Kenmerken
Deltazijde 2A, Blaricum
Soort
 • Kantoorruimte
Prijs
 • € 4.945,-
 • Per maand
Servicekosten
 • € 20,-
 • Per vierkante meters per jaar
Oppervlakte
 • Kantoor oppervlakte: 240 m2
 • Kantoor in units vanaf: 240 m2
Parkeren
 • 5 niet-overdekte parkeerplaats(en)
Aanvaarding
 • In overleg
Energielabel
 • A+++
Overige kenmerken

Oppervlakte
De totale oppervlakte bedraagt 240 m² VVO kantoorruimte en is als volgt verdeeld:

 • circa 126 m² op de begane grond
 • circa 114 m² op de eerste verdieping

Opleveringsniveau
De kantoorruimte wordt volledig turn-key opgeleverd, onder andere voorzien van de navolgende aanwezige voorzieningen:

 • twee KEMBRA pantry’s inclusief koelkast en vaatwasmachine
 • twee toiletten met marmerlook tegelvloer en fontein
 • zwarte stalen deuren
 • elektra- en data-aansluitingen in de wand/vloer
 • SOLO gietvloer
 • Maretti led spots (interieur)
 • Maretti led spots up & downlight (exterieur)
 • gestuukte wanden en plafonds
 • akoestische eiken houten latten wandpanelen
 • 20 zonnepanelen
 • NIBE lucht warmtepomp t.b.v. vloerverwarming
 • KOMFOVENT luchtbehandelingskast
 • alarminstallatie plus camerabeveiliging
 • patchkast met 20 data-aansluitpunten
 • twee WIFI versterkers
 • twee EV laadpunten

Huurprijs
€ 4.945,- per maand te vermeerderen met btw. Dit is inclusief vijf parkeerplaatsen.  

Voorschot servicekosten
€ 20,- per m² per jaar te vermeerderen met btw, voor de navolgende leveringen/diensten:

 • onderhoud E-installatie
 • onderhoud W-installatie
 • glasbewassing
 • onderhoud buitenterrein
 • 5 % administratiekosten

Huurder dient zelf contracten af te sluiten met de betreffende leveranciers voor de levering van water, elektra, DATA, alarmopvolging en eventuele overige voorzieningen.

Bestemming
Publiek-/privaatrechtelijk is de bestemming kantoorruimte van toepassing.

Energielabelklasse
Voor dit object geldt energielabelklasse A+++.

Betalingsverplichting
Per kwartaal bij vooruitbetaling te voldoen.

Huurtermijn
Vijf jaar met aansluitende verlengingsperioden van vijf jaar.

Huuringangsdatum
Per direct.

Zekerheidsstelling
Huurder dient een waarborgsom/bankgarantie (model ROZ) te stellen ter grootte van tenminste drie maanden huur en servicekosten, beide te vermeerderen met btw.

Huurvoorwaarden
Op basis van de Modelhuurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (R.O.Z. model februari 2015), met de bijbehorende algemene bepalingen, eventueel door verhuurder aan te vullen met bijzondere bepalingen.

Btw-plicht
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig door huurder wordt gecompenseerd.

Plattegrond
Deltazijde 2A, Blaricum
Documenten
Deltazijde 2A, Blaricum
"][/dflip]
Locatie
Deltazijde 2A, Blaricum

Deze premium nieuwbouw kantoorvilla in Blaricum is duurzaam gebouwd met de intentie om in te spelen op de behoefte aan een andersoortig kantoor; mooier, kleinschaliger en op een geringe afstand van de woonomgeving. The Office Villa ligt op steenworp afstand van de snelweg A27 waardoor deze binnen 30 minuten van de ring Amsterdam te bereiken is. Er is voldoende mogelijkheid om te parkeren direct naast het kantoor. De ruimte is geschikt voor zowel zakelijke dienstverlening als creatieve kantoorgebruikers die veel waarde hechten aan eigen identiteit en op zoek zijn naar een kantoor wat verre van standaard is. De kantoorvilla kan niet alleen dienen als prachtige hoofdvestiging, maar ook als HUB voor een organisatie met hoofdkantoor elders in het land.

Het gebouw
Dankzij het hoogwaardige afwerkingsniveau van zowel het interieur als het exterieur ontstaat er een fraaie uitstraling van de villa. Kenmerkend voor deze kleinschalige boetiek kantoorvilla is de lichtinval in combinatie met de vrije hoogte van circa 3,5 meter. In het hart van de kantoorruimte is op iedere verdieping een toilet en pantry ingebouwd, evenals het trappenhuis en een technische ruimte op de begane grond. Het hart is rondom afgewerkt met een akoestisch eiken houten latten wandpaneel. Dit draagt bij aan de chique sfeer, akoestiek en vooral aan het werkgenot. Deze turn-key kantoorvilla is voorzien van een zelfstandige entree, vijf parkeerplekken, sanitaire ruimte en een pantry op iedere verdieping, gestuukte wanden en plafonds met modieuze inbouwspots en een gietvloer. The Office Villa is in 2022 ontwikkeld door Putifer.

De buitenruimte
Om de kantoorvilla heen is de tuin sierlijk afgewerkt met wit grind en beplanting. Voor de beplanting is een bewateringssysteem aangelegd. In de tuin is een antraciet grijze betonnen bank geplaatst.

De locatie
Blaricum heeft een centrale ligging in de Randstad waardoor het een aantrekkelijke plaats is om te werken. Het Deltadistrict is gelegen aan de rand van de nieuwbouw woonwijk en bestaat uit onder andere exclusieve kantoorgebouwen, bedrijfsverzamelgebouwen, opslagruimtes en een atelier. Winkelcentrum Oostermeent is op twee minuten afstand gelegen. Het gezellige “Oude Dorp” van Blaricum is gelegen op vijf (auto-)minuten afstand.

De bereikbaarheid
The Office Villa is gelegen bij afslag 35 (Huizen) aan de snelweg A27. Hierdoor is Amsterdam binnen 30 minuten te bereiken. Op loopafstand is de bushalte van lijn 100 gelegen, welke vanaf Bussum via Huizen naar Blaricum rijdt. De HOV-bus heeft straks een vaste reistijd tussen Huizen en Hilversum van 21 minuten.

De parkeergelegenheid 
Er zijn vijf parkeerplekken beschikbaar op eigen terrein, waarvan twee zijn voorzien van een EV laadpunt. Tevens is er een fietsenstalling beschikbaar. Aan de overzijde van de weg is er tevens ook voldoende parkeerplek in de woonwijk.

 

Deze premium nieuwbouw kantoorvilla in Blaricum is duurzaam gebouwd met de intentie om in te spelen op de behoefte aan een andersoortig kantoor; mooier, kleinschaliger en op een geringe afstand van de woonomgeving. The Office Villa ligt op steenworp afstand van de snelweg A27 waardoor deze binnen 30 minuten van de ring Amsterdam te bereiken is. Er is voldoende mogelijkheid om te parkeren direct naast het kantoor.

De ruimte is geschikt voor zowel zakelijke dienstverlening als creatieve kantoorgebruikers die veel waarde hechten aan eigen identiteit en op zoek zijn naar een kantoor wat verre van standaard is. De kantoorvilla kan niet alleen dienen als prachtige hoofdvestiging, maar ook als HUB voor een organisatie met hoofdkantoor elders in het land.

Gebouw
Dankzij het hoogwaardige afwerkingsniveau van zowel het interieur als het exterieur ontstaat er een fraaie uitstraling van de villa. Kenmerkend voor deze kleinschalige boetiek kantoorvilla is de lichtinval in combinatie met de vrije hoogte van circa 3,5 meter. In het hart van de kantoorruimte is op iedere verdieping een toilet en pantry ingebouwd, evenals het trappenhuis en een technische ruimte op de begane grond. Het hart is rondom afgewerkt met een akoestisch eiken houten latten wandpaneel. Dit draagt bij aan de chique sfeer, akoestiek en vooral aan het werkgenot.

Deze turn-key kantoorvilla is voorzien van een zelfstandige entree, vijf parkeerplekken, sanitaire ruimte en een pantry op iedere verdieping, gestuukte wanden en plafonds met modieuze inbouwspots en een gietvloer. The Office Villa is in 2022 ontwikkeld door Putifer.

Buitenruimte
Om de kantoorvilla heen is de tuin sierlijk afgewerkt met wit grind en beplanting. Voor de beplanting is een bewateringssysteem aangelegd. In de tuin is een antraciet grijze betonnen bank geplaatst.

De locatie
Blaricum heeft een centrale ligging in de Randstad waardoor het een aantrekkelijke plaats is om te werken. “BusinessPark27” is gelegen aan de rand van de nieuwbouw woonwijk en bestaat uit onder andere exclusieve kantoorgebouwen, bedrijfsverzamelgebouwen, opslagruimtes en een atelier. Winkelcentrum Oostermeent is op twee minuten afstand gelegen. Het gezellige “Oude Dorp” van Blaricum is gelegen op vijf (auto-)minuten afstand.

De bereikbaarheid
The Office Villa is gelegen bij afslag 35 (Huizen) aan de snelweg A27. Hierdoor is Amsterdam binnen 30 minuten te bereiken. Op loopafstand is de bushalte van lijn 100 gelegen, welke vanaf Bussum via Huizen naar Blaricum rijdt. De HOV-bus heeft straks een vaste reistijd tussen Huizen en Hilversum van 21 minuten.

De parkeergelegenheid 
Er zijn vijf parkeerplekken beschikbaar op eigen terrein, waarvan twee zijn voorzien van een EV laadpunt. Tevens is er een fietsenstalling beschikbaar. Aan de overzijde van de weg is er tevens ook voldoende parkeerplek in de woonwijk.

Pontsteiger, eyecatcher aan het IJ

Een ontwerp wat voelt als een op maat gemaakt pak.

Buurtgids: De Rivierenbuurt rondom de President Kennedylaan

Recent bekeken
Bekijk het overzicht

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?