met het aanwezige (eigen) inbouwpakket.

Per 1 mei 2024 is het mogelijk de kantoorruimte leeg en ontruimd, bezemschoon en vrij van huur en/of overige gebruiksrechten op te leveren.

Kerngegevens huurovereenkomst
Gehuurde: Krijn Taconiskade 340-342
Huurder: Aroma Club VOF
Huurovereenkomst: o.b.v. art. 7:230a BW (Model ROZ 2015)
Huuringangsdatum: 1 oktober 2020
Huurtermijn: lopende tot en met 30 april 2024 
Opzegtermijn: tenminste 6 maanden
Verlengingsperiode: Telkens 1 jaar
Opzegtermijn: Tenminste 6 maanden
Actuele huurprijs: € 39.168,60 per jaar (juni 2023) 
Omzetbelasting: Er is WEL geopteerd voor met omzetbelasting (btw) belaste verhuur
Gebruik: ‘kantoorruimte’.
Zekerheid: Waarborgsom à € 7.348,90

Vraagprijs 
€ 750.000,- k.k.

Bestemming
Conform het vigerende bestemmingsplan 'IJburg 1e fase (2014)’ is de publiekrechtelijke bestemming van het object ‘Gemengd-3’. Dientengevolge voorziet het bestemmingsplan in de volgende functies: 

•    creatieve functies
•    kantoren
•    wonen

Op basis van de gewijzigde splitsingsakte is privaatrechtelijk de navolgende vorm van gebruik toegestaan: ‘Kantoorruimte danwel Woonruimte’.

Op basis van de erfpachtakte is privaatrechtelijk de navolgende vorm van gebruik toegestaan: ‘Kantoorruimte – Overig’.

Het gebruiksdoel uit de BAG-registratie is: ‘Kantoorfunctie’.

Voordat de kantoorruimte als woonruimte in gebruik kan worden genomen, zal er derhalve voorafgaande publiekrechtelijke en privaatrechtelijke toestemming bij de gemeente aangevraagd moeten worden.

Kadastrale informatie 
•    Gemeente: Amsterdam
•    Sectie: AU
•    Nummer: 1529 
•    Appartementsindex: A-32

Monumentale status 
Niet van toepassing.

Energielabelklasse
Voor dit object geldt energielabelklasse A+++.

Erfpacht 
•    Algemene Bepalingen voor Voortdurende Erfpacht 2000
•    Tijdvak: 1 juni 2006 t/m 31 mei 2056
•    Canon: afgekocht t/m 31 mei 2056 
•    Bestemming: kantoorruimte

Zakelijke lasten
•    WOZ-waarde Krijn Taconiskade 340 (2022): € 151.000,-
•    WOZ-waarde Krijn Taconiskade 342 (2022): € 253.000,-
•    Rioolrecht (2023): € 160,43 per jaar
•    VvE-bijdrage (2023): € 344,16 per maand

Bouwjaar
2008 (conform opgave Basisregistratie Adressen en Gebouwen).

Aanvaarding
In nader overleg.

Fundering
Geen informatie bekend aan verkoper, behoudens die uit het dataportaal van de Gemeente Amsterdam betreffende (de directe omgeving van) het object, als onderdeel van het verkoopdossier.

Milieu
Geen informatie bekend aan verkoper, behoudens die uit de Bodemrapportage van de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied betreffende het object, als onderdeel van het verkoopdossier.

Asbest
Geen informatie bekend aan verkoper.

Zekerheidsstelling
10% waarborgsom c.q. bankgarantie dient binnen 14 dagen na ondertekening van de koopakte bij de notaris aanwezig te zijn.

Bijzonderheden
Koper is er uitdrukkelijk mee bekend dat het verkochte in het verleden -nagenoeg voortdurend- verhuurd is geweest.
 
Koper is er uitdrukkelijk mee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte feitelijk had gebruikt of zou hebben gebruikt. In dit kader komen verkoper en koper uitdrukkelijk overeen dat dergelijke eigenschappen en/of gebreken volledig voor rekening en risico van koper komen.

Plattegrond
Krijn Taconiskade, Amsterdam
Documenten
Krijn Taconiskade, Amsterdam
Locatie
Krijn Taconiskade, Amsterdam
Eten & drinken
01
Adres
Krijn Taconiskade 124,
1087 HV Amsterdam

NAP Amsterdam

NAP Amsterdam is prachtig gelegen aan de haven in IJburg. Ze hebben een heerlijk buitenterras aan het water en prachtig interieur. Op de menukaart staan allerlei verschillende gerechten; van tagliatelle tot hamburgers. Bij NAP Amsterdan kunt hier terecht voor lunch, diner en voor een frisse borrel. Ook hebben ze hebben leuke arrangementen voor het vieren van een verjaardag, jubilieum of promotie. NAP Amsterdam is een heerlijke plek om neer te strijken tijdens een fietstochtje langs het water of om samen met vrienden een drankje te drinken in de zon.

02
Adres
IJburglaan 1489,
1087 KM Amsterdam

Espressofabriek

De Espressofabriek heeft meerdere vestigingen in Amsterdam; bij de Westergas, IJburg en bij Zeeburgereiland. Bij de Espressofabriek kun je de lekkerste koffie, cappuchino, en natuurlijk espresso halen. De uitstraling is hip en industrieel en je kunt zowel binnen als buiten heerlijk zitten. Wat extra leuk is aan deze zaak is dat zij ook een eigen koffiebranderij hebben. In de winkels verkopen zij ook hun eigen producten zodat je ook thuis van een kopje verse koffie kan genieten.

03
Adres
IJburglaan 1295,
1087 JJ Amsterdam

Restaurant Mchi

Bij restaurant Mchi draait het om proeven, eten en delen. In dit Aziatische restaurant werken ze volgens een shared-dining concept en kun je samen genieten van allerlei verse gerechtjes van hoge kwaliteit. Ze serveren hier heerlijke Aziatische gerechten - van dim sum tot sushi tot gefrituurde tofu. Het restaurant heeft een rustige ambiance en het personeel is zeer gastvrij en behulpzaam.

04
Adres
Overdiemerweg 37,
1111 PP Diemen

Paviljoen Puur

Paviljoen puur is een spectaculaire locatie midden in het Diemerpark. Het paviljoen kan afgehuurd worden voor trouwfeesten en zakelijke evenementen, maar je kunt hier ook informeel een hapje komen eten. Het gebouw is speciaal door de ronde vormen geïnspireerd op het nabijgelegen gerestaureerde fort Diemerdam. Door het omliggende groen heerst er een in de omgeving ban het paviljoen een heerlijke kalme sfeer. Leuk is dat ze zowel een binnen- als een buitenkeuken hebben dus als het lekker weer is kan er ook buiten in de zon gekookt worden.

05
Adres
Amsterdam

Vuurtoreneiland

Echt iets speciaals plannen? Dan ben je bij Vuurtoren eiland aan het juiste adres. Een uitstapje voor de echte foodie en wijnliefhebber. Stap op de boot bij het Lloyd hotel en laat je meevoeren naar een klein eiland over ‘t Ij. Een hidden gem waar zomers wordt ontvangen in de kas en s’winters dineert in het fort. Verwacht een compleet 5-gangen diner met regionale producten bereid op open vuur. Je kunt er nu ook blijven slapen! Onlangs zijn er 5 slaapkamers gecreëerd.

06
Adres
Durgerdammerdijk 53,
1026 CA Amsterdam

Theetante Durgerdam

In het dijkhuis aan het IJsselmeer ligt Theetante Durgerdam. Hier worden de heerlijkste huisgemaakte taarten met een warme kop koffie of thee geserveerd. Op het pittoreske terras met uitzicht over de authentieke huisjes van Durgerdam kan je lekker zitten, maar binnen aan de stamtafel is het ook heel gezellig. De taarten verschillen elke week dus je kan iedere week een nieuw stuk taart proeven. De ideale plek om bij te komen van een lange fietstocht.

07
Adres
Roepie Kruizestraat 2,
1095 MD Amsterdam

Espressofabriek

De Espressofabriek heeft meerdere vestigingen in Amsterdam; bij de Westergas, IJburg en bij Zeeburgereiland. Bij de Espressofabriek kun je de lekkerste koffie, cappuchino, en natuurlijk espresso halen. De uitstraling is hip en industrieel en je kunt zowel binnen als buiten heerlijk zitten. Wat extra leuk is aan deze zaak is dat zij ook een eigen koffiebranderij hebben. In de winkels verkopen zij ook hun eigen producten zodat je ook thuis van een kopje verse koffie kan genieten.

08
Adres
Flevopark 13a,
1095 KE Amsterdam

Distilleerderij ’t nieuwe diep

Distilleerderij ’t nieuwe diep bevindt zich op een mooie rustige plek in het Flevopark. Bij mooi weer kan je hier heerlijk op het terras bij de vijver zitten en hoor je de geluiden van eenden en andere dieren om je heen. Ze maken een 100-tal producten waaronder verschillende jenevers, likeuren en bitters, zoveel mogelijk gemaakt van biologische grondstoffen. Neem bijvoorbeeld’ ‘het groene juffertje in de plas’ of een citroenjenever. Naast sterke dranken serveren ze ook andere dranken en verschillende borrelhapjes.

 

09
Adres
Cruquiusweg 89F,
1019 AG Amsterdam

Jōki

De naam ‘JōKi’ (wat Stoom betekent in het Japans) verwijst naar het ‘Gemaal de Cruquius’, de grootste stoommachine ter wereld.
De koffie wordt hier gemaakt met de bonen van Stooker, dat zit dus wel goed.

10
Adres
Cruquiusweg 83D,
1019 AT Amsterdam

Krux brouwwerf

Vroeger was Cruquiuseiland één grote werf. Nu is er alleen nog een brouwwerf over. Eentje waar bier wordt gebrouwen en waar je ook kan komen drinken. Volgens zeggen de kleinste brouwerij van Amsterdam. Dit heeft twee voordelen; door de kleine batches kunnen ze makkelijk experimenteren met de recepten én is het bier altijd super vers!

11
Adres
Javaplein 23,
1095 CJ Amsterdam

Wilde Zwijnen

Wilde Zwijnen is een mooi restaurant gelegen aan het Javaplein in Amsterdam-Oost. Het eten is heerlijk, het personeel aardig en de sfeer is fijn. De kaart is vast, maar vooral gefocust op seizoensgebonden gerechten, die in gangen worden geserveerd. Het menu kan worden aangevuld met oesters en een kaasplank. Wilde Zwijnen is een modern restaurant, wat terug te zien is in het sfeervolle interieur. Een aanraden voor een intiem diner of een viering met een grote groep.

12
Adres
Javaplein 25,
1095 HR Amsterdam

Bar bachrach

Bar Bachrach is zowel een bar als een restaurant. Je vindt hier modern midden-Oosters eten, denk bijvoorbeeld aan halloumi met biet of een Jeruzalem bagel. Chefkok Yaniv stelt met zorg de gerechten samen met verschillende verse seizoensgebonden producten. Je kunt hier genieten van een goed glas wijn en kleine gerechtjes of lekker lang tafelen met een diner volgens het vooraf samengestelde chef's menu. Binnen hangt een heerlijke warme sfeer door houten interieur en de mix van vintage kunt en moderne elementen.

13
Adres
Newtonstraat 101,
1098 HC Amsterdam

Bakkerij Mas

Eigenaresse Suzanne Corbeek was ooit filmproducente, maar haar carrière nam een onverwachte wending door de komst van Covid-19. Ze ontdekte haar passie voor bakken en raakte al snel geïnteresseerd in het maken van haar eigen desem. De vraag groeide gestaag, waarbij de keuken thuis al snel transformeerde tot een kleine bakkerij, waar het hele gezin meehielp. In 2022 opende Suzanne Bakkerij Mas, in een hoekpand aan de Newtonstraat. Hier verkoopt ze niet alleen haar heerlijke biologische desembrood, maar bied ze ook een scala aan desemtosti's, focaccia's, koffie, thee en andere drankjes aan als lunchopties.

14
Adres
Develstein 100,
1102 AK Amsterdam

World of food

World of Food is één van de leukste en grootste foodhallen in Nederland. Deze locatie biedt een multiculturele verzameling van allerlei soorten streetfood. Een bezoekje aan World of Food is een echte smaakbeleving; je kunt namelijk in één avond heel veel gerechtjes proberen uit allemaal verschillende landen. In het Foodcourt - het hart van World of Food - vind je alle kraampjes en hun culinaire creaties. Van Dominicaans tot Thais tot Surinaams; de foodhallen World of Food zijn een feest voor iedereen die van internationale keukens houdt.

15
Adres
Borneostraat 112,
1094 CR Amsterdam

Café Pleinzicht

Café Pleinzicht aan de Borneostraat is een typisch voorbeeld van een écht Amsterdams bruin café. In deze kroeg hangt een heerlijke sfeer en je kunt hier wekelijks genieten van Amsterdamse gezelligheid. Ze serveren hier naast lekkere drankjes - uit de fles en van de tap - ook hapjes, zoals bijvoorbeeld de zelfgemaakte gehaktbal. Veel locals komen graag langs voor een borrel bij Café Pleinzicht.

16
Adres
Javastraat 149,
1094 HE Amsterdam

De Jonge Admiraal

Aan het einde van de Javastraat, tegen het Javaplein aan vind je De Jonge Admiraal. Ze serveren hier heerlijke koffies, goede broodjes en heerlijke taart van Majesteit Taart, een taartenwinkel verderop in de Javastraat. De Jonge Admiraal is gezellig en Laptopfree, iedereen die er zit is gezellig aan het kletsen of spelletjes aan het spelen en dat zorgt voor een goede sfeer. ’s Avonds kan je er ook lekkere biertjes uit de buurt drinken en er zijn vaak leuke evenementen als pubquizzes, Ajax-wedstrijden of live optredens.

17
Adres
Veelaan 15,
1019 AP Amsterdam

Restaurant Larette

Restaurant Larette is een nieuw restaurant en cocktailbar in Amsterdam-Oost. Tijdens de lunch serveren ze 'American style sandwiches'. Het is geïnspireerd op de New York Meatpacking District, een van de hipste wijken van NYC. In de avond serveren ze een dinerkaart waarbij de culturele grenzen vervaagd zijn, bereidt door chef Rex Enderman. Daarbij hebben ze een uitgebreid cocktail assortiment voor een leuke avond uit. Oftewel een nieuw aanwinst voor Amsterdam-Oost.

Boodschappen
18
Adres
Joris Ivensplein,
1087 BP Amsterdam

De REURING markt

De REURING markt strijkt elke zaterdag neer van 09:00 tot 16:00 en is een kleine maar fijne markt op IJburg. De gezellige sfeer van IJburg en de goede kwaliteit van producten staan hier voorop. Het ligt naast het Winkelcentrum van IJburg en bevindt zich naast een mooie speeltuin. Je vindt er diversen kramen met onder andere Alfons koffiebonen uit Italië, een jam speciaal zaak met bijzondere chutneys, buikspek van de BBQ in een foodtruck, een Mexicaanse specialist en nog veel meer. Ga erheen om het zelf mee te maken.

19
Adres
Schellingwouderdijk 339,
1023 NK Amsterdam

Landmarkt Schellingwoude

Landmarkt Schellingwoude is een grote overdekte supermarkt met producten voornamelijk van lokale ondernemers en kleine telers. De Landmarkt staat bekend om zijn ambachtelijke leveranciers uit de buurt en heeft dan ook een heel breed assortiment aan goede producten. Je kan hier ook vers bereide maaltijden afhalen, of op eten in het restaurant naast de supermarkt. Daar eet je wat de kok schaft, en is het dus elke dag anders. Je kan er ook een koffietje drinken en uitkijken over de mooie Schellingwouderdijk.

20
Adres
Harriët Freezerstraat 108A,
1103 JP Amsterdam

Toko Kai Hing

Bij Toko Kai Hing in winkelcentrum Ganzenhoef, ook wel toko Omoe genoemd,  vind je een unieke combinatie van Chinese en Surinaamse cultuur en producten. Naast Chinese draken en lampions aan het plafond, worden de lekkerste Surinaamse gerechten hier verkocht. Deze familietoko biedt onder andere nasi Hongkong style en gemberbier van Blesi, gemaakt door een familie uit Zuidoost. Kai Hing Li, 80 jaar oud en nog steeds dagelijks werkzaam in de toko, zorgt voor een authentieke sfeer en lekker eten.

21
Adres
Bottelarijstraat 1,
1019 VC Amsterdam

Millie Vanillie

Bij Millie Vanillie wordt van s’morgens vroeg tot ‘s avonds laat gebakken. Het assortiment bestaat onder andere uit verse zuurdesembroden en patisserie zoals kardemom buns en custard buns.
Daarnaast wordt er bij Millie Vanillie ook heerlijke koffie geserveerd. De bonen komen ook van  Sprout.

Interieur
22
Adres
Pedro de Medinalaan 89-91,
1086 XP Amsterdam

Design020

Op de westelijke punt van het Steigereiland vind je Design020; een groot woonwarenhuis met allerlei designmeubels van aanbieders zoals woonwinkel Kasstoor & Wonen 2000 en andere showrooms. Het is de perfectie plek om lekker rond te dwalen en inspiratie op te doen voor interieur en design. De ruimte is prachtig, met veel daglicht, zwevende trappen en een industrieel karakter. In de showrooms kun je naast designermeubelen ook bouwmaterialen bekijken zoals deurklinken en gietvloeren. Daarnaast is Design020 ook een meetingpunt voor architecten en designers.

23
Adres
Pedro de Medinalaan 91,
1086 XK Amsterdam

Kasstoor

De Kasstoor biedt sophisticated Amsterdam living. Deze zaak is al langer dan 100 jaar toonaangevend op het gebied van top design meubelen. Kasstoor is expert in het samenbrengen van klassieke en moderne ideeën. Een team van professionals reist de hele wereld af om de mooiste items te verzamelen. In de showroom gevestigd aan de prachtige Amerstamdse IJ kun je deze prachtige designer meubelen bekijken. Van banken tot stoelen tot tafels; hier vind je het allemaal en van de beste kwaliteit.

24
Adres
Ertskade 272,
1019 BB Amsterdam

Frankly Amsterdam

Het jonge Nederlandse bedrijf Frankly Amsterdam – met oprichter Femke Derks aan het roer – ontwerpt, produceert en verkoopt kleden, bedlinnen, plaids en sjaals. Producten in zachte naturel tinten die warme, comfort en rust toevoegen aan ieder interieur. Bij Frankly Amsterdam doen ze dingen anders, hun producten hebben een eerlijke oorsprong waarbij werknemers in een goede omgeving met zuivere, onschadelijke materialen werken en een eerlijk loon ontvangen.

Kunst & cultuur
25
Adres
Kruislaan 124,
1097 GA Amsterdam

Museum Tot Zover

Naast de mooie begraafplaats De Nieuwe Ooster bevindt zich Het Nederlands Uitvaart Museum Tot Zover: een museum over hoe er wordt omgegaan met de dood. Als je je nu afvraagt waarom er een museum is over de dood, ben je hier aan het juiste adres. Hier kan je meer leren over uitvaartrituelen en reflecteren op sterfelijkheid in de brede zin. Hoe wordt omgegaan met de dood kan veel zeggen over de identiteit van een mens, cultuur of samenleving. Als je meer wilt weten over wat de omgang met de dood ons vertelt over wie we zijn, waar we vandaan komen en wat we denken en geloven, is dit de perfecte plek. Naast een museum, is deze plek perfect voor jou.

Aantrekkelijke beleggingsmogelijkheid direct aan de jachthaven van IJburg. Het betreft een zelfstandige kantoorruimte welke thans verhuurd is aan een koffiebedrijf. Deze kantoorruimte maakt onderdeel uit van het kantoor-/woongebouw Haveneiland Oost Blok 48ab uit 2008 en is gelegen op de tweede verdieping. Het (hoofd)appartementsrecht wat te koop wordt aangeboden maakt onderdeel uit van een VvE bestaande uit 20 kantoor-/woonunits op de eerste tot en met vijfde verdieping, gelegen op erfpacht grond welke is afgekocht tot en met 31 mei 2056.  

In nader overleg is huidige huurovereenkomst opzegbaar waardoor de kantoorruimte per 1 mei 2024 leeg, vrij van huur en gebruik, is op te leveren. Hierdoor is het mogelijk om de kantoorruimte ook voor eigen gebruik te verwerven.

De moderne en duurzame kantoorruimte aan de Krijn Taconiskade 340-342 is circa 171,4 m² VVO exclusief aandeel in de algemene ruimten en bestaat uit een grote open ruimte met een (spreek)kamer en berging. De gehele ruimte beschikt over een hoogte van maar liefst 3,15 meter. De ruimte is bereikbaar middels een lift en trappenhuis vanuit de centrale entree op de begane grond. Er zijn gedeelte toiletfaciliteiten in de hal op de tweede verdieping. Aan de voorzijde is een breed front met veel lichtinval en een geweldig uitzicht over de jachthaven van IJburg. Aan de achterzijde bevind zich in de “binnentuin” de overbouwde parkeergarage waar het mogelijk is om een parkeerplaats te huren.

Historie
IJburg, gelegen aan de oostkant van Amsterdam, bestaat uit 4 gerealiseerde eilanden (Steigereiland, Rieteiland, Haveneiland, Centrumeiland) en 2 eilanden welke nog volop in ontwikkeling zijn (Strandeiland en Buiteneiland).Totaal betreft het ongeveer 20.000 woningen voor 50.000 bewoners.

IJburg is nu niet meer weg te denken uit Amsterdam. Het is een nieuwe woonwijk met een heel eigen karakter. Waterrijk, met originele architectuur en populair bij gezinnen met opgroeiende kinderen. 

Het eerste idee voor IJburg dateert uit 1965. De gemeenteraad stemde uiteindelijk in 1996 in met de bouw van IJburg. In 1999 begon de aanleg van de eerste fase van IJburg. In 2013 is de aanleg van de tweede fase van IJburg begonnen. In 2023 is de aanleg van het laatste eiland, Buiteneiland, begonnen. Dit wordt een natuureiland met voorzieningen zoals sport, recreatie en cultuur.

De straatnamen op het Haveneiland hebben bijna allemaal te maken met fotografen, filmmakers, journalisten en acteurs. Zo was Krijn Taconis een fotojournalist die in 1944-1945 deel uit maakte van de illegale fotografengroep De Ondergedoken Camera.

Gebouw
Het beleggingsobject aan de Krijn Taconiskade is onderdeel van het hoogwaardige Haveneiland Oost Blok 48ab. Het blok bestaat uit een viertal gebouwen met een combinatie aan functies van woningen, kantoren en bedrijfsruimten Het ontwerp is van Pim Köther van Köther Salman Koedijk Architecten. In 2008 is het gebouwd in opdracht van De Key door Heddes Bouw.

Aan de westkant grenst het blok aan de Binnenkant: een onderdeel van het havenkwartier, gericht op recreatie bij de binnenhaven met cafés en terrassen aan de kade. De gevel aan de haven bestaat uit vier panden die om en om een woon- en een werkfunctie hebben. De woonpanden bestaan uit een mix van koop- en huurwoningen. Alle panden hebben een eigen ontsluiting en geveluitwerking. De gehele begane grond heeft een bedrijfs- en/of horecafunctie.

Indeling
De lichte en moderne kantoorruimte heeft een L vorm. De entree vanuit de algemene lifthal is in het midden van het kantoor. Aan de voorzijde (de kant van de jachthaven) zijn vier Franse balkons met een vouw pui. Hier is ook voldoende ruimte voor minstens acht werkplekken. Via openslaande deuren in de glazen scheidingswand is de aparte spreek/werkruimte te betreden. Aan de achterzijde is een overdekt glazenwassersbalkon met over de gehele breedte een schuifbare zonnewering. Hier is ook de smaakvolle keuken en lounge hoek. Ook hier is nog voldoende plek voor minstens twee werkplekken. De ruimte is voorzien van een lichte gietvloer, industriële verlichting en het plafond is niet afgewerkt waardoor de ruimte een stoer uiterlijk heeft. 

Buurt + hotspots 
De kantoorruimte is gelegen op één van de mooiste plekken van het Haveneiland-Oost op IJburg. Direct aan de jachthaven van IJburg waar restaurants met terrassen zorg dragen voor een prettige woon- en werkomgeving. Voor ontspanning na een werkdag is de boulevard van IJburg aan de Bert Haanstrakade een ideale locatie om de wandelen of hardlopen of het Diemerpark welke aan de andere kant van het eiland gelegen is. Winkelcentrum IJburg is op circa tien minuten loopafstand gelegen.

Bereikbaarheid
Het object is uitstekend bereikbaar met zowel eigen vervoer als met openbaar vervoer. 
Haveneiland-Oost ligt op circa 5 minuten van Ringweg Oost en op circa 15 minuten van de binnenstad van Amsterdam. Via de Oostelijke Ontsluiting IJburg is de snelweg A1 binnen enkele minuten bereikbaar. Aan de IJburglaan is de halte voor tramlijn 26 en buslijn 66. Hierdoor zijn er directe verbindingen mogelijk met P+R Zeeburg, Amsterdam Centraal Station en Station Bijlmer Arena.

Parkeergelegenheid
Er zijn parkeerplaatsen gesitueerd in de garage onder de gemeenschappelijke binnentuin van Blok 48. Het is mogelijk om hier plaatsen te huren.

Parkeren is tevens mogelijk op de openbare weg middels betaling of een vergunningensysteem. Informatie over voorwaarden en mogelijkheden voor verkrijging van een (bedrijfs-) vergunning en eventuele wachttijd is op te vragen via de gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden
•    Modern en duurzaam
•    Zowel kantoor als woning toegestaan
•    Erfpacht afgekocht t/m 31 mei 2056
•    Actuele huuropbrengst circa € 35.600,- per jaar
•    Mooiste plek van IJburg
•    Mogelijkheid om parkeerplaatsen te huren

Een selectie van mooie interieur winkels in Amsterdam

De ‘Brute Prins’, een exponent van de stoere bouwstijl uit de vijftiger jaren, het Brutalisme

Een appartement met het comfort van een hotelsuite. Een ontwerp van Anne Claus

Recent bekeken
Overzicht alle woningen

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?