Kenmerken
Donker Curtiusstraat 13, Amsterdam
Soort
 • Kantoorruimte
Prijs
 • € 295,-
 • Per vierkante meters per jaar
Servicekosten
 • € 30,-
 • Per vierkante meters per jaar
Oppervlakte
 • Kantoor oppervlakte: 245 m2
 • Kantoor in units vanaf: 245 m2
Parkeren
 • 1 overdekte parkeerplaats(en)
 • € 2.250,-
Aanvaarding
 • In overleg
Energielabel
 • A+
Overige kenmerken

Oppervlakte 
De totale oppervlakte bedraagt circa 245,54 m² VVO kantoorruimte en is als volgt verdeeld:

•    kelder: circa 57,04 m² VVO*
•    begane grond: circa 93,5 m² VVO
•    entresol verdieping: circa 95,0 m² VVO 

Parkeren
Onder het gebouw bevindt zich een parkeergarage waar één (aangewezen) parkeerplaats (direct achter de entree naar de kantoorruimte) beschikbaar is voor onderhuur.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte wordt opgeleverd, in huidige staat, met onder andere de volgende voorzieningen:

•    representatieve eigen entree
•    vloerafwerking
•    LED-inbouwarmaturen
•    luxe toiletgroepen in het souterrain
•    luxe keuken met inbouwapparatuur in het souterrain
•    alarminstallatie 
•    WTW installatie 
•    airconditioning 
•    huidige databekabeling
•    huidige elektrabekabeling
•    twee vergaderruimtes

Huurprijs kantoorruimte
€ 295,- per m² VVO per jaar te vermeerderen met omzetbelasting.

Huurprijs parkeerplaats
€ 2.250,- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met omzetbelasting.

Servicekosten
€ 30,- per m² per jaar te vermeerderen met omzetbelasting, ten behoeve van de navolgende diensten/leveringen:

•    elektra
•    water
•    alarmsysteem en meldkamer
•    camerabewaking
•    alarmsysteem en rookmelders onderhoud
•    bedrijfsuitrusting en goederen
•    huurdersbelangverzekering
•    buitenramen wassen (1x per 60 dagen)
•    gemeentelijke belasting

Bestemming
Publiek en privaatrechtelijk is de bestemming kantoorruimte van toepassing.

Monumentale status 
Niet van toepassing.

Energielabelklasse
Voor dit object geldt energielabelklasse A+.

Betalingsverplichting
Per maand bij vooruitbetaling te voldoen.

Huurtermijn
Vijf jaar. Eventuele afwijkende huurperioden zijn bespreekbaar.
Onderhuursituatie tot uiterlijk 31 augustus 2032.

Huuringangsdatum
In nader overleg.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, vindt indexering plaats van de huurprijs op basis van de wijziging van het Consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks CPI Alle huishoudens (2015 =100), als gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Huurder dient een waarborgsom/bankgarantie (model ROZ) te stellen ter grootte van tenminste drie maanden huur en servicekosten, beide te vermeerderen met btw.

Huurvoorwaarden
Op basis van de Modelhuurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (R.O.Z. model februari 2015), met de bijbehorende algemene bepalingen, eventueel door verhuurder aan te vullen met bijzondere bepalingen.

Btw-plicht
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig door huurder wordt gecompenseerd.

Goedkeuring door verhuurder
De onderhuur kandidaat dienst voorgedragen te worden aan hoofdverhuurder en mag maximaal 50% van het oppervlak onderhuren nadat de hoofdverhuurder goedkeuring heeft gegeven.

De bestemming van de onderhuurder dient overeen te komen met bestemming zoals opgenomen in de hoofdhuurovereenkomst; uitsluitend gebruik als kantoorruimte in de ruimste zin van het woord, waaronder kantooractiviteiten en een showroom welke toegankelijk is voor publiek. Het gehuurde zal niet als detailhandel of horecaruimte worden gebruikt.

Bij (tussentijdse) beëindiging van de hoofdhuurovereenkomst komt de onderhuurovereenkomst automatische ten einde. Onderhuurder treedt op geen enkele wijze in de rechten van de hoofdhuurder. Hoofdhuurder blijft te allen tijden verantwoordelijk voor het nakomen van alle verplichtingen zoals vastgelegd in de hoofdhuurovereenkomst.

Overige bepalingen
Donker Curtiusstraat 13, Amsterdam

Voorbehoud Broersma Werken
Deze vrijblijvende informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid hiervan wordt door Broersma Werken geen aansprakelijkheid aanvaard, noch kan hieraan enig recht worden ontleend.

Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een, daarvan al dan niet afwijkend, aanbod worden Broersma Werken noch haar opdrachtgevers op enige wijze gebonden, ook niet tot het doen van enig tegenbod. Broersma Werken treedt uitdrukkelijk slechts op als adviseur van haar opdrachtgever en niet als gevolmachtigde namens haar. Voorts geldt dat tussen partijen eerst juridisch binding kan ontstaan nadat definitieve overeenstemming is bereikt ter zake van al hetgeen zij met elkaar beogen te regelen en deze overeenstemming bovendien is vastgelegd in een schriftelijke en namens beide partijen rechtsgeldig ondertekende overeenkomst, waarbij artikel 3:39 BW overeenkomstige toepassing vindt.

Broersma Werken is een besloten vennootschap, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34121232. Broersma Werken verleent al haar diensten op grond van de Algemene Voorwaarden NVM voor professionele opdrachtgevers Versie februari 2023. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten die aan haar zijn of worden verstrekt en/of op de levering van al haar diensten en producten aan wie dan ook. De algemene voorwaarden worden op verzoek toegezonden en zijn tevens te downloaden op broersma.nl. De aansprakelijkheid van Broersma Werken is in alle omstandigheden en jegens eenieder beperkt tot het bedrag dat door de beroepsaansprakelijkheidsverzekering van Broersma Werken in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de (bruto vloer- /verhuurbaar vloer-/gebruiks-) oppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Plattegrond
Donker Curtiusstraat 13, Amsterdam
Documenten
Donker Curtiusstraat 13, Amsterdam
"][/dflip]
Locatie
Donker Curtiusstraat 13, Amsterdam
Eten & drinken
01
Adres
Van Hallstraat 268,
1051 HM Amsterdam

Back to Black

Back to Black is een koffiebar met een eigen branderij aan de Weteringstraat. Bij Back to Black wordt elk stap in het productieproces van koffie met passie en vakmanschap uitgevoerd. Vanuit hun liefde voor koffie reizen de eigenaren van Back to Black de hele wereld af op zoek naar de beste producten. Deze verkopen zij vervolgens in hun eigen zaak. Naast koffie serveren ze ook lekkere koekjes en taartjes én ze verkopen ook eigen t-shirts met mooie designs.

02
Adres
Schaepmanstraat 2,
1051 JC Amsterdam

Vleesch noch Visch

Bij Vleesch noch Visch kan je legendarisch vegetarisch eten. Er wordt gekookt met eerlijke vegetarische ingrediënten die je vlees doen vergeten. De verse pita’s met huisgemaakte tzatziki of andere sauzen zal de fervente vleeseter versteld doen staan hoe lekker vegetarisch eten kan zijn. Zo hopen ze met vegetarisch streetfood een groot publiek te kunnen bereiken. Je kan hier terecht aan de Schaepmanstraat in Amsterdam, maar ze zijn ook terug te vinden op allerlei festivals.

03
Adres
Van Hallstraat 97,
1051 HA Amsterdam

Ao Bar Amsterdam

De barista’s van  Ao serveren  speciale koffie’s, cocktails en sandwiches. Ao is Japans voor blauw, wat je terug ziet in het super strakke en minimalistische interieur, gekleurd in blauw wit. De koffiebonen worden gebrand door Monks Coffee Roasters. Daarnaast hebben ze een uitgebreide theekaart inclusief matcha’s en cold brews. Naast de matcha marble cake is ook de cannelé een aanrader, elegante cakejes van eieren, boter, vanille en rum uit Bordeaux.

 

04
Adres
Van Hallstraat 65,
1051 GZ Amsterdam

De Buurman

Bij snackbar de Buurman vind je heerlijke snacks met een goed verhaal erachter. Eigenaar Yayha Amhed Faruk staat elke dag met passie in zijn zaak. Je kunt hier natuurlijk de standaard snacks krijgen, zoals kroketten en frikandellen, maar de Buurman onderscheid zich van andere snackbars door ook lekkere gerechten uit Egypte en het Midden-Oosten te serveren. Een uitblinker is de falafel gemaakt van tuinbonen; perfect knapperig van buiten en zacht van binnen.

05
Adres
Westerstraat 266,
1015 MT Amsterdam

Café de Parel

Aan het einde van de mooie Westerstraat staat al vele jaren een lichtelijk onopvallend groen café. Het zit er al lang maar sinds kort heeft het weer nieuwe aanloop, er wordt ontzettend goed en met liefde gekookt, en heeft nog steeds de sfeer van een Jordanese bruinkroeg, en dat voel je en maakt het tot een unieke plek.

06
Adres
Westerstraat 264,
1015 MT Amsterdam

The Good Companion

Gelegen middenin de Jordaan vind je The Good Companion. Duurzame vis en dagverse producten staan hier vooraan. De naam zegt het al, losjes de Engelse vertaling van ‘Het goede maatje’, en vandaar dat ze hier ook goddelijke Fish and chips verkopen die je met al je goede maten kan opeten. Maar ook oesters, mosselen en andere specialiteiten zijn hier van hoge kwaliteit.

07
Adres
Tweede Nassaustraat,
1052 BJ Amsterdam

Wang’s Flavour

Wang's Flavour, gevestigd in de Tweede Nassaustraat, is een must-visit voor liefhebbers van de Zhejiang-keuken. De frisse en milde smaken van deze keuken komen terug in de originele gerechten op het menu. Hier geen typische Chinese afhaalgerechten, maar juist minder bekende nummers. Wie van pittig houdt, kan kiezen uit een selectie pikante Sichuan-gerechten. Wang's Flavour staat ook bekend om zijn fenomenale geroosterde eend. Naast dineren in het restaurant kun je hier ook bestellen.

08
Adres
Van Limburg Stirumstraat 115,
1051 BA Amsterdam

Cafe Beurre

Café Beurre is een laagdrempelige plek waar je zonder reservering altijd welkom bent. Het restaurant heeft een voorliefde voor groenten en boter, en gebruikt geen vlees of vis in hun gerechten. De wijnkaart is samengesteld door voormalig medewerker van Balthazar's Keuken en De Wijnwinkel, en biedt een selectie van Franse en Italiaanse wijnen tegen fatsoenlijke prijzen. Het restaurant heeft ook veel aandacht voor aperitieven en serveert een klassiek Frans hapje van radijs met zelfgemaakte boter van biologische boerderij De Beekhoeve. De menukaart wisselt regelmatig en biedt gul smakende, ongecompliceerde gerechten die uit de losse pols lijken te zijn ontstaan.

09
Adres
Watertorenplein 6,
1051 PA Amsterdam

Café Restaurant Amsterdam

Voor de steak, fruit de mer of de sticky toffee cake. Café Restaurant Amsterdam is altijd even goed. In het oude Machinepomp gebouw op het Watertorenplein bevindt zich sinds 1996 dit restaurant. Inmiddels is het niet meer weg te denken uit de Amsterdamse horeca-wereld. De industriële look van het restaurant geeft een grootste indruk, maar is tegelijkertijd ook knus gebleven. Het eten is goed, en ’s zomers zit je aan het water op het terras. Ook voor grote groepen een fijne plek om lang te tafelen. Je kan er ook heerlijk lunchen of gewoon een kopje koffie drinken met een krantje erbij. Het is hoe dan ook de moeite waard dit fantastische gebouw te bekijken.

10
Adres
Groen van Prinstererstraat 14,
1051 EG Amsterdam

Pendergast

Pendergast is een moderne rokerij geïnspireerd op de cultuur van Kansas City. Bij Pendergast komen kruispunt Amerikaanse en Nederlandse gerechten samen. Ze bieden een selectie van fijne vleeswaren, langzaam gerookt op Hollands fruithout en een seizoensgebonden verse groenten. Alles is huisgemaakt, inclusief de taarten. 

11
Adres
Van Limburg Stirumplein 10 A,
1051 BE Amsterdam

Chez Nina

Chez Nina is het gelijknamige restaurant van de Zweedse chef-kok en bestsellerauteur Nina Olsson in Amsterdam. Nina Olsson brengt haar populaire kookstijl naar een nieuwe hotspot in het hart van Amsterdam. Bij Chez Nina kan je binnenkomen voor lunch of  een diner in het restaurant. Hier wordt nooit saai vegetarisch gekookt. Overdag serveren ze salades, sandwiches en bowls of goodness en in de avond een a-la-carte menu om te delen.
12
Adres
Nieuwe Willemsstraat 1-3,
1015 JH Amsterdam

Duende dos

Erik Nieuwendijk (56) en Jackie Tack (51), de bevlogen eigenaren van restaurant Dos, hebben een culinaire reis van 25 jaar achter de rug. In een tijd waarin het uitleggen van tapas nog noodzakelijk was, hebben ze nu, mede dankzij de invloed van drie Spaanse experts uit het oude Centra, gekozen voor klassieke Spaanse gerechten. Met Roberto en Jesus, samen meer dan 60 jaar ervaring in de Spaanse keuken, wordt het authentieke karakter van Dos versterkt. Dit restaurant staat dan ook synoniem voor de traditionele Spaanse keuken met gebruik van goede en eerlijke ingrediënten, bereid op een simpele en smaakvolle wijze.

13
Adres
Westerstraat 186,
1015 MR Amsterdam

Madre

Restaurant & cocktailbar Madre is ideaal gelegen op de Westerstraat, midden in de Jordaan. Het is de Bacalar van het centrum en daarmee dus net zo een veelbelovende taqueria met verfrissende cocktails. De boodschap van Madre zit verwerkt in de naam: alles begint en eindigt bij onze mama's. Wat betreft het eten betekent dit dat het process van productie tot vork rekening houdt met de liefde van moeder natuur. Het gebruik van lokale producten uit het seizoen draagt bij aan de positieve boodschap van het restaurant en is ook te proeven, zowel in de Mexicaanse keuken als in de met limoen doordrenkte mescal cocktails. Reserveren is handig maar hoeft niet, de helft van de ruimte wordt open gehouden voor walk-in's!

14
Adres
Westerstraat 182,
1015 MR Amsterdam

Café Parlotte

Mooie wijn, lekker eten, maar vooral ook de gezelligheid van samen een avond doorbrengen op een fijne plek. Dat is Café Parlotte”, zo zeggen ze zelf. Wij zien vooral een heerlijk café voor elke dag van de week waar je vanaf iets-voor-de-vijf-in-de-klok aan mag schuiven voor wijn, oesters, charcuterie, kaas en andere lekkere dingen. Je kan reserveren maar ze houden ook altijd plekjes over voor de toevallige voorbijganger want in een cafe moet je immers gewoon altijd kunnen binnenlopen!

15
Adres
Tweede Tuindwarsstraat 10A,
1015 RZ Amsterdam

Bar Pif

(Bar) Pif:  is het Franse woord voor de eerste geur, de eerste kennismaking met wijn. Bij Bar Pif schenken ze levendige, authentieke wijnen die nieuwsgierige neuzen verlangend maken naar meer. Geen ingewikkeld gedoe, want ze houden het graag toegankelijk. Maar dan met topkwaliteit wijnen, met name natuurwijnen, zorgvuldig geselecteerd door hetzelfde team achter Rebelwines en Alex + Pinard. Naast wijn kun je hier ook genieten van smakelijke gerechten en kun je tot wel 03:00 uur 's nachts heerlijk smullen van uitstekende barhapjes.

16
Adres
Tweede Tuindwarsstraat 12 H,
1015 RZ Amsterdam

La Fiorita

Een moderne Italiaanse keuken in het midden van de Jordaan. Goede producten en fantastisch bereid. Een tafeltje dichtbij de open keuken is aan te raden, zodat je kan zien waar al het heerlijks bereid wordt. De sfeer is gezellig en chique. Aan te raden voor een feestelijke gelegenheid of gewoon als je erg goed Italiaans wilt eten.

17
Adres
Tweede Tuindwarsstraat 53,
1015 RZ Amsterdam

La Perla

Waar La Perla al aan twee kanten van de straat zit, kocht de eigenaar van de pizzeria-plus ook het naastgelegen pand van het ‘hoofdrestaurant’ waar maar liefst 33 jaar lang Burger’s Patio huisde. Die is er inmiddels niet meer maar het Italiaanse restaurant La Perla wel. Naast overheerlijke pizza’s met een goede dunne bodem maken ze hier ook andere verrukkelijke Italiaanse gerechten. Het wordt wel een van de beste pizzeria’s van Amsterdam genoemd, en je snapt waarom!

Interieur
18
Adres
Tweede Hugo de Grootstraat 70,
1052 LG Amsterdam

Kringloop West

Voor mooie spullen met een zacht prijsje ben je bij Kringloop West aan het goede adres. Hier krijgen oude meubels een nieuw jasje in samenwerking met de meubelmakers van De Opwaardeerkamer. In de ruimte onder de winkel werken verschillende makers aan het upcyclen van oude spullen. Ontwerper Miguel Visser van Hellingproof tovert bijvoorbeeld een oude drumtrommel om tot een nieuwe lamp. Nog een specialiteit van deze kringloop zijn opgeknapte vintage racefietsen.

19
Adres
De Wittenkade 111,
1052 AG Amsterdam

Kringloopwinkel Kerk & Buurt

Deze kringloopwinkel is gevestigd in een wel heel bijzondere locatie: de kelder van de Nassaukerk die gebouwd is in jaren ’20 stijl. Die kelder telt aardig wat vierkante meters, en zo kun je dus ook in deze kringloopwinkel alles vinden: van meubels, kleding en boeken tot speelgoed en serviesgoed.

20
Adres
Van Limburg Stirumplein 26 (22-24,
1051 BE Amsterdam

Hippo vintage design

Hippo Vintage-Design is een gezellig klein winkeltje op de hoek van het Limburg Stirumplein dat zich specialiseert in tweedehands en vintage interieur items. De winkel heeft een gezellige sfeer en staat vol met unieke en interessante hebbedingetjes. Ideaal als je toevallig al in de buurt van het Westerpark brengt. Naast een collectie aan oude beeldjes van nijlpaarden (hence, de hippo), heeft de winkel een grote collectie aan onder andere (design) stoelen en lampen. Met mooi weer staat er genoeg buiten uitgestald, waardoor je op een natuurlijke wijze naar binnen wordt gelokt om even lekker rond te snuffelen. Daarnaast zijn de spullen in de winkel ook nog eens erg betaalbaar!

21
Adres
Van Slingelandtstraat 39,
1051 CG Amsterdam

RataPlan

Lekker struinen tussen alle kringloopkoopjes van RataPlan, met ruime keuze aan tweedehands spullen. Deze kringloopwinkel is ruim 1.000 vierkante meter en telt drie verdiepingen. Met meubels, boeken, kleding, beddengoed, huishoudelijke apparaten, serviesgoed en een mooie collectie tweedehands fietsen.

22
Adres
Marnixstraat 148,
1016 TE Amsterdam

Time&style

Time & Style is het meubelmerk van Prestige Japan Inc. Aan de Marnixstraat bevindt zich hun eerste winkel buiten Japan. Time & Style ontwerpt en produceert verschillende soorten dagelijkse gebruiksvoorwerpen, zoals meubels, lampen, serviesgoed en handdoeken. Allen zijn een eigentijdse evolutie van traditioneel vakmanschap, waarbij de nadruk wordt gelegd op de duurzame schoonheid en de tactiele kwaliteiten van massief hout.

Boodschappen
23
Adres
Bentinckstraat 26,
1051 GL Amsterdam

Bella Storia

Bella Storia bestaat uit drie delen: de trattoria, de pizzeria en de alimentari. De trattoria is het restaurant, de pizzeria biedt pizza's uit de steenoven en afhaalmogelijkheden en de alimentari is een winkel met Italiaanse producten. Hier vind je parmezaan, pecorino, worst, wijn en belegde broodjes. De pizzeria serveert heerlijke burrata en pizza in Napolitaanse stijl. Met een authentieke Italiaanse sfeer en uitstekende pizza, maken ze dagelijks het deeg met een speciaal fermentatieproces voor lichtere en beter verteerbare pizza's.

24
Adres
Tweede Hugo de Grootstraat 25,
1052 LB Amsterdam

Mitsos

Mitsos Traiterie is al bijna 30 jaar een begrip in de Frederik Hendrikbuurt in Amsterdam als het gaat om lekker en gezond Grieks eten. Sinds 2010 wordt dit familiebedrijf gerund door de familie Polichronakis en is dit dé plek om de authentieke Griekse keuken te ontdekken. Ze kopen de Griekse en Kretaanse delicatessen direct in bij lokale telers en producenten, geselecteerd op kwaliteit en smaak. Bergthee uit Sfakiá, tijnhoning uit Kissamos, vers gebakken pita's van bakkerij Koundouraki, Kalamata olijven uit Néa Roúmata, het assortiment is gevarieerd en eindeloos.

25
Adres
Tweede Hugo de Grootstraat 9,
1052 LA Amsterdam

Baked by Salvo

Baked by Salvo is de perfecte locatie voor degenen die op zoek zijn naar authentiek Italiaans gebak, broodjes, taarten, hartige gerechten en speciale koffie. Bij Salvo staat het vinden van mooie producten van lokale en Italiaanse boeren centraal. Het menu van Baked by Salvo is seizoensgebonden, waardoor er altijd iets nieuws en verrassends te proeven is. Traditionele recepten worden gecombineerd met vergeten desserts en onverwachte smaken uit Italië, waardoor er voor ieder wat wils is.

Deze ruime en lichte kantoorruimte met eigen entree is gelegen aan de Donker Curtiusstraat in Amsterdam West, nabij het Westerpark. De ruimte van circa 245 m² is verdeeld over een luxe afgewerkte souterrain met sanitair en een prachtige keuken, begane grond en entresol verdieping welke is ingericht met twee spreekkamers. Kenmerkend voor het kantoor is de hoekligging, grote raampartijen met veel daglichttoetreding, vrije hoogte tot 5,5 meter en industriële rauwe uitstraling. Deze stoere turn-key kantoorruimte is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Tevens is er via het souterrain directe toegang tot de parkeergarage waar één (aangewezen) parkeerplaats (direct achter de entree naar de kantoorruimte) beschikbaar is voor de verhuur. 

Gebouw
DC Van Hall betreft het voormalige ABC-gebouw op de hoek van de Van Hallstraat en de Donker Curtiusstraat in Amsterdam. Het gebouw is grondig en duurzaam gerenoveerd in 2022 in opdracht van Woonstichting Lieven De Key. Naast 168 starterswoningen zijn er in de plint 6 bedrijfsruimten gerealiseerd waarin in diverse creatieve bedrijven zijn gevestigd. 

Buurt + hotspots 
De Donker Curtiusstraat is gelegen in de levendige Westerparkbuurt in Amsterdam West. Vanaf deze centrale locatie is zowel lopend als met de fiets de charmante Jordaan, het levendige stadscentrum en het prachtige Westerpark bereikbaar. Het Westerpark is vooral bekend vanwege de Westergasfabriek waar regelmatig exposities, markten en festivals worden gehouden. De omgeving wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van het groene Frederik Hendrikplantsoen, de Kattensloot die direct achter het gebouw gelegen is, fraaie architectuur, een bruisend nachtleven en een creatieve cultuur. 

Bereikbaarheid
De kantoorruimte is makkelijk bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. De bushalte (lijn 18) ligt direct aan de Van Hallstraat en geeft een directe verbinding met Centraal Station. Daarnaast bevindt zich op loopafstand de tramhalte voor lijn 3 aan het Frederik Hendrikplantsoen. Met de auto is binnen tien minuten via de s103 de ringweg A10 te bereiken. 

Parkeergelegenheid
Onder het gebouw bevindt zich een parkeergarage waar een parkeerplek beschikbaar is voor de verhuur.

Tevens is parkeren mogelijk op de openbare weg middels betaling of een vergunningensysteem. Informatie over voorwaarden en mogelijkheden voor verkrijging van een (bedrijfs-) vergunning en eventuele wachttijd is op te vragen via de gemeente Amsterdam.

Huurtermijn 
Dit betreft een onderhuursituatie tot uiterlijk 31 augustus 2032. 

Bijzonderheden
•    Zelfstandige entree
•    Hoekligging
•    Grote raampartijen
•    Vrije hoogte tot 5,5 meter
•    Luxe sanitair en uitgebreide keuken in het souterrain
•    Eigen parkeerplek

Deze ruime en lichte kantoorruimte met eigen entree is gelegen aan de Donker Curtiusstraat in Amsterdam West, nabij het Westerpark. De ruimte van circa 245 m² is verdeeld over een luxe afgewerkte souterrain met sanitair en een prachtige keuken, begane grond en entresol verdieping welke is ingericht met twee spreekkamers. Kenmerkend voor het kantoor is de hoekligging, grote raampartijen met veel daglichttoetreding, vrije hoogte tot 5,5 meter en industriële rauwe uitstraling. Deze stoere turn-key kantoorruimte is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Tevens is er via het souterrain directe toegang tot de parkeergarage waar één (aangewezen) parkeerplaats (direct achter de entree naar de kantoorruimte) beschikbaar is voor de verhuur.

Gebouw
DC Van Hall betreft het voormalige ABC-gebouw op de hoek van de Van Hallstraat en de Donker Curtiusstraat in Amsterdam. Het gebouw is grondig en duurzaam gerenoveerd in 2022 in opdracht van Woonstichting Lieven De Key. Naast 168 starterswoningen zijn er in de plint 6 bedrijfsruimten gerealiseerd waarin in diverse creatieve bedrijven zijn gevestigd.

Buurt + hotspots 
De Donker Curtiusstraat is gelegen in de levendige Westerparkbuurt in Amsterdam West. Vanaf deze centrale locatie is zowel lopend als met de fiets de charmante Jordaan, het levendige stadscentrum en het prachtige Westerpark bereikbaar. Het Westerpark is vooral bekend vanwege de Westergasfabriek waar regelmatig exposities, markten en festivals worden gehouden. De omgeving wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van het groene Frederik Hendrikplantsoen, de Kattensloot die direct achter het gebouw gelegen is, fraaie architectuur, een bruisend nachtleven en een creatieve cultuur.

Bereikbaarheid
De kantoorruimte is makkelijk bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. De bushalte (lijn 18) ligt direct aan de Van Hallstraat en geeft een directe verbinding met Centraal Station. Daarnaast bevindt zich op loopafstand de tramhalte voor lijn 3 aan het Frederik Hendrikplantsoen. Met de auto is binnen tien minuten via de s103 de ringweg A10 te bereiken.

Parkeergelegenheid
Onder het gebouw bevindt zich een parkeergarage waar een parkeerplek beschikbaar is voor de verhuur.

Tevens is parkeren mogelijk op de openbare weg middels betaling of een vergunningensysteem. Informatie over voorwaarden en mogelijkheden voor verkrijging van een (bedrijfs-) vergunning en eventuele wachttijd is op te vragen via de gemeente Amsterdam.

’t Looiers Huys, een rijksmonument als gezinshuis

Sushi time

The Barns

Recent bekeken
Overzicht alle woningen

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?