Kenmerken
Hemonylaan 6A, Amsterdam
Soort
  • Kantoorruimte
  • Bedrijfsruimte
Prijs
  • € 2.850,-
  • Per maand
Servicekosten
  • Per maand
Oppervlakte
  • Kantoor oppervlakte: 78 m2
  • Kantoor in units vanaf: 78 m2
Aanvaarding
  • In overleg
Energielabel
  • A+
Overige kenmerken

Oppervlakte 
De totale oppervlakte bedraagt 78,2 m² VVO kantoorruimte en is gelegen op de begane grond.

Tevens is er een gemeenschappelijke patio van 10,9 m². 

Opleveringsniveau
De kantoorruimte wordt opgeleverd, in huidige gerenoveerde staat, met onder andere de volgende voorzieningen:

•    eigen entree
•    vloerafwerking (pvc) met vloerverwarming
•    nieuw schilderwerk (spuitwerk)
•    basis plafondverlichting bestaande uit lichtrails met Maretti spots (wit)
•    in gefreesde elektra en data-outlets
•    moderne keuken met inbouwapparatuur
•    rolluik
•    nieuwe dubbele toiletgroep
•    internetaansluiting
•    nieuwe airco installatie
•    gemeenschappelijke patio

Huurprijs
€ 2.850,- per maand te vermeerderen met omzetbelasting.

Servicekosten
Niet van toepassing. 

Huurder dient zelf contracten af te sluiten met de betreffende leveranciers voor de levering van gas/water/elektra en eventuele overige voorzieningen.

Bestemming
Publiek-/privaatrechtelijk is de bestemming kantoorruimte van toepassing.

Monumentale status 
Niet van toepassing.

Energielabelklasse
Voor dit object geldt energielabelklasse A.

Betalingsverplichting
Per maand/kwartaal bij vooruitbetaling te voldoen.

Huurtermijn
Vijf jaar met aansluitende verlengingsperioden van vijf jaar.
Een eventuele kortere huurtermijn is onder voorwaarden bespreekbaar.

Huuringangsdatum
In nader overleg.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, vindt indexering plaats van de huurprijs op basis van de wijziging van het Consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks CPI Alle huishoudens (2015 =100), als gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Huurder dient een waarborgsom/bankgarantie (model ROZ) te stellen ter grootte van tenminste drie maanden huur en servicekosten, beide te vermeerderen met btw.

Huurvoorwaarden
Op basis van de Modelhuurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (R.O.Z. model februari 2015), met de bijbehorende algemene bepalingen, eventueel door verhuurder aan te vullen met bijzondere bepalingen.

Btw-plicht
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig door huurder wordt gecompenseerd.

Plattegrond
Hemonylaan 6A, Amsterdam
Documenten
Hemonylaan 6A, Amsterdam
"][/dflip]
Locatie
Hemonylaan 6A, Amsterdam
Eten & drinken
01
Adres
Van Woustraat 17,
1074 AA Amsterdam

Tjin's

Rond deze kleine broodjeszaak verzamelen zich vaak groepen mensen voor de deur voor een snelle snack. Tjin maakt al meer dan 40 jaar surinaamse broodjes en hapjes op basis van familie recept. Oprichter Chong begon ooit in West als platenzaak, echter werden de broodjes die hij achterin klaargemaakte steeds populairder, zoals het broodje met kabeljauw of de kerrie kip.

02
Adres
Van Woustraat 25,
1074 AB Amsterdam

Café Biljart van Wou

Café Biljart van Wou is een typisch buurtcafé waar het stil wordt als de buurtbewoners op vakantie zijn.

03
Adres
Van Woustraat 20,
1073 LL Amsterdam

Broodje Popov

Broodje Popov is al 50 jaar een broodjeszaak zoals deze bedoeld is. Gewoon een dik belegd broodje zoals je hem wil. Ze staan bekend om hun philly cheese steak en smashed hamburger met kaas, augurken, burgersaus en heerlijke gefrituurde uitjes. Iets minder trek? Ze serveren ook een goed broodje halfom.

 

04
Adres
Albert Cuypstraat 278,
1073 BR Amsterdam

La Biss Kosher Streetfood

La Biss is geen gewone sandwichbar; los van het feit dat de sandwiches uiteraard kosher zijn worden ze met zorg en precisie gemaakt met de beste en meest verse ingrediënten. Een specialiteit is de huisgemaakte challah brood, dagelijks vers gebakken en een unieke toevoeging aan de sandwiches. Ook de baguettes en andere verse broden zijn niet te missen.

05
Adres
Stadhouderskade 123-124,
1074 AV Amsterdam

Saravana Bhavan

Wie echt goed Indiaas wilt eten, en de sfeer van een echt Indiaas restaurant wilt proeven, moet naar Saravana Bhavan gaan, op het hoekje van de drukke Stadhouderskade en de van Wou straat zit hier dit grote restaurant. Het is een deel van de grootste vegetarische Indiase ketens in de wereld. Ze serveren ontelbaar veel lekkere (veel vegetarische dus) curry's en andere specialiteiten uit India. Het zit er vaak bomvol, met een gemengd publiek. Indiase gezinnen, stelletjes, toeristen, buurtbewoners, Saravana Bhavaan is een plek waar je goed kan eten.

06
Adres
Govert Flinckstraat 326HS,
1073 CJ Amsterdam

101 Gowrie

De jonge Australische chef Alex Haupt met Japanse en Duitse roots kookt naar eigen zeggen 'Gaijin cuisine'.  'Een viering van culturele diversiteit door middel van Japanse tradities, technieken en liefde voor het ingrediënt met een respectvolle minachting voor de regels van reguliere conventie.' Gowrie serveert een vast menu met verrassende gerechtjes. Denk aan gyoza gevuld met duif, japans brood (shokupan) met miso en nori en een congee van noord zee krab. Reserveren is noodzakelijk.

07
Adres
Van Woustraat 37,
1074 AB Amsterdam

Roopram Roti

Roopram Roti komt oorspronkelijk uit Suriname en werd geëxporteerd naar Nederland vanwege de grote vraag naar roti op de Nederlandse markt, onder andere door vakantiegangers uit Paramaribo. Om aan deze vraag te voldoen, besloot J. Roopram diepvries roti naar Nederland te exporteren. Helaas werd dit op het laatste moment tegengehouden vanwege de beperkingen op de uitvoer van kip en kipdelen uit Suriname. In plaats daarvan opende J. Roopram in juli 2002 zijn eerste restaurant aan het Mathenesserplein 89 te Rotterdam. Dit werd gevolgd door het tweede filiaal in Amsterdam, genaamd Roopram Roti Eetcafé. Sindsdien zijn er twee extra filialen geopend, namelijk in Den Haag en aan de Van Woustraat 37 te Amsterdam.

08
Adres
Albert Cuypstraat 260,
1073 BR Amsterdam

Ranchi

Ranchi is een Japanse broodjeszaak gerund door Sebastiaan en Christiaan Roosink. Een broodje in Japanse stijl wordt ook wel Sando genoemd. Keuzes zijn bijvoorbeeld een chicken sando (met krokante kip) of de beroemde tamago sando met eiersalade. Daarnaast hebben ze een broodje met tsukune (een soort gehaktbrood) gemaakt van kippengehakt in yakitori-stijl. Lekker met sesam, bosui, gember, knoflook en tare-saus.

09
Adres
Govert Flinckstraat 308,
1073 CJ Amsterdam

Restaurant Mont Blanc

Chef Thibault en zijn vrouw Dieuwertje Gordijn runnen al jaren succesvol Bistrot des Alpes. In oktober 2021 hebben zij op de Govert Flinckstraat 308 een nieuw restautant geopend. Hier kan je op culinaire ontdekkingsreis rondom de Mont Blanc. Chef Thibault neemt je mee langs de bergmeren, door de bergen en tot slot naar de top van de Mont Blanc met zijn signature dessert. Een fine-dining ervaring in een warme sfeer.

10
Adres
Albert Cuypstraat 250 HS,
1073 BP Amsterdam

Osakaball

The Osaka streetfood kraam staat op maandag op de Ten Katemarkt en van dinsdag tot en met zaterdag op de Albert Cuypmarkt. The kraam heel gedurende het jaar heel wat trouwe klanten opgebouwd met hun authentieke Japanse dishes. Van ramen tot, okonomiyaki, noodles en curry. Wandel over de markt met een lege maag en volg de geur van lekker eten.

11
Adres
Hemonystraat 18,
1074 BP Amsterdam

L'Angoletto

Bij L’Angoletto lijkt het alsof de tijd heeft stil gestaan. Het restaurant heeft geen website, reserveren kan niet en pinnen ook niet maar het eten is verrukkelijk! De chef staat erom bekend dat hij trots is op zijn eten en hij hecht veel waarde aan tradities, dus waag het niet om te vragen om kaas bij je pasta met vis. Dit is het allemaal waard want het beste Italiaans eten in de Pijp eet je hier.

12
Adres
Govert Flinckstraat 251,
1073 BX Amsterdam

Arles

Numa Muller, de chef uit Arles, creëert elke maand een nieuw 3, 4 en 5 gangen menu. Zijn neo-bistro gerechten zijn eenvoudig doch verrassend door de bijzondere combinaties van de Franse keuken met invloeden van buitenaf. De geheel Franse wijnkaart is een interessante combinatie van traditionele producenten met zowel opkomende vins naturels.
In 2022 is het restaurant voor het vijfde jaar op rij door Michelin bekroond met een Bib-Gourmand.

13
Adres
Eerste Sweelinckstraat 1,
1073 CK Amsterdam

Warung Swietie

Warung Swietie Lelydorp is een Surinaams restaurant op een steenworp afstand van de Albert Cuyp Markt. Het staat bekend om saotosoep en roti, die beiden voor een hele betaalbare prijs over de toonbank vliegen. Het is één van de kleinste Warungs in Amsterdam en in de zomer heeft het eethuis zelfs een klein terras. Voor een snelle hap zoals een broodje Pom met zuur kun je hier prima terecht!

14
Adres
Eerste Sweelinckstraat 19F,
1073 CL Amsterdam

Little Collins

In 2011 ­openden Stan Kerkhof en zijn ­Australische vrouw Georgina Patterson het brunchcafé Little Collins in De Pijp. Bij Australisch brunchen moet je denken aan gepocheerde eieren en avocado op toast. Bij de brunch mag ook best wat alcohol gedronken worden, daarom staat ook de bloody mary op de kaart.

15
Adres
Albert Cuypstraat 228,
1073 BN Amsterdam

De Japanner

De Japanner is inmiddels een fenomeen geworden in zowel de Pijp als in Oud-West. De vestiging in de Pijp zit op de Albert Cuyp markt, wat het gemakkelijk maakt om binnen te stappen nadat je ergens een biertje hebt gedaan. Het concept is simpel en straight-forward: heerlijk Japans fingerfood wat gepaard gaat met ofwel een cocktail, Japans biertje, saké of een non-alcoholisch alternatief natuurlijk. Het komt dan ook niet als een verassing dat de reviews over de Japanner lovend zijn, waarbij vooral het vriendelijke personeel als de lekkere hapjes worden uitgelicht.

16
Adres
Albert Cuypstraat 203-C,
1073 BE Amsterdam

Saskia's Huiskamerrestaurant

De naam zegt het al: eten bij Saskia's Huiskamerrestaurant is als dineren in de huiskamer. In dit restaurant eet je alleen in kleine gezelschappen tot 10 personen. Een uitstekende manier om een gezellige knusse avond door de brengen met een groep vrienden. Saskia's Huiskamerrestaurant is echt begonnen als restaurant in de huiskamer van eigenaresse Saskia en is later verhuist naar een eigen pand. Het restaurant bestaat nu al 18 jaar maar heeft zijn bijzondere sfeer weten te behouden. Het restaurant bevindt zich aan de Albert Cuypstraat; vlakbij de markt waar Saskia dagelijks inspiratie opdoet voor nieuwe gerechten

17
Adres
Van Woustraat 97,
1074 AG Amsterdam

Rayleigh & Ramsay

Rayleigh & Ramsay wordt omschreven als een snoepwinkel voor volwassenen. De term wijnbar vinden ze hier te hoogdrempelig, maar de focus ligt toch echt wel op wijn, met meer dan 100 open wijnen. Uniek is dat je wijn per slok, half glas of heel glas kan bestellen. Zo kan je hier terecht om alles wat je wil te proeven en te ontdekken wat je de allerlekkerste wijn vindt. Naast wijnen staat er ook goede koffie, cocktails, tapbier en lekker eten op het menu.

Boodschappen
18
Adres
Albert Cuypstraat 267,
1073 BH Amsterdam

C&C Asianmarkt

Aan het einde/of het begin van de Albert Cuyp ligt de C&C Asian Supermarket. De winkel is een begrip voor eenieder die tijdens het koken opeens bijzondere ingrediënten nodig heeft. Naast verse producten heeft de winkel een gigantisch assortiment met allerlei Aziatische must-haves wanneer het op onmisbare ingrediënten aankomt. Van heerlijke pindasaus voor bij summer-rolls tot ongelofelijke hoeveelheden ingevroren dumplings om in bamboe mandjes zelf op te warmen. De sojasaus vliegt in grote flessen en betaalbare prijzen over de toonbank en ook voor enkele leuke decoraties kan je hier terecht. De pret kan echter niet op, want er is óók nog een klein hoekje in de supermarkt waar er vers eten wordt klaargemaakt. Hier kun je dus na je grote boodschappen genieten van onder andere verse summer-rolls.

19
Adres
Eerste Sweelinckstraat 18,
1073 CM Amsterdam

Il Pastificio

Een pastafabriek; zo noemt Il Pastificio zichzelf. Hier maken ze zelf Italiaanse pasta op authentieke wijze. Elke dag zijn ze bezig met het bereiden van verse producten. Het aanbod is groot: van fusilli tot conchiglie tot rigatoni napoletani. Of je nou indruk wil maken tijdens een etentje; of lekker voor jezelf wil koken; met de producten van Il Pastificio wordt elk pastagerecht een succes.

20
Adres
Albert Cuypstraat 208H,
1073 BM Amsterdam

Rise Bakery

De drie eigenaren van Rise Bakery ontmoetten elkaar in Londen waar ze allemaal in de horeca werkten. Door de maatregelen van de pandemie op de horeca besloten ze gezamenlijk hun droom te volgen en naar Amsterdam te komen om een bakkerij te openen. Alle drie hebben ze een eigen specialiteit en dat resulteert in Franse broden, zuurdesem en taartjes. Gelegen aan de Albert Cuypstraat is dit de perfecte plek om een Deens gebakje of een kaneelbroodje te eten voor of na boodschappen op de markt.

21
Adres
Albert Cuypstraat,
1073 BD Amsterdam

De Albert Cuypmarkt

De Albert Cuypmarkt is van maandag t/m zaterdag geopend van 9:00 tot 18:00 en is met 260 kramen de grootste dagmarkt van Europa. Het gemeentebestuur besloot om in 1905 een vrije markt te vestigen dat vandaag de dag de Albert Cuypmarkt is, vernoemd naar een 17e -eeuwse kunstschilder. Je kan hier je dagelijkse boodschappen doen en terecht voor in het speciaal verse vis, delicatessen en verschillende soorten stoffen. De markt is natuurlijk bekend onder de Amsterdammers, maar ook toeristen weten de markt te vinden om bijvoorbeeld de typische Hollandse lekkernijen als haring en stroopwafel te proeven en opzoek te gaan naar souvenirs. Het is ook een leuke markt om gewoon even af te lopen voor de gezelligheid.

22
Adres
Van Woustraat 103,
1074 AG Amsterdam

Stadsmarkt de Pijp

Bij Stadsmarkt de Pijp worden de producten dagelijks zelf opgehaald. Zo komen direct van de boer, tuinder, slager, visboer en bakker allerlei producten midden in de Pijp terecht. De focus bij Stadsmarkt de Pijp ligt op duurzaamheid en hier wordt een eerlijke prijs voor betaald aan de leveranciers. De werkzame vakmensen staan altijd paraat om iets aan te raden of om iets te laten proeven. Ook staat ambacht centraal; het is een markt waar je fijn kan eten en lekker kan genieten.

Interieur
23
Adres
Eerste Sweelinckstraat 56,
1073 CM Amsterdam

Mud in May

Mud in May is een interieur- en cadeauwinkel in het hartje van de Pijp. Je vindt hier items van zowel bekende designers als minder bekende designers en daardoor ontstaat er een speels mix. Voor ieder budget is hier wel iets te scoren. Mud in may verkoopt allerlei soorten producten; stoelen, vazen, lampen, tafels en zelfs kleding. Ook hebben ze een leuke blog waar ze artikelen waar ze in gesprek gaan met designers over de nieuwste interieurtrends.

24
Adres
Stadhouderskade 160,
1074 BC Amsterdam

Nicemakers

Interieurontwerpers Joyce en Dax Roll zijn partners in het leven en in design, samen staan zij bekend als ‘Nicemakers’. Persoonlijk, levendig, functioneel, rijk, inspirerend, elegant, gedegen en decoratief; het 'Nice' in 'Nicemakers' is even licht en natuurlijk alsook indrukwekkend en allesomvattend. Het interieur voor de saladebar SLA was het eerste project dat hen op de kaart zette, waarna vele indrukwekkende projecten volgden waaronder een waanzinnig penthouse in Maastricht, waarmee ze een rol kregen in het Netflix-programma 'Amazing Interiors'.

25
Adres
Van Woustraat 111,
1074 AH Amsterdam

FEST

FEST is een Nederlands interieurmerk dat in 2013 is gestart door Femke Furnée. De kerngedachte achter FEST: een mooie omgeving toegankelijk maken, voor iedereen. FEST biedt high-end meubels en woonaccessoires – zonder dat daar een high-end prijskaartje aan hangt. De vrolijke, tijdloze en duurzame collecties worden ontwikkeld in samenwerking met internationale designers. Bij FEST vind je alles om jouw interieur een (kleurrijke) boost te geven.

The Hemony is een leuke zelfstandige kantoorruimte in het bruisende De Pijp, direct tegenover de beroemde Albert Cuypmarkt. Vanwege haar ligging vlakbij de Stadhouderskade is de ruimte zowel met openbaar vervoer als met eigen vervoer goed bereikbaar. Er is tevens een mogelijkheid om flexibel een parkeerplek te huren. De ruimte van circa 78 m² wordt turn-key opgeleverd en is voorzien van nieuw schilderwerk, verlichting, nieuw sanitair en een nieuwe keuken met inbouwapparatuur. Aan de voorzijde is één lichtkoepel en een grote raam en aan de achterzijde zijn er drie lichtkoepels en een patio met twee glazen wanden. Hierdoor is er in de gehele ruimte veel daglicht toetreding. Vanwege de ligging en indeling leent de kantoorruimte zich uitstekend voor een creatieve of zakelijke gebruiker. 

Gebouw
De kantoorruimte zelf is gebouwd in het jaar 2007. De Hemonystraat kreeg haar naam al in 1880 en is genoemd naar Pieter en François Hemony. Later is de straat hernoemd naar de Hemonylaan, wat overigens de enige laan is in De Pijp met grandeur en ruimte. De Hemonylaan lijkt een vreemde eend in de bijt tussen de bebouwing van de Pijp. De staat is een bijzondere mengeling van chique en krotterig waardoor zij haar eigen allure heeft gekregen. Opvallend is de ‘streetart’ die de Amsterdamse kunstenaar Hugo Kaagman in 2014 heeft aangebracht op de blinde muren die parkeerplaatsen en tuinen afsluiten. Deze kleurige kunstwerken knallen nu eruit door een wervelwind aan patronen en figuren. 

Buitenruimte 
Aan de achterzijde van de kantoorruimte is een gemeenschappelijk patio gelegen welke wordt gedeeld met de gebruikers van de achtergelegen kantoorruimte. De patio is 10,9 m2 en voorzien van bestrating en planten in plantenbakken. Vanwege de grote raampartijen is er via de patio veel daglicht toetreding in de kantoorruimte. 

Buurt + hotspots 
De Hemonylaan is een zijstraat van de bruisende Van Woustraat in De Pijp in stadsdeel Zuid. In deze levendige straat barst het van de hotspots op het gebied van eten, drinken en shoppen. Direct tegenover de Hemonylaan is de beroemde Albert Cuypmarkt met al haar verse groenten, fruit, vis, bloemen en planten, stoffen, kleding, textiel, fijne lederwaren en sieraden. Op loopafstand is ook het Sarphatipark gelegen. Dit stadspark is een groen rustpunt midden in de drukke wijk.

Bereikbaarheid
De kantoorruimte is uitstekend bereikbaar met zowel eigen vervoer als met openbaar vervoer vanwege haar ligging vlakbij de Stadhouderskade. Hier loopt de centrumring S-100 waardoor verschillende uitvalswegen goed bereikbaar zijn. Ook heeft tramlijn 4 een halte aan de Stadhouderskade waardoor een directe verbinding met het Centraal Station mogelijk is. Op loopafstand aan het Frederiksplein is tevens de tramhalte voor de lijnen 1, 7 en 19 en iets verder lopen is ook de halte Vijzelgracht waar tram 24 rijdt en metro 52 (Noord/Zuidlijn). 

Parkeergelegenheid
Er is de mogelijkheid om flexibele een parkeerplek te huren bij deze kantoorruimte. 

Parkeren is tevens mogelijk op de openbare weg middels betaling of een vergunningensysteem. Informatie over voorwaarden en mogelijkheden voor verkrijging van een (bedrijfs-) vergunning en eventuele wachttijd is op te vragen via de gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden
•    Eigen entree
•    Gemeenschappelijke patio
•    Gerenoveerde staat
•    Daklichten
•    Nieuw sanitair en keuken
•    Mogelijkheid om flexibel een parkeerplek te huren

The Hemony is een leuke zelfstandige kantoorruimte in het bruisende De Pijp, direct tegenover de beroemde Albert Cuypmarkt. Vanwege haar ligging vlakbij de Stadhouderskade is de ruimte zowel met openbaar vervoer als met eigen vervoer goed bereikbaar. Er is tevens een mogelijkheid om flexibel een parkeerplek te huren. De ruimte van circa 78 m² wordt turn-key opgeleverd en is voorzien van nieuw schilderwerk, verlichting, nieuw sanitair en een nieuwe keuken met inbouwapparatuur. Aan de voorzijde is één lichtkoepel en een grote raam en aan de achterzijde zijn er drie lichtkoepels en een patio met twee glazen wanden. Hierdoor is er in de gehele ruimte veel daglicht toetreding. Vanwege de ligging en indeling leent de kantoorruimte zich uitstekend voor een creatieve of zakelijke gebruiker.

Gebouw
De kantoorruimte zelf is gebouwd in het jaar 2007. De Hemonystraat kreeg haar naam al in 1880 en is genoemd naar Pieter en François Hemony. Later is de straat hernoemd naar de Hemonylaan, wat overigens de enige laan is in De Pijp met grandeur en ruimte. De Hemonylaan lijkt een vreemde eend in de bijt tussen de bebouwing van de Pijp. De staat is een bijzondere mengeling van chique en krotterig waardoor zij haar eigen allure heeft gekregen. Opvallend is de ‘streetart’ die de Amsterdamse kunstenaar Hugo Kaagman in 2014 heeft aangebracht op de blinde muren die parkeerplaatsen en tuinen afsluiten. Deze kleurige kunstwerken knallen nu eruit door een wervelwind aan patronen en figuren.

Buitenruimte 
Aan de achterzijde van de kantoorruimte is een gemeenschappelijk patio gelegen welke wordt gedeeld met de gebruikers van de achtergelegen kantoorruimte. De patio is 10,9 m2 en voorzien van bestrating en planten in plantenbakken. Vanwege de grote raampartijen is er via de patio veel daglicht toetreding in de kantoorruimte.

Buurt + hotspots 
De Hemonylaan is een zijstraat van de bruisende Van Woustraat in De Pijp in stadsdeel Zuid. In deze levendige straat barst het van de hotspots op het gebied van eten, drinken en shoppen. Direct tegenover de Hemonylaan is de beroemde Albert Cuypmarkt met al haar verse groenten, fruit, vis, bloemen en planten, stoffen, kleding, textiel, fijne lederwaren en sieraden. Op loopafstand is ook het Sarphatipark gelegen. Dit stadspark is een groen rustpunt midden in de drukke wijk.

Bereikbaarheid
De kantoorruimte is uitstekend bereikbaar met zowel eigen vervoer als met openbaar vervoer vanwege haar ligging vlakbij de Stadhouderskade. Hier loopt de centrumring S-100 waardoor verschillende uitvalswegen goed bereikbaar zijn. Ook heeft tramlijn 4 een halte aan de Stadhouderskade waardoor een directe verbinding met het Centraal Station mogelijk is. Op loopafstand aan het Frederiksplein is tevens de tramhalte voor de lijnen 1, 7 en 19 en iets verder lopen is ook de halte Vijzelgracht waar tram 24 rijdt en metro 52 (Noord/Zuidlijn).

Parkeergelegenheid
Er is de mogelijkheid om flexibele een parkeerplek te huren bij deze kantoorruimte.

Parkeren is tevens mogelijk op de openbare weg middels betaling of een vergunningensysteem. Informatie over voorwaarden en mogelijkheden voor verkrijging van een (bedrijfs-) vergunning en eventuele wachttijd is op te vragen via de gemeente Amsterdam.

Aziatisch eten in Amsterdam, de keuze is reuze

Test

‘Ruimte is het mooiste meubel’ Ton de Gier (1925 – 1980)

Uitgelicht; In het hart van Oud-Zuid, tussen het Museumplein en de PC Hooftstraat verschijnt het mondaine ‘Petit Paris’

Recent bekeken
Overzicht alle woningen

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?