Kenmerken
Asterweg 123, Amsterdam
Soort
  • Kantoorruimte
  • Bedrijfsruimte
Prijs
  • € 2.600,-
  • Per maand
Servicekosten
  • Per maand
Oppervlakte
  • Kantoor oppervlakte: 126 m2
  • Kantoor in units vanaf: 126 m2
Parkeren
  • 2 niet-overdekte parkeerplaats(en)
Aanvaarding
  • In overleg
Energielabel
  • A
Overige kenmerken

Oppervlakte 
De totale oppervlakte bedraagt circa 126 m² VVO kantoor-/bedrijfsruimte en is als volgt verdeeld:

•    begane grond: circa 63 m² VVO
•    eerste verdieping: circa 63 m² VVO

Parkeren
Aan de voorzijde van het pand zijn twee parkeerplaatsen beschikbaar.

Opleveringsniveau
De kantoor-/bedrijfsruimte wordt opgeleverd, in huidige staat, met onder andere de volgende voorzieningen:

•    eigen entree
•    vloerverwarming
•    pantry beneden en boven
•    toilet
•    alarminstallatie
•    airconditioning
•    elektrische zonnewering
•    zuiveringsinstallatie water
•    elektrisch dakraam
•    afgesloten vergaderruimte
•    intercom
•    databekabeling
•    verlichtingsarmaturen
•    overheaddeur
•    elektrisch bedienbaar hek, welke sluit tussen 20:00 & 07.00 uur

Huurprijs
€ 2.600,- per maand (incl. twee parkeerplaatsen) te vermeerderen met omzetbelasting.

Servicekosten
Niet van toepassing.

Huurder dient zelf contracten af te sluiten met de betreffende leveranciers voor de levering van gas/water/elektra en eventuele overige voorzieningen.

Bestemming
Publiek-/privaatrechtelijk is de bestemming kantoor-/bedrijfsruimte van toepassing.

Monumentale status 
Niet van toepassing.

Energielabelklasse
Voor dit object geldt energielabelklasse A.

Betalingsverplichting
Per maand bij vooruitbetaling te voldoen.

Huurtermijn
Vijf jaar met aansluitende verlengingsperioden van vijf jaar.
Een eventuele kortere huurtermijn is onder voorwaarden bespreekbaar.

Huuringangsdatum
Per direct.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, vindt indexering plaats van de huurprijs op basis van de wijziging van het Consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks CPI Alle huishoudens (2015 =100), als gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Huurder dient een waarborgsom/bankgarantie (model ROZ) te stellen ter grootte van tenminste drie maanden huur en servicekosten, beide te vermeerderen met btw.

Huurvoorwaarden
Op basis van de Modelhuurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (R.O.Z. model februari 2015), met de bijbehorende algemene bepalingen, eventueel door verhuurder aan te vullen met bijzondere bepalingen.

Btw-plicht
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig door huurder wordt gecompenseerd.

Overige bepalingen
Asterweg 123, Amsterdam

Voorbehoud Broersma Werken
Deze vrijblijvende informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid hiervan wordt door Broersma Werken geen aansprakelijkheid aanvaard, noch kan hieraan enig recht worden ontleend.

Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een, daarvan al dan niet afwijkend, aanbod worden Broersma Werken noch haar opdrachtgevers op enige wijze gebonden, ook niet tot het doen van enig tegenbod. Broersma Werken treedt uitdrukkelijk slechts op als adviseur van haar opdrachtgever en niet als gevolmachtigde namens haar. Voorts geldt dat tussen partijen eerst juridisch binding kan ontstaan nadat definitieve overeenstemming is bereikt ter zake van al hetgeen zij met elkaar beogen te regelen en deze overeenstemming bovendien is vastgelegd in een schriftelijke en namens beide partijen rechtsgeldig ondertekende overeenkomst, waarbij artikel 3:39 BW overeenkomstige toepassing vindt.

Broersma Werken is een besloten vennootschap, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34121232. Broersma Werken verleent al haar diensten op grond van de Algemene Voorwaarden NVM voor professionele opdrachtgevers Versie februari 2023. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten die aan haar zijn of worden verstrekt en/of op de levering van al haar diensten en producten aan wie dan ook. De algemene voorwaarden worden op verzoek toegezonden en zijn tevens te downloaden op broersma.nl. De aansprakelijkheid van Broersma Werken is in alle omstandigheden en jegens eenieder beperkt tot het bedrag dat door de beroepsaansprakelijkheidsverzekering van Broersma Werken in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de (bruto vloer- /verhuurbaar vloer-/gebruiks-) oppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Plattegrond
Asterweg 123, Amsterdam
Documenten
Asterweg 123, Amsterdam
"][/dflip]
Locatie
Asterweg 123, Amsterdam
Eten & drinken
01
Adres
Leen Jongewaardkade 41,
1031HS Amsterdam

Pelusa

Pelusa, wat 'pluisje' betekent, is vernoemd naar de koosnaam van niemand minder dan Maradona. Het is een eerbetoon aan de ultieme Argentijnse levensgenieter. Deze gastro buurtkroeg biedt Argentijnse Parilla-gerechten, bereid door chef-kok Steven (voormalig chef bij Lastage en C). De gerechten worden gecombineerd met een selectie van wild gefermenteerde bieren, natuurlijke wijnen en ciders, zorgvuldig geselecteerd door Ruud (voorheen werkzaam bij 't Arendsnest en Craft & Draft).

02
Adres
Chrysantenstraat 4,
1031 HT Amsterdam

Bacalar

Bacalar is opgericht door de voormalige chef van een van de beste taqueria’s van de stad (Coba), die besloot zijn eigen zaak te openen. De taco-kenners zijn het erover eens dat je hier de beste taco’s kan eten, een geef ze eens ongelijk. De oude sfeervol ingerichte garage doet denken aan een filmset van Tarantino maar dan gericht op eten. De taco pulpo en de ribtaco’s zijn de absolute aanraders en vergeet zeker geen cocktail te drinken.

03
Adres
Asterweg 22,
1031 HP Amsterdam

Café Restaurant Metro

Café Restaurant Metro is een nieuwe hotspot in Noord voor lekker eten en drinken. Van 's ochtends tot 's avonds werken de bakkerij en keuken samen om eenvoudige gerechten te bereiden met de nadruk op goede producten en groenten. Chef Rients de Jong kookt seizoensgebonden en duurzaam met vertrouwde bereidingen.  Je kunt genieten van een zeer betaalbaar dagmenu, of je kunt à la carte kiezen uit een aantal gerechten, voorafgegaan door enkele snacks. Bij de grote betonnen bar is er altijd plek voor een drankje of hapje. De wijnkaart heeft een zuivere en kwalitatieve stijl met veel natuurlijk gemaakte wijnen.

04
Adres
Melkdistelstraat 94,
1031 JX Amsterdam

Papa Thang

Papa Thang is het ideaal buurtrestaurant. Chef Thang Pham heeft de hele wereld over gereisd en overal gekookt, maar heeft uiteindelijk toch besloten om terug te gaan naar zijn eigen roots; namelijk Vietnamese streetfood. De gerechten  zijn eenvoudig, goed en betaalbaar. Oftewel een Vietnamese bistro met een gevarieerde kaart.

05
Adres
Korte Papaverweg 4,
1032 KB Amsterdam

Café de Ceuvel

Ontsnap aan de stadse drukte en ontdek de Ceuvel in Amsterdam-Noord. Hier bieden ze hoofdzakelijk een vegetarisch menu aan met lokale lekkernijen. Alles is doordacht: veel hergebruik en omringd door bedrijven die de wereld verbeteren. Het is lastig een betere plek te vinden om van een zonnige dag te genieten dan deze bar in Noord. De hele ambiance heeft een bohemian-uitstraling en er is zowel binnen als buiten volop zitgelegenheid.

06
Adres
Van der Pekstraat 91,
1031 CV Amsterdam

Kannibalen en Paradijsvogels

Kannibalen en Paradijsvogels is een Indisch buurt-eethuis waar écht gekookt wordt. Het draait hier allemaal om Indisch en Moluks eten voor zowel kannibalen als paradijsvogels. Voor de kannibalen heb je heerlijke vleesgerechten en voor de paradijsvogels de lekkerste vegetarische gerechten. Hoewel de keuken dus is gebaseerd op de traditionele Indonesische keuken, gaat het menu ook met z’n tijd mee. Zo is er superlekkere veganistische spekkoek en is het vlees van goede afkomst.

07
Adres
Papaverweg 15A,
1032 KE Amsterdam

De Klaproos

De Klaproos is een pop-up pizza en pasta restaurant in Amsterdam-Noord. In de grote, industriële ruimte kan je krokante pizza’s eten uit de steenoven eten en natuurwijnen drinken. Naast pizza en pasta staan er ook andere klassieke Italiaanse gerechten op de kaart zoals heerlijke antipasti. De Klaproos leent zich daarnaast als expositie- en feestlocatie en ook kan je er pizza’s afhalen.

08
Adres
Papaverweg 11,
1032 KD Amsterdam

Cornerstore

Aan de Papaverweg ligt de Corner Store, een nieuwe parel in Noord van onder andere het team van de Klaproos en de Binnenvisser. Gebaseerd op muziekbarretjes zoals je die in Japan ziet, staan hier kasten vol met platen. Deze gastrobar heeft muziek, natuurwijnen en een menu op basis van lokale ingrediënten maar dan wel met Aziatische smaken bereidt. Proef ook zeker het huisaperitief van yuzu en sake.

09
Adres
Docklandsweg 3,
1031 CD Amsterdam

Wijbar Vindict

Richard Dietz (39) en Roderick Meijer (35) van Vindict ademen passie voor wijn. Met twee succesvolle wijnwinkels op hun naam, hebben ze nu samen met chef-kok Samir Doueiri (56) en sommelier Jan-Jaap Altenburg (31) wijnbar Vindict geopend. De bar, gemaakt van acaciahout uit wijngaard Dassemus in Chaam, straalt warmte en authenticiteit uit. Geniet van bijpassende gerechten, zoals escargots met knoflook en kruidenboter of Nederlandse garnalencocktail met avocado en citroen, vers bereid door chef-kok Doueiri.  Op de wijnkaart, is een selectie te zien van de meer dan vijftig wijnen die per glas worden geschonken en meer dan achthonderd wijnen per fles. Ook is er de mogelijkheid om een proeverijtje te doen of om voor 7,50 euro een blinde wijn te bestellen in een zwart glas. Benoem je de druif juist, dan is het glas van het huis.

10
Adres
Van der Pekstraat 1,
1031 CN Amsterdam

Café Keppler

Café Keppler is een ambachtelijk buurtcafé in Amsterdam-Noord. Het is vernoemd naar de voormalig directeur van de Gemeentelijke Woningdienst Amsterdam, Arie Keppler en bevindt zich toepasselijk in een van de mooie panden van de Van der Pek buurt, een van de tuinsteden welke in opdracht van Keppler is gebouwd. Het eten bij Keppler is allemaal zelfgemaakt. Je kan er terecht voor de beste omeletten van Amsterdam, maar ook heerlijke borrelplanken en diner in de avonduren. Het brood is zelfgebakken en de koffie zelf gebrand en dat kan je proeven. De producten zijn ook te koop in het winkeltje naast het café.

11
Adres
Westerdoksdijk 715a,
1013 BX Amsterdam

Café Westerdok

Café Westerdok was oorspronkelijk een havencafé. Tegenwoordig moet je er zijn als je van bier houdt. Ze schenken wel 86 verschillende soorten.

12
Adres
NDSM-Plein 102,
1033 WB Amsterdam

Café-restaurant Noorderlicht

Café-restaurant Noorderlicht is een bezienswaardige plek voor iedereen die even wil ontsnappen aan de drukte van de stad. De insteek van Noorderlicht is cultureel en duurzaam: zo bieden ze naast een lekkere, gezonde en verantwoorde menukaart ook een sfeervol podium aan muzikanten en creatievelingen. Ook het interieur van het café zijn meestal gebaseerd op hergebruikte materialen of zijn tweedehands. De industriële, creatieve omgeving van de NDSM-werf sluit hier goed bij aan.

13
Adres
Kamperfoelieweg 7,
1032 HD Amsterdam

Pasoek

Bij het Thaise restaurant Pasoek kun je tegenwoordig ook in Amsterdam-Noord terecht voor de Thaise keuken met een authentieke sfeer en vriendelijke service. Je kan hier lunchen, dineren, maar ook eten afhalen of laten bezorgen. Per week is er een verschillend menu, maar ook hebben ze de Pasoek Special: een wisselende Thaise lekkernij. Er is hier dus wat voor iedereen: van springrolls tot curry en soep.

14
Adres
Meidoornweg 2,
1031 GG Amsterdam

Café Modern

Sinds 2012 is het voormalige gebouw van de Twentsche Bank omgetoverd tot Café Modern. Op de begane grond van het sfeervolle pand bevindt zich het restaurant waar een afwisselend chefs-menu wordt geserveerd. Daarnaast kan je altijd terecht voor een klein gerechtje of een lekker drankje aan de bar. De bovenste verdiepingen van het pand dienen als boutiquehotel met drie kamers. Leuk om te weten is dat er in de oude klus van het bankgebouw de mogelijkheid is om een privé diner te genieten.

Interieur
15
Adres
Distelweg 85,
1031 HD Amsterdam

De Lokatie Distelweg

In 2020 verkocht De Lokatie maar liefst 858.000 kilo aan spullen vanuit haar drie Amsterdamse kringloopwinkels op Buikslotermeerplein, Distelweg en de Eerste Oosterparkstraat. Alles tweedehands, dus ontzettend duurzaam. De Lokatie op de Distelweg is maar liefst 2.000 vierkante meter en daarmee een van de grootste van Amsterdam.

16
Adres
Papaverweg 46,
1032 KJ Amsterdam

Van Dijk en Ko

Van Dijk en Ko is een brocante die zich specialiseert in het restaureren en verkopen van curiosa en antiek. Ooit begonnen als kraam op de Noordermarkt en sindsdien uitgegroeid tot een begrip op het gebied van brocante, antiek, vintage en andere unieke vondsten. Sinds 2009 is Van Dijk en Ko gevestigd in een voormalige fabriekshal in Amsterdam-Noord. Je komt hier van alles tegen: van Hongaarse kasten tot Belgische kantoormeubelen.

17
Adres
Papaverweg 46,
1032 KJ Amsterdam

Neef Louis Design

Neef Louis Design in Noord is een bijzondere, veelzijdige bron voor interieur. Een groot aanbod van vintage, design, industrials en antiek. Je kan lange wandelingen maken en komt al gauw een juweeltje tegen. Ook kan je meekijken in de werkplaats en is er een stoffeerderij. Alles om je wensen op een zo authentiek mogelijke manier te vervullen. De medewerkers denken graag met je mee en gaan zorgvuldig met het winkelwaar om. Mocht je trek krijgen, kan je zelfs terecht in de lunchroom. Al met al, een unieke plek.

18
Adres
Van der Pekstraat 107h,
1031 CW Amsterdam

Treasure Depot

Bij Treasure Depot aan de Van der Pekstraat kan je terecht voor echte tweedehandse schatten. Na 15 jaar op allerlei markten te hebben gestaan, vonden eigenaren Emmanuelle en Frank het tijd om een echte winkel te openen. Het plafond is volgehangen met de mooiste retro lampen, maar ze hebben nog veel meer; sieraden, meubels, zonnebrillen en nog meer hebbedingen. Kijk je ogen uit en neem als je geluk hebt een nieuw hebbedingetje of een mooie lamp mee naar huis.

19
Adres
Papaverhoek 23,
1032 JZ Amsterdam

Wdstck Gallery

Wdstck is gevestigd in Amsterdam Noord en biedt een scala aan multidisciplinaire objecten met een uitgesproken esthetiek aan die elk een eigen verhaal vertellen. Bij Wdstck zoeken ze het evenwicht tussen kunst en design, en brengen ze voorwerpen met een ziel in het dagelijks leven. Ze koesteren het temperament van elk materiaal en maken objecten met de hand om het verhaal te benadrukken dat de natuur te bieden heeft.

Kunst & cultuur
20
Adres
Asterweg 22,
1031 HP Amsterdam

Nxt Museum

Nxt Museum laat je opgaan in de mediakunst. Moderne technologieën worden gebruikt voor kunstvormen en dit levert een hele speciale vorm van kunst op. Bewonder bijvoorbeeld de kunstwerken 'Adrenalin or Zen' en 'What is happening to my face' of ervaar de kosmos en het zwarte gat. Je kan door veel kunstwerken heenlopen en de kunstenaars slagen erin om je het echt te laten ervaren. De kunstwerken prikkelen al je zintuigen door de combinatie van geluid, licht en beweging. Het museum geeft je de kans om te reflecteren op de huidige technologische ontwikkelingen en geeft een moment van bezinning in een realiteit die alsmaar sneller doorontwikkeld. Door het gebruik van grote ruimtes en veel verschillende soorten 'visuals' slagen ze erin een hele nieuwe vorm van kunst tentoon te stellen.

Boodschappen
21
Adres
Van der Pekstraat 72,
1031 EE Amsterdam

Chateau Karlito

Het verscholen kleine winkeltje Chateau Karlito aan de Van der Pekstraat verkoopt voornamelijk natuurwijn, maar ook sake, tapijten, keramiek en nog veel meer. Vernoemd naar de eigenaresse Karlijn, is dit een plek waar je veel moois en lekkers kan proeven, bekijken en luisteren; waaronder jazz, hele goede sake en koffie. Toch is de selectie aan natuurwijn, met wijnen uit alle windstreken, het hoogtepunt van de winkel. Probeer ook het (echte!) Brabantse worstenbroodje en de amandelcroissant.

22
Adres
Gentiaanstraat 13,
1031 AE Amsterdam

Slagerij Kaddour

Bij Kaddour hebben ze een breed scala aan ambachtelijk vers vlees en vleeswaren. Het assortiment biedt puur en eerlijk kwaliteitsvlees, zowel lokaal als wereldwijd, waaronder Hollands vlees, exclusief Halal Wagyu, verfijnd John Dee rundvlees uit Australië en smaakvol Maimoa lamsvlees uit Nieuw-Zeeland. Al ruim 35 jaar staat Slagerij Kaddour bekend om uitmuntende kwaliteit, met recepten die generaties lang worden doorgegeven. Ontdek de gezonde, diervriendelijke aanpak en geniet van handgeknoopte rollades, gourmet- en barbecuepakketten, ambachtelijke vleeswaren en het welbekende broodje kip grilworst.

23
Adres
Docklandsweg 3,
1031 KN Amsterdam

Vindict wine

In 2007 begon Vindict als een online wijnwinkel. Vijf jaar later, in 2012, openden ze hun eerste fysieke winkel op de Elandsgracht in het centrum van Amsterdam. In december 2022 verwelkomden ze hun tweede vestiging in de nieuwe stadswijk Aan het IJ in Amsterdam Noord. Vindict onderscheidt zich met een sterke focus op Europese wijnen, en in de winkel is er zelfs een shop-in-shop van Bob Wijn, gespecialiseerd in Nederlandse wijnen. Met ongeveer 100 Nederlandse en 700 internationale wijnen biedt Vindict een gevarieerde selectie voor wijnliefhebbers.

24
Adres
Van der Pekplein 1b,
1031 GZ Amsterdam

Fromagerie Abraham Kef

Bij Fromagerie Abraham Kef haal je de lekkerste kazen. Al in 1953 opende Abraham Kef een winkel in het centrum van Amsterdam. Als echte kaasliefhebber met buitengewone verhalen, bleek Kef een pionier op het gebied van kaas en liet hij een blijvende indruk achter. In 2017 opende er ook een Fromagerie Abraham Kef in Amsterdam-Noord, waar je naast de kaaswinkel ook een proeflokaal hebt. Hier kan alle kazen proeven in combinatie met een assortiment aan bijpassende (natuur)wijnen.

25
Adres
Van der Pekplein 15,
1031 CN Amsterdam

Dolzon

Op het Van der Pekplein ligt tussen andere kleine ondernemers bakkerij Dolzon verscholen. Het zou spijtig zijn om dit kleine bakkertje over het hoofd te zien. Hier verkopen ze namelijk lekkere zelfgemaakte broden, gebakjes en andere lekkere dingen, allemaal met veel liefde gemaakt. Het goede nieuws is dat de bakkerij ook op zondagochtend open is zodat je hier een echte versgebakken Franse croissant kan op kan peuzelen. Deze zijn alleen zo lekker dat je er wel heel snel bij moet zijn, want de croissants gaan snel.

In het moderne Asterpark in Amsterdam Noord is een kantoor-/bedrijfsruimte van circa 126 m² beschikbaar. De ruimte telt twee verdiepingen waarbij de begane grond als bedrijfsruimte gebruikt kan worden en de eerste verdieping als kantoorruimte. De eerste verdieping heeft een split level indeling met spreekkamer aan de achterzijde en glazen gevel aan de voorzijde. De ruimte wordt turn-key opgeleverd en is voorzien van moderne klimaatinstallaties om een prettig werkklimaat te realiseren. Er zijn twee parkeerplaatsen gelegen aan de voorzijde van het pand. Dit gebied is volop in ontwikkeling; wonen en werken in Amsterdam Noord is ongekend populair. Zowel vanaf de snelweg als vanuit de stad (middels de IJ-tunnel, Noord/Zuidlijn en veerdiensten) is de bereikbaarheid uitstekend.
 
Gebouw
Het project Asterpark is in 2012 gerealiseerd naar ontwerp van de architect Gietermans & Van Dijk. In 2013 is het project genomineerd voor de architectuurprijs. Het complex bestaat uit twee losse gebouwen welke tegen de zijdelingse perceelgrenzen aan zijn gebouwd. Hierdoor is er tussen de gebouwen voldoende parkeer- en manoeuvreerruimte. Deze openbare ruimte draagt tevens bij aan het gemeenschappelijke gevoel en contact tussen de ondernemers en gebruikers.
 
Op de kop zijn zes drielaagse bedrijfsunits gerealiseerd. Er zijn 22 tussenunits. Deze tweelaagse bedrijfsunits worden gekenmerkt door een niveauverschil en vide in de verdiepingsvloer, waardoor het daglicht uit de lichtstraat in het dak ook op de onderste bouwlaag tot achterin de unit doordringt. Kenmerkend is de overstek waarbij de dragende wanden tussen de units naar buiten zijn doorgezet. Hierdoor wordt het verticale ritme in de gevels extra benadrukt. Het geheel heeft een moderne uitstraling door de combinatie van aluminium sandwichpanelen, onbehandeld western red cedar hout en de toepassing van glas. 

Buurt + hotspots
Asterpark in Amsterdam Noord is gelegen langs de doorgaande Asterweg. Dit gebied kenmerkt zicht als een gebied wat volop in ontwikkeling is. Zo worden er momenteel meerdere nieuwbouwprojecten, voor zowel wonen als werken, in deze omgeving gerealiseerd. De (haven)industrie verdwijnt hiermee naar de achtergrond en de leefbaarheid van het gebied verbeterd; onder andere door de toename aan faciliteiten zoals scholen, winkels, restaurants en sportgelegenheden. Steeds meer hippe en lekkere food hotspots zoals Café de Ceuvel, Cafe Restaurant Metro, Vlees & Co Amsterdam en Brunchdale vestigen zich in deze omgeving.

Bereikbaarheid
Asterpark is uitstekend bereikbaar met zowel eigen vervoer als met openbaar vervoer. Via de S-118 of S-116 is de ringweg A-10 Noord goed bereikbaar. Op circa vijf minuten fietsafstand is de metrohalte Noorderpark gelegen, hiervandaan is een snelle verbinden met het centrum van Amsterdam mogelijk. Het centrum kan ook gemakkelijk bereikt worden middels een oversteek over het IJ met een van de beschikbare veerdiensten.
 
Parkeergelegenheid
Aan de voorzijde van het pand zijn twee parkeerplaatsen beschikbaar.

Huurtermijn
Vijf jaar met aansluitende verlengingsperioden van vijf jaar.
Een eventuele kortere huurtermijn is onder voorwaarden bespreekbaar.
 
Bijzonderheden
•    kleinschalig en modern bedrijvencomplex
•    twee parkeerplaatsen beschikbaar voor het pand
•    turn-key opleveringsniveau
•    gelegen op een afgesloten terrein
•    energielabel A

In het moderne Asterpark in Amsterdam Noord is een kantoor-/bedrijfsruimte van circa 126 m² beschikbaar. De ruimte telt twee verdiepingen waarbij de begane grond als bedrijfsruimte gebruikt kan worden en de eerste verdieping als kantoorruimte. De eerste verdieping heeft een split level indeling met spreekkamer aan de achterzijde en glazen gevel aan de voorzijde. De ruimte wordt turn-key opgeleverd en is voorzien van moderne klimaatinstallaties om een prettig werkklimaat te realiseren. Er zijn twee parkeerplaatsen gelegen aan de voorzijde van het pand. Dit gebied is volop in ontwikkeling; wonen en werken in Amsterdam Noord is ongekend populair. Zowel vanaf de snelweg als vanuit de stad (middels de IJ-tunnel, Noord/Zuidlijn en veerdiensten) is de bereikbaarheid uitstekend.

Gebouw
Het project Asterpark is in 2012 gerealiseerd naar ontwerp van de architect Gietermans & Van Dijk. In 2013 is het project genomineerd voor de architectuurprijs. Het complex bestaat uit twee losse gebouwen welke tegen de zijdelingse perceelgrenzen aan zijn gebouwd. Hierdoor is er tussen de gebouwen voldoende parkeer- en manoeuvreerruimte. Deze openbare ruimte draagt tevens bij aan het gemeenschappelijke gevoel en contact tussen de ondernemers en gebruikers.

Op de kop zijn zes drielaagse bedrijfsunits gerealiseerd. Er zijn 22 tussenunits. Deze tweelaagse bedrijfsunits worden gekenmerkt door een niveauverschil en vide in de verdiepingsvloer, waardoor het daglicht uit de lichtstraat in het dak ook op de onderste bouwlaag tot achterin de unit doordringt. Kenmerkend is de overstek waarbij de dragende wanden tussen de units naar buiten zijn doorgezet. Hierdoor wordt het verticale ritme in de gevels extra benadrukt. Het geheel heeft een moderne uitstraling door de combinatie van aluminium sandwichpanelen, onbehandeld western red cedar hout en de toepassing van glas.

Buurt + hotspots
Asterpark in Amsterdam Noord is gelegen langs de doorgaande Asterweg. Dit gebied kenmerkt zicht als een gebied wat volop in ontwikkeling is. Zo worden er momenteel meerdere nieuwbouwprojecten, voor zowel wonen als werken, in deze omgeving gerealiseerd. De (haven)industrie verdwijnt hiermee naar de achtergrond en de leefbaarheid van het gebied verbeterd; onder andere door de toename aan faciliteiten zoals scholen, winkels, restaurants en sportgelegenheden. Steeds meer hippe en lekkere food hotspots zoals Café de Ceuvel, Cafe Restaurant Metro, Vlees & Co Amsterdam en Brunchdale vestigen zich in deze omgeving.

Bereikbaarheid
Asterpark is uitstekend bereikbaar met zowel eigen vervoer als met openbaar vervoer. Via de S-118 of S-116 is de ringweg A-10 Noord goed bereikbaar. Op circa vijf minuten fietsafstand is de metrohalte Noorderpark gelegen, hiervandaan is een snelle verbinden met het centrum van Amsterdam mogelijk. Het centrum kan ook gemakkelijk bereikt worden middels een oversteek over het IJ met een van de beschikbare veerdiensten.

Parkeergelegenheid
Aan de voorzijde van het pand zijn twee parkeerplaatsen beschikbaar.

Ontmoet de ondernemer, in deze serie ontwerpers Xander Vervoort en Leon van Boxtel van x + l design

‘De Zonnehoek’, een architectonisch landhuis midden in de stad

Anno 1610

Recent bekeken
Overzicht alle woningen

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?