Hidden Objects®

Informatie voor de eigenaren

 

Het presenteren van woningen op het internet is essentieel voor een optimale response. Echter wordt via presentatie met foto's op het internet uw privé leven wel erg openbaar. In specifieke situaties is dat voor een verkoper niet wenselijk. Daarnaast zijn er situaties waarin u als eigenaar van de woning, in eerste instantie, slechts exclusief en vertrouwelijk wil aanbieden.

Broersma biedt u via HIDDEN OBJECTS® de EXCLUSIEVE mogelijkheid uw privé eigendom met de nodige privacy aan te bieden op het internet.

 

Via HIDDEN OBJECTS® wordt uw woning "verborgen" en "afgescheiden" aangeboden in een aparte omgeving binnen onze site. Op deze manier komt uw woning toch in contact met het exclusieve kopers publiek zonder massaal openbaar en bekend te worden. Degene die toegang wenst tot de exclusieve presentatie van uw woning kan deze pas inzien nadat hij/zij zich heeft geïdentificeerd en gelegitimeerd. Voordat de toegangscode wordt verstrekt dient de geïnteresseerde een verklaring voor de bescherming van uw privacy te ondertekenen. Een unieke wijze om uw exclusieve onroerend goed vertrouwelijk en exclusief onder de aandacht van een specifieke en geselecteerde doelgroep te brengen.

HIDDEN OBJECTS® zijn beschermd tegen het kopiëren van teksten en foto's. Beeld en tekst van uw woning kunnen dus niet direct door anderen gekopieerd en hergebruikt worden.