Storytelling

Storytelling

Pieter Langendijkstraat 38 I , 1054ZB Amsterdam

 

Wij wonen al 13 jaar lang met heel veel plezier in dit heerlijke huis. We zijn destijds meteen verliefd geworden op de sfeer van het huis, zowel van binnen als van buiten. De authentieke plafonds en glas-in-lood ramen zijn eyecatcheres waar wij erg van houden.


Ook vinden we het heerlijk om een fijn en ruim balkon te hebben. Als de terrassen in de buurt ’s zomers al in de schaduw liggen, dan hebben wij nog lekker een zonnetje tot ’s avonds laat. Uniek daarbij is de vrije ligging, zonder inkijk van de buren.

Daarnaast ademt de buurt zelf een en al gezelligheid. Er zijn veel leuke winkeltjes en eettentjes, maar vooral de fijne mensen die hier wonen bepalen de gemoedelijke sfeer. Daarom nemen we met pijn in ons hart afscheid van onze fijne plek en hopen we dat de nieuwe bewoners het net zo’n fijn plekje gaan vinden als wij.

Na 13 jaar is het voor ons de hoogste tijd om de volgende stap te zetten. Met een kleine op komst verhuizen wij naar een begane grond woning in de Amsterdamse Rivierenbuurt.